TOP
inpirerende beauty quotes
Beauty

10 Inspirerende Beauty Quotes

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Aan de ene kant vind ik ze super corny en cheesy, aan de andere kant vind ik ze ook wel weer leuk: Quotes. Op mijn vorige blog plaatste ik elke week een inspirerende quote en vorig jaar publiceerde ik ook al een keer een artikel met 10 Inner Beauty Quotes. Eigenlijk vond ik het wel weer eens tijd voor een quote artikel en daarom en ik aan het fröbelen geslagen en vandaag presenteer ik je dan ook 10 Inspirerende Beauty Quotes. Quotes die me aan het denken zetten, waar ik om moet lachen of die ik gewoon heel mooi vind. Benieuwd welke quotes ik voor je op een rijtje heb gezet?

1. Admire someone else’s beauty

Uitgelichte foto. Wij zijn zo goed in onszelf met een ander vergelijken. Dat is nergens voor nodig natuurlijk. Helaas kan ik nergens meer vinden wie deze wijze woorden ooit zei, want ik had diegene graag de credits gegeven.

2. Quote Miranda Kerr

inspirerende beauty quotes miranda kerrMiranda Kerr is natuurlijk een model en heeft makkelijk praten, maar ze heeft hier wel een punt. Iedereen heeft zijn/haar mooie dingen op zijn/haar eigen manier.

3. Quote Maya Angelou

inspirerende beauty quotes maya angelouDat Maya Angelou er al twee jaar niet meer is, dat vind ik nog steeds zo verdrietig. Ze was schrijver en dichter en heeft echt een aantal wonderschone quotes op haar naam staan. Deze quote hoort daar zeker bij.

4. You don’t love a woman because

inspirerende beauty quotes you don't love Ook van deze quote kan ik niet meer traceren waar ‘ie vandaan komt, maar ik vind hem prachtig en hij zet me aan het denken. Iedereen zou iemand moeten hebben die van hem/haar houdt.

5. Quote Joubert Botha

inspirerende beauty quotes joubert bothaEigenlijk had ik nog nooit van Joubert Botha gehoord, maar hij is dus blijkbaar een ondernemer en coach. Geen idee of hij daar goed in is, maar met deze quote heeft hij zeker een punt.

6. Quote Marc Jacobs

inspirerende beauty quotes marc jacobsAls ik aan de modeontwerper Marc Jacobs denk, denk ik altijd aan een rare, maar ook mega getalenteerde vogel; vandaar de flamingo, ik zag een paralel. Deze quote van hem vind ik prachtig en oh zo waar. Beauty zit vaak in de imperfecte of gekke dingen en dat maakt een mens ook veel interessanter. Denk aan een Lara Stone met haar spleetje tussen haar tanden, ik vind haar bijvoorbeeld echt een interessante beauty.

7. Quote Elizabeth Taylor

inspirerende beauty quotes elizabeth taylorDe vrouw die acht keer trouwde en te laat kwam op haar eigen begrafenis. Ik hou van Elizabeth Taylor, wat een icoon, wat een beauty. Deze quote hoor ik haar helemaal zeggen na weer een mislukte relatie en ik vind hem inspirerend voor als het even niet mee zit.

8. Quote Kahlil Gibran

inspirerende beauty quotes kahlil gibranNet als Maya Angelou was Kahlil Gibran een dichter en schrijver. Hij was een vrije geest en schreef veel over de liefde. Hij heeft prachtige dingen gezegd en geschreven en deze quote valt daar wat mij betreft ook helemaal onder.

9. Quote Marilyn Monroe

inspirerende beauty quotes marilyn monroeMarilyn Monroe was en is net als Liz Taylor een icoon en een beauty.  Ze was prachtig met wat we nu een maatje meer zouden noemen. Bovendien heeft ze een aantal hilarische en prachtige quotes op haar naam staan. Deze is daar een van.

10. Quote Audrey Hepburn

inspirerende beauty quotes audrey hepburnAudrey Hepburn is mijn persoonlijke favoriete beauty en icoon. Misschien wel omdat ze net als ik in Arnhem opgroeide? Op mijn eerste site had ze een pontificale plaats in de header. Ik heb diverse boeken over haar gelezen en ik vind haar niet alleen een briljante actrice en prachtige vrouw, maar ook een vrouw die echt wat voor de wereld betekend heeft. Door haar werk voor Unicef, maar ook door de mooie (en soms ook grappige) quotes die zij de wereld heeft nagelaten.

Welke quote spreekt jou het meeste aan? Heb je zelf een (andere) favoriete quote? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

SaveSave

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.