TOP
hoogtepunten september 2017
Editorial

De Peaks van september 2017 (alle hoogtepunten op een rij)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Er is weer een maand voorbij hoor. Zo rustig aan stiefelen we naar het laatste gedeelte van het jaar, de dagen worden korter, de pepernoten liggen al weer in de winkel en kerst is in zicht. De zomer is nu echt afgelopen en de herfst van start gegaan. Het is 1 oktober en ik blik nog graag een keer terug door de hoogtepunten van september 2017 op een rij te zetten. Met persoonlijke hoogtepunten, blog hoogtepunten, favoriete beauty ontdekkingen, dingen die ik gelezen en gezien heb en de mooiste foto’s. Kortom een heleboel…

Best gelezen blog artikelen:

oenobiol beautysupplementen

1. Oenobiol (beautysupplementen die je van binnenuit nóg mooier maken)

2. 10 dingen die je niet moet zeggen tegen iemand waarbij zwanger worden niet lukt

3. ‘Maar wat is dan het alternatief?’ (een brief voor iedereen met een ‘sterke’ mening over adoptie)

Soms verbaas ik me over mijn best gelezen blogs, soms ook niet. Nummer 1 van afgelopen maand is een betaalde samenwerking. Ik ben Oenobiol voor een langere tijd aan het testen en ik vind het superleuk om te zien dat het dus zo goed gelezen is. Het zijn ook bijzondere beauty supplementen, dus ik kan me voorstellen dat mensen er benieuwd naar zijn.

Artikel nummer 2 zat al tijden in mijn hoofd, maar heb ik in een uur geschreven. Zo. Recht uit het hart. Het is fijn om te zien dat het voor zo veel mensen herkenbaar bleek. De reacties op social media waren gigantisch en voor 99% positief.

Blogpost nummer 3 kwam ook recht uit het hart. Ik schreef het ’s nachts na het Neil Diamond concert. Het zat me echt heel hoog en ik moest het kwijt. Het is absoluut een van de blogs waar ik het meest trots op ben, want kom op zeg: ‘Wat is dan het alternatief?’ Wie het weet, mag het zeggen.

Persoonlijke hoogtepunten:

personal peaks 77 robin en karen knuffelen hoogtepunten september 2017

Eigenlijk was afgelopen maand behoorlijk heftig. Mijn zusje belandde in het ziekenhuis, Robin was veel ziek en elke keer en daarnaast had ik het werktechnisch ook nog eens heel erg druk. Het was behoorlijk moeilijk om werk en privé te combineren en holde regelmatig achter de feiten aan. Ik hou van mijn werk, maar om nou bijna elke avond tot 11 uur te werken, omdat je overdag niet aan werk toekomt, is ook best wat. Desondanks waren er natuurlijk wel wat fijne persoonlijke hoogtepunten!

1. Afgelopen maand stond ik in de Grazia met een interview over adoptie. Ik zal er binnenkort meer over vertellen op Karenz. Maar ik ben blij met het resultaat en het is fijn om je eigen verhaal te kunnen vertellen.

2. Mark en ik gingen naar Neil Diamond. Hij is een van mijn jeugdhelden (Mark trouwens zelf ook), en ik wilde eigenlijk al driekwart van mijn leven graag naar zijn concert. Dus dat heb ik maar mooi van mijn lijstje kunnen strepen.

3. Het wordt steeds leuker en makkelijk om echt dingen met Robin te gaan doen. Dus op mijn vrije dagen gingen we veel samen op pad. We gaan nu sowieso elke week naar the Little Gym en daarnaast zijn we ook een paar keer naar de kinderboerderij en de stad geweest. Elke fase met een kind is leuk, maar dit is echt wel een fantastische fase. Ik geniet zo van deze kleine vent.

Gelezen van of bij een ander:

1. Jessica schreef de column: Beste bakfietsmoeder… Zelf had ik natuurlijk ook een dergelijk blog artikel op mijn site, dus je begrijpt dat ik me hier helemaal in kon vinden. Het is voor mij echt een grote bron van irritatie en herkenbaarheid dat moeders bellen, foto’s maken en filmen op de fiets. Ik heb ook al regelmatig meegemaakt dat er een moeder met kinderen op de fiets al bellend door rood reed. Ik snap het niet. Stap gewoon even af als je behoefte hebt om te bellen, filmen of foto’s te maken.

2. Wel of niet vaccineren, we kunnen er eindeloos over discussiëren. Maar val mij en mijn kind er alsjeblieft niet mee lastig door ongevraagd advies te geven. Pauline gaf geen ongevraagd advies, want ik klikte zelf op haar blog over vaccineren en ik kon me er 100% in vinden. Hoe crappy het ook is geschreven 😉

3. Ik ben dol op slimme DIY’s, maar ik ben er zelf bijzonder slecht in. Daarom vind ik het extra leuk om ze bij een ander te lezen. Kijk deze slimme IKEA hack van Styledbysabine dan! Dat is toch fantastisch hoe je zo’n boring witte kast omtovert in een chique gouden?

Beauty ontdekkingen:

oenobiol beautysupplementen autobronze teint

1. Nadat ik mijn wimper extensions eraf liet halen, kocht ik eens een keer een andere mascara dan mijn standaard Chanel le volume. Ik kocht namelijk de L’Oréal Paradise Extatic (*). Binnenkort zal ik er een review over plaatsen, want ik ben ZO enthousiast. Kun je niet wachten tot de review? Als je op de link klikt, bestel je ‘m nu ook nog eens met korting.

2. Binnenkort krijg je een uitgebreide update, maar ik wil wel alvast vertellen dat de Oenobiol Autobronze Teint een wondermiddel is! Ik ben nog steeds mijn bruine tint van de vakantie niet kwijt, terwijl die normaliter als ik het vliegtuig uitstap bij wijze van spreken al verdwenen is. Wat een topproduct is dit zeg.

3. Nieuwe lievelingslipstick! Je had al uitgebreid kunnen lezen over L’Oréal Paris Color Riche X Balmain Confession Lipstick 246. Ik hou van die kleur en van de houdbaarheid. Als je op zoek bent naar een mooie nude tint, this is your lipstick!

Gekeken:

1. Natuurlijk keek ik ‘Met open armen‘. Het blijft een van mijn favoriete programma’s en elke week gaat er wel een doos tissues doorheen. Voor mij is het een enorme herkenbaarheid. Bovendien vind ik dat Natascha Froger het programma heel integer presenteert.

2. Het laatste seizoen van Narcos (3) keken we op Netflix zo ongeveer in een week uit. Om heel eerlijk te zijn, had ik er weinig van verwacht, maar ik vond het het spannendste seizoen tot nu toe. Het was zelfs zo erg dat we de een-na-laatste aflevering halverwege gestopt hebben, omdat we bang waren dat we door de adrenaline anders niet zouden kunnen slapen. Heftig dat dit in sommige landen werkelijkheid is.

3. Afgelopen week begonnen we aan The Crown en we zitten er helemaal in! Wat een mooie serie. Ik viel een beetje in een gat toen Downton Abbey was afgelopen en deze serie vult dat verlies een beetje op :). Aanrader voor als je deze serie nog niet gezien hebt.

Mooiste foto’s:

personal peaks 80 robin teckel

1. Foto van Robin en mij in de tuin

2. Knuffelfoto’s

3. Robin’s outfit

Je ziet de foto’s al verspreid door dit blog artikel staan. Hoewel Robin op de bovenste (uitgelichte) foto niet kijkt, vind ik het toch een mooie foto. Gewoon door de hele setting met het groen en het paard op de achtergrond. Mijn vader nam de foto van ons en als ik ‘m zie, voel ik wat ik op dat moment voelde: Liefde!

Hetzelfde heb ik bij de knuffelfoto’s die Mark van ons nam. Ik sta er niet mooi op, je ziet vetjes, rimpels, onderkinnen en plekjes, maar WTF maakt dat eigenlijk uit? Want je ziet ook het houden van en dat is toch het allerbelangrijkst?

Tja en Robin’s outfit foto staat erbij omdat ik hier gewoon heel blij van wordt. Want zeg nou zelf: Het is toch gewoon een lekker mannetje?

Dat waren de hoogtepunten september 2017!

Heb jij bovenstaande series gezien? Wat was jouw persoonlijke hoogtepunt? Heb je nog een opmerking over een van mijn peaks? Ik ben benieuwd! 

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.