TOP
hoogtepunten september 2017
Editorial

De Peaks van oktober 2017 (alle hoogtepunten op een rij)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

De wintertijd ging afgelopen week in! De wintertijd. En opeens was het buiten ook echt koud en haalde ik mijn winterjas tevoorschijn. Die laatste maanden van het jaar vliegen altijd voorbij. Dus als ik straks de hoogtepunten van 2017 op een rij zet, dan lijkt het alsof ik deze blog vorige week plaatste. Net zoals de hoogtepunten van september? Die plaatste ik toch ook een paar dagen geleden, of niet? Anyways… Het is 1 november vandaag neem ik je mee terug naar de hoogtepunten van september 2017.  Met o.a. persoonlijke hoogtepunten, blog hoogtepunten, favoriete beauty ontdekkingen, dingen die ik gelezen en gezien heb en de mooiste foto’s die ik heb gemaakt…

Best gelezen blog artikelen:

10 dingen die ik niet meer kan sinds ik moeder ben

1. 10 dingen die ik niet meer kan sinds ik moeder ben (of niet meer aan kan)

2. 5 handige schoonmaaktips voor de keuken (en de rest van het huis)

3. Stokke Trailz (een uitgebreide review)

Net zoals vorige week staat er een artikel in de top 3 dat ik al tijden in mijn hoofd had, maar echt in een uur heb geschreven. Dit keer staat het op 1 zelfs. Bizar om te zien dat zo’n artikel dan min of meer viral gaat. Er werd enorm veel op gereageerd, positief en negatief en het werd enorm vaak gedeeld. Inmiddels is het artikel al bijna 25.000 keer gelezen. Niet normaal veel, vind ik dat.

De andere twee blogs waren samenwerkingen, dus dat is ook altijd leuk om te zien dat die het goed doen. Blijkbaar was men enorm benieuwd naar mijn schoonmaaktips… en dat de opdrachtgever het artikel zelf deelde, werkte ook wel mee. De Stokke Trailz doet het vooral erg goed in Google, dus er zijn blijkbaar meer mensen benieuwd naar deze ontzettend fijne kinderwagen. Als je nog twijfelt… doen hoor. Heerlijke wagen!

Persoonlijke hoogtepunten:

mooie momenten met mijn dreumes

Oktober was een gigantische drukke maand. Robin was veel ziek, Mark zat veel voor werk in het buitenland, ik had veel opdrachten en dan heb je ook nog een sociaal leven, huisdieren en een huishouden om te runnen. Zoals ik vorige week ook al in de Peaks zei, dat is soms best heftig. Ik heb een fantastisch leven hoor, begrijp me niet verkeerd, maar mijn voornemen voor volgende maand is toch echt wat meer me-time. Gelukkig waren er echt wel wat hoogtepunten.

1. Twee maanden geleden zei ik het ook al, maar zo langzamerhand krijg ik steeds meer structuur in mijn werk en huishouden. Dat artikel met tips heb je nog tegoed, dus dat komt er binnenkort echt aan.

2. Prioriteiten stellen. Ik blijf het soms lastig vinden, maar ik word er steeds beter in. Als ik geen tijd heb, wring ik me niet meer in allerlei bochten om toch nog dit en dat te doen. Nee, ik kijk wat ik wil en moet doen en de rest komt later wel.

3. Afgelopen maand hadden we dat adoptie examen waar al die rare vragen werden gesteld. Dat was natuurlijk best een beetje raar, maar toch is het voor mij ook weer een soort startschot. Op naar een tweede kindje. Ik weet niet of het gaat lukken, maar we gaan het wel gewoon proberen. Overigens hebben wij er ook vrede mee als we met z’n drieën blijven.

Gelezen van of bij een ander:

1. Sanne is voor de tweede keer moeder geworden. Haar prachtige dochter Isé is geboren. Ik vind die naam zo mooi, echt schitterend. Babynieuws… dat is natuurlijk sowieso een Peak.

2. Ik realiseer me dan ook totaal dat deze peak totaal tegenovergesteld is. Mijn lieve oud-collega K. verloor namelijk vorig jaar haar kindje. Op haar Facebookpagina deelde ze deze ontzettend heftige brief: Helaas, pindakaas… ons kind is dood. De brief is geschreven door Koen Torrekens die afgelopen zomer ook zijn zoon verloor. Het gaat erover hoe je er mee om kunt gaan als iemand in jouw omgeving een kindje verliest. Waar hebben ouders behoefte aan als een kind sterft. Nou hoop ik natuurlijk dat niemand in jouw omgeving dat gebeurt, maar toch.. het is goed om te weten.

K. vroeg of mensen absoluut de tijd wilde nemen om het te lezen en het echt alleen uit respect te lezen, of anders niet. Het is geen zielig verhaal, maar de weergave van een gevoel. Het is iets waar je niet aan wilt denken, maar wat waardevol is om te weten, mocht het wel gebeuren.

De brief heeft op mij een grote indruk achtergelaten.

3. Vrouwen met ballen, ik hou ervan. En ik hou ervan als blogs iets kunnen betekenen voor mensen. Tamara liet op haar blog haar lichaam zien nadat ze voor de vierde keer is bevallen. Stoer vind ik dat.

Beauty ontdekkingen:

hoogtepunten september 2017 lovea

1. Bij een Albert Heijn online bestelling zag ik dat deze in de aanbieding was en ik dacht: ‘Ik probeer ‘m gewoon’: De Lovea Dry Argan Eden oil (*). Een droge olie die je op je lichaam kan smeren, die je huid goed voedt, meteen intrekt, geen troep ingrediënten bevat en ook nog eens goddelijk lekker ruikt. Echt een waardige opvolger voor deze droge olie, die ik normaliter altijd gebruikte. Ik had al wel eens zonnebrand van Lovea gebruikt, maar daar was ik niet kapot van. Door deze dry oil ben ik benieuwd naar de andere producten van dit merk!

2. Over olie gesproken.. voor de winter heeft mijn gezicht ook wat extra verzorging nodig. Daarom ben ik nu twee oliën aan het proberen waar ik ook echt helemaal verzot op ben. De eerste is de rejuvenating skin oil van Babor. Daar zal ik binnenkort een review over plaatsen.

3. De tweede olie is de Hannah skin conditioner. Een heerlijk verzorgende olie voor je gezicht. Deze twee hebben dezelfde prijsklasse. Vind je het leuk als ik ze in een review met elkaar vergelijk?

Gekeken:

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

1. Van het fragment hierboven was ik echt onder de indruk. Het maakte me boos en verdrietig tegelijk. De Israëlische Tal Flicker won op een grand slam voor judo in Abu Dhabi goud, maar de organisatie wilde de Israëlische vlag niet hijsen en ook het volkslied niet spelen. En daarom zong Tal Flicker het zelf. Hij bleef een winnaar. In alle opzichten. Hij verloor zijn waardigheid niet in een respectloze laffe omgeving. Wat een koning!

2. Verder keken wij the Crown af. Wat een mooie serie zeg. Ik ben enorm benieuwd naar het nieuwe seizoen.

3. Na the Crown begonnen we aan Ozark. Ik vind het tot nu toe erg goed, maar ik ben pas bij de derde aflevering, dus geen idee of dat zo blijft. Het lijkt een beetje op Breaking Bad en dat kon ik op een gegeven moment niet meer aan…

Mooiste foto’s:

hoogtepunten september 2017

1. Family pic op het strand

2. Avondflesje genietmoment

3. Robin en ik in het bos

Je ziet de foto’s al verspreid door het artikel. De eerste foto vind ik gewoon een heerlijke gezellige foto. Echt zo een voor in een lijstje. Ik val er half af, maar who cares!

Het avondflesje drinken is mijn lievelingsmoment met Robin, dat had je van de week al kunnen lezen. Deze foto is niet mooi of zo, maar weerspiegelt wel hoe het is. Ik doodmoe na een lange dag, maar intens genietend van de kleine man die lekker op mijn schoot zijn flesje drinkt en speelt met een lok van mijn haar. Heel intiem, heel teder.

Ja, en die foto in het bos vind ik zelf gewoon een mooie foto. Door de kleuren, door dat handje. Ik zeg iets tegen hem en ik weet niet meer wat, maar het is vast iets leuks.

Nou en dat waren de hoogtepunten oktober 2017 al weer!

Heb jij bovenstaande (blog) artikelen gezien? Wat was jouw persoonlijke hoogtepunt? Heb je nog een opmerking over een van mijn peaks? Ik ben benieuwd! 

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

De gewone peaks schuiven een weekje door!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.