TOP
hoogtepunten november 2017
Editorial

De Peaks van november 2017 (alle hoogtepunten op een rij)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Je zou er bijna melancholisch van worden, maar november is al weer voorbij en we beginnen aan de langste maand van het jaar met de kortste dagen. Toch wil ik eerst november nog even met je nabespreken. Voor mij toch wel een belangrijke maand, omdat ik besloot om het roer om te gooien qua combinatie werk en privé. Ik vertel je kort hoe me dat is bevallen en verder lees je alles over de best gelezen blogs, de mooiste artikelen die ik las bij collega’s, de beauty ontdekkingen, mooiste foto’s en wat ik o.a. zag op tv of op youtube…

Best gelezen blog artikelen:

moeder die nooit wat fout doet

1. Beste supermama (aan de moeder die NOOIT wat fout doet en ALLES weet en kan)

2. Wat zou ik doen als ik nog een jaar te leven zou hebben?

3. ‘Voor wie doe ik het eigenlijk?’ (over moederschap en full time werken)

Weet je wat ik zo mooi vind aan dit rijtje? Het zijn allemaal persoonlijke blogs. Nou is mijn blog sowieso heel persoonlijk, maar dit zijn echt echt persoonlijke blogs, als je begrijpt wat ik bedoel… Nummer 1 schreef ik naar aanleiding van nummer 3. In een van de groepen op moeder Facebook had ik die blog geplaatst en vroeg ik of andere moeders het herkende. Dat bleek zo te zijn, maar er reageerden ook een aantal moeders heel negatief over dat je bijvoorbeeld als moeder niet hoorde te klagen etc. etc. Een tijdje terug had ik een grappig lijstje over het moederschap geplaatst en daar gingen ook allemaal van die zeik moeders op los, dat je het er toch allemaal voor over moest hebben. Blijkbaar mag je ook geen zelfspot hebben? Prima hoor… heb ik weer inspiratie voor een blog. Blijf vooral lekker andere moeders vertellen dat je zelf beter bent ;).

Persoonlijke hoogtepunten:

hoogtepunten november 2017 robin hobbelpaard

1. We hadden ons eerste gesprek met de Raad van de Kinderbescherming voor een tweede kindje en hoewel dat natuurlijk vervelend is dat het allemaal weer moet, was het een fijn gesprek. Gelukkig hebben we dezelfde raad medewerkster als bij Robin’s procedure, die ons begeleid en we vinden haar een erg prettig mens. Toch is het ook wel weer confronterend waar je allemaal bij stil moet staan. Ik zal daar binnenkort eens een blog over plaatsen.

2. Mark en ik waren afgelopen zomer 5 jaar getrouwd en gaven thuis een etentje voor ons bruidspersoneel en allerbeste vrienden. Dat was leuk, fijn en mooi. Het is heerlijk om dit soort dingen te kunnen vieren met diegenen die je liefhebt. Dat schreef ik ook al in de blog die op 2 stond in de meest gelezen artikelen van afgelopen maand. Daar ben ik best wel een beetje trots op.

3. Ik nam een drastische beslissing en besloot niet meer avond aan avond door te gaan werken. Het is nog wel eens dat ik een avond werk, maar ik probeer niet tot 11 uur achter mijn computer te zitten. De dagen dat Robin naar het KDV is, werk ik en als hij thuis is, werk ik nog een ochtend, tijdens zijn slaapje en soms een beetje ’s avonds, maar verder niet. In de weekenden probeer ik ook niet meer te werken. Dat heeft wel een consequentie voor Karenz., want er verschijnt hier minder content. Ik ben terug gegaan naar 4 – 5 blogs per week. Om heel eerlijk te zijn, knaagt dat wel eens, maar als ik naar mijn bezoekers kijk, zijn die maar een heel klein beetje terug gelopen. Dus volgens mij hebben die, ja jij dus, er geen last van?

Gelezen van of bij een ander:

hoogtepunten november 2016 viktor

1. Zie je dit prachtige ventje? Dat is Viktor en hij is vandaag precies een maand oud. Hij is de zoon van Andrea van Trendymommy. Andrea is een van mijn betere blog buddy’s en ik heb haar zwangerschap van heel dichtbij gevolgd. Ik weet nog zo goed dat ze vertelde zwanger te zijn (dat leek een paar weken geleden) en nu is Viktor er gewoon al! Het blijft toch bijzonder, zo’n nieuw leven. Met recht een peak van de afgelopen maand 🙂

2. Op de blog van mijn andere blog buddy Elise, mocht ik het adoptieverhaal vertellen over hoe ik moeder ben geworden van Robin. Het blijft altijd gek om jezelf op een blog van een ander te zien, maar ik vind het superleuk dat ik hier aan mee mocht werken.

3. Margo schreef een mooie blog voor Thanksgiving, over de dingen waar ze dankbaar voor is. Ik ben nog al een sucker voor dat soort blogs. Overigens is Margo een van de enige bloggers waarvan ik vind dat ze meer op Youtube moet doen. Haar instastories zijn zo leuk. Lov dat Rotterdamse accent!

Beauty ontdekkingen:

hoogtepunten november 2017 becca highlighter

1. Toen ik in de VS was, kocht ik een nieuwe highlighter. Ik wilde eigenlijk een highlighter van Becca kopen (prosecco pop), maar liet me overhalen door de verkoopdame om er een van Estee Lauder aan te schaffen. Die was ook nog in de aanbieding, dus tja… Afgelopen week viel die highlighter kapot en had ik een goed excuus om die van Becca te kopen. Alleen… dit fijne merk is niet te koop in Nederland, dacht ik. Maar laat ik nou net die dag een mail van Douglas krijgen dat ze nu Becca in de collectie hebben. Helaas was prosecco pop niet te koop hier, en daarom koos ik voor de kleur opal. Ik weet dat champagne pop de populairste kleur is, maar die vond ik te goud, bovendien heb ik al albatros van Nars. Maar hé… ik ben toch blij dat die andere highlighter kapot is gevallen joh. Dit is echt de allermooiste die ik ooit gehad heb. Ik zal er binnenkort wat meer van laten zien, maar mocht je benieuwd zijn, dan vind je ‘m al hier.

2. Verder ben ik nog al dol op deze Immortelle Make-up remover Balm van l’Occitane. Daar heb ik ook al over verteld in deze video.

3. En ik ontdekte deze dagcrème van Zarqa waar ik erg content mee ben. Een lekker degelijk no nonsense product zonder poespas.

Gekeken:

1. Vorige maand begonnen we aan Ozark en die serie keek ik uit. Nu al zin in het vervolg, echt een fijne spannende serie, vind ik het.

2. We begonnen aan Stranger Things. Ja, ik weet het, ik ben wat laat met deze serie. Heb nu pas drie afleveringen gezien, maar ik ben erg geboeid.

3. Robin en ik keken samen het Paard van Sinterklaas. Dat is een kinderfilm, maar ik vond ‘m echt prachtig! Ik moest er zelfs een beetje om huilen. Of eigenlijk moest ik er heel hard om huilen 😉

Mooiste foto’s:

hoogtepunten november 2017 foto's

1. Robin en ik lol op de bank

2. Robin op zijn hobbelpaard

3. Schapen tijdens een wandeling

De foto’s vind je verspreid door het artikel. De eerste foto is niet per sé een hele mooie foto, maar hij weerspiegelt wel het moment. Het was eigenlijk een hele serie met foto’s, maar ik moest er een kiezen en dat werd deze.

Robin kreeg van mijn ouders een hobbelpaard en was daar nog al blij mee. Ik hou zo van zijn geinponum blik.

Tijdens een van onze wandelingen kwam ik deze schapen tegen. Het licht was precies goed, zo eind van de middag en de schapen keken ook nog mijn kant op. Ik kan het je niet precies uitleggen, maar ik vind het gewoon een mooie foto. Ook met dat zwarte schaap in het midden. Bij deze schapen woont trouwens ook een hert. Die kreeg ik niet op de foto. Volgens mij denkt dat hert dat het een schaap is, of denkt ‘ie dat ‘ie niet opvalt voor de jagers zo. Het is in ieder geval heel bijzonder om dat hert daar altijd tussen te zien staan.

Tot zo ver de hoogtepunten november 2017 op een rij.

Heb jij bovenstaande (blog) artikelen gelezen? Wat was jouw persoonlijke hoogtepunt afgelopen maand? Heb je nog een opmerking over een van mijn peaks? Ik ben benieuwd! 

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.