TOP
Editorial Personal

Hello World!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Daar ben ik weer; terug van weggeweest. Zoals ik al schreef, is er in de tussentijd hard gewerkt om Dejlig een nieuw jasje te geven. Een jasje dat als gegoten zit, de juiste kleuren heeft (lekker basic), het perfecte design (lekker strak), dat ik bij verschillende gelegenheden aan kan trekken en voor verschillende doeleinden kan gebruiken, kortom de ultieme must have; een jasje dat jaren mee gaat zonder dat ik er op uitgekeken raak.  Ik ben er dolblij mee!  En ik ben ook heel blij met Daniel Philipsen (@tjapie) die mij voor de tigste keer heeft geholpen en mijn rots in de websitebranding is. Mocht je ooit een goede website designer/bouwer nodig hebben, bel/mail/tweet die jongen! Ondertussen worden er nog wat puntjes op de i gezet, dus mocht je een bug tegenkomen, dan zou dat een van die missende puntjes kunnen zijn. Maar ik wilde niet langer wachten en gewoon weer beginnen. Geduld is niet my middle name.

Geen idee of het je was opgevallen, maar de laatste tijd had ik al een soort van ritme in mijn blog. De komende tijd wordt de planning nog strakker met op elke dag van de week een ander onderwerp. De week zal er als volgt uit zien:

Op maandag komt er een Dejlig Diary online.
Dinsdag is voor beauty. Dan bespreek ik een product of een behandeling.
Woensdag is ook gereserveerd voor beauty, op woensdag deel ik beautytips met je.
Op donderdag verschijnt een editorial, een interview of vertel ik over een event waar ik bij ben geweest. In principe staat de donderdag in teken van fashion.
Vrijdag is natuurlijk Food Day op Dejlig. Dan vind je hier een recept.
Zaterdag is de ultieme shop day en dus vind je hier dan een shoplist.
En nee, op Dejlig is het geen Sinner Sunday, want op zondag plaats ik een health gerelateerd artikel. Want beginnen niet alle goede voornemens op zondag?

Als klap op de vuurpijl kun je op sommige dagen een extra artikel lezen in de middag, maar dit is een beetje afhankelijk van hoeveel bruikbare content ik krijg aangeleverd.

Tot zo ver deze dienstmededeling, ik ben blij dat ik weer terug ben. Op naar veel inspiratie, creativiteit, nieuwe artikelen en leesplezier! To be continued. Tot snel!

handtekening Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.