TOP
grote dejlig enquete
Editorial

de Grote Dejlig Enquête – Ik ben benieuwd naar jouw mening!?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Jaaaa! Ik had het natuurlijk al aangekondigd in de Personal Peaks afgelopen maandag. De laatste tijd twijfel ik of ik niet een aantal dingen ga veranderen op Dejlig en met het nieuwe jaar zo voor de deur, lijkt me het een goed moment dat te gaan doen… of niet. Dejlig is het afgelopen jaar enorm gegroeid en daarvoor ben ik jou, ja jij ja, enorm dankbaar. Want zonder lezers zou Dejlig nooit zijn wat het nu is, want zonder lezers had ik er zelf een stuk minder plezier in gehad. Ik schrijf natuurlijk in eerste instantie voor mezelf, maar ik vind het wel belangrijk om te weten wat mijn achterban van bepaalde dingen vindt. Een tijd geleden had ik daarom hier een enquête en ik vind het wel weer tijd voor een nieuwe vragenreeks: de Grote Dejlig Enquête- Ik ben benieuwd naar jouw mening!? Ik zou het fijn vinden als die aan me laat weten…

de Grote Dejlig Enquête

Voor mij zou het heel fijn zijn als zo veel mogelijk mensen de vragenlijst willen invullen. Ik heb ‘m expres niet te lang gemaakt, het zijn 20 korte vragen en ik schat dat je er in 5 tot 10 minuten wel mee klaar bent. Er is ruimte voor extra feedback, dus als jij nog verbeterpunten ziet of je wilt graag wat veren in m’n reet stoppen of ongegeneerd klagen, be my guest. Omdat ik het enorm waardeer als je de tijd neemt om mee te helpen dit magazine te verbeteren, verloot ik onder de respondenten, zoals dat zo chique heet, ook nog een cadeaubon naar keuze ter waarde van 25 euro. Die mag je zelf bepalen, of het nou van de Douglas, Ici ParisXL, H&M, Zara, Fonq, de Pabo, Christine Le Duc, Pets Place of whatever is.

De enquête zal tot ongeveer de tweede week van januari online staan en als ik een X aantal ingevulde vragenlijsten heb, deel ik natuurlijk ook de resultaten! Maar laten we maar beginnen met de vragen, die vind je hieronder:

 

Powered byTypeform

Zo… dat was de enquete? Hopelijk viel het mee. Als je de vragenlijst hebt ingevuld, laat dat dan even weten met een reactie, want wie weet win jij de cadeaubon dan wel.

Vul je ‘m in? Alvast bedankt!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Uitgelichte foto © Rawpixel.com via Shutterstock.

Volg je Dejlig al op Bloglovin?

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.