TOP
favoriete youtube fragmenten
Lifestyle Personal

mijn 10 favoriete Youtube fragmenten (waar ik maar geen genoeg van krijg)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Als je Dejlig’s Facebookpagina volgt, dan word je elke dag getrakteerd op een leuk filmpje. Soms kan ik er uren mee zoet zijn; Youtube. Ik kijk een filmpje, klik door op een ander filmpje en voor ik het weet, heb ik 20 filmpjes gekeken terwijl ik eigenlijk iets had moeten doen zoals stofzuigen bijvoorbeeld. Ik heb een goede vriend die ik al jaren ken, en vroeger konden wij hele avonden doorbrengen met Youtube. ‘Heb je dit filmpje al gezien K? Oh wacht, deze is nog leuker.’ Heerlijk. Dus ik dacht.. laat ik op deze zondag eens mijn 10 favoriete Youtube fragmenten laten zien. Benieuwd welke dat zijn? En of je ze kent? Stay tuned

1. Where is Matt?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Als je me op Twitter volgt, en je hebt mijn profiel wel eens bekeken, dan wist je dit. Dit is echt mijn favoriete filmpje ever. En het is al 8 jaar oud! Kun je nagaan.. Matt reisde de wereld rond om in elk land dansend op de foto te gaan met de lokale bevolking. Ik kijk het graag als ik een off day heb, of als er weer eens iets vreselijks is gebeurd in de wereld. Na de aanslagen in Parijs bijvoorbeeld heb ik het tig keer achter elkaar gekeken. Door dit filmpje krijg ik altijd weer een beetje vertrouwen dat er wel degelijk wereldvrede zou kunnen zijn.

2. Vanessa’s Wedding Surprise

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Ook dit fragment heb ik al een keer laten zien in het artikel over 5 bijzondere huwelijksacts. Lin-Manuel Miranda, een behoorlijk bekende musical ster verrast zijn vrouw tijdens hun huwelijk door een act op te voeren met hun families en goede vrienden. En wat voor een act! Echt fantastisch om te zien en vooral de reactie van bruid is priceless. Instant blijheid! Elke keer weer leuk om te zien.

3. Kleine ballerina

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Helaas kan ik het originele filmpje niet meer vinden, dus je moet het doen met deze met dat stomme Amerikaanse commentaar. Dit meisje wordt jaloers als haar danspartner met een ander meisje danst en haar reactie is zo ontzettend schattig. Ik moet er elke keer weer om lachen. Dat wordt nog wat…

4. De cast van Les Miserables op de Academy Awards

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Okay, ik ben dus een sucker voor musicals. Zelfs zo erg, dat ik de crappy kwaliteit van dit filmpje voor lief neem. Ik was namelijk echt geraakt door het optreden van de cast van Les Miserables op de Oscars. Les Miserables vind ik sowieso een van de mooiste musicals qua muziek en de meningen waren er wat verdeeld over, maar ik vond de film dus wel mooi. En dat al die top acteurs daar live staan te zingen, vind ik echt bewonderenswaardig. Hugh Jackman, Eddie Redmayne, Anne Hathaway, Russel Crowe? Jep, zingen kunnen ze ook. Knap hoor.

5. Monty the Penguin

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Ook deze heb je al voorbij kunnen zien komen op Dejlig in het artikel met 10 mooie Kerst commercials. Ik blijf dit gewoon echt een hele mooie commercial vinden. Helemaal in de Kerst gedachte en zo mooi om de fantasie van een kind zo te laten zien. Hadden we niet allemaal zo’n vriendje?

6. Stuiterballen in San Fransisco

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

We blijven even in de reclame. Zoals je misschien wel weet, werkte ik vroeger in de reclame en ik kan daardoor dus enorm genieten van mooie commercials. Deze commercial van Sony Bravia vind ik nog steeds een van de mooiste commercials ooit gemaakt en ik denk dat ‘ie inmiddels ook al bijna 10 jaar oud is. Naar aanleiding van deze ad, kocht ik ook de soundtrack van deze cd van Jose Gonzales, maar die viel een beetje tegen. Alleen dit nummer in combinatie met deze beelden, blijf ik mooi vinden.

7. Lady Gaga op de Academy Awards

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

En we gaan weer even terug naar de Oscars. Over dit optreden van Lady Gaga heb ik ook al geschreven in de Personal Peaks. Ze trad op tijdens de Oscars en ik vind dit echt een van de meest krachtige optredens die ik ooit van iemand heb gezien. Lady Gaga, zelf slachtoffer van seksueel misbruik, zingt live terwijl er tientallen andere slachtoffers achter haar op het podium staan. Sterk, ontroerend, kippenvel, tranen, het roept van alles bij me op. Zelfs de reacties van de sterren in de zaal raken me. Ontzettend bijzonder om te zien en verschrikkelijk moedig dat ze hier voor gaat staan. Wat is die vrouw toch een verschrikkelijk goede ambassadrice voor de slachtoffers.

8. T-Mobile Welcome Back

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Stiekem is dit ook een commercial natuurlijk, maar hoe leuk is dit gedaan? T-Mobile rockt de flashmob en gooit er nog een paar liter sentiment overheen met de setting op de luchthaven. Ik word er altijd blij van. Luchthavens zijn sowieso een leuk decor natuurlijk, daarom doet een programma als Hello Goodbye het zo goed.

9. Scene Love Actually Emma Thomson

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Love Actually is een van mijn favoriete films (misschien wel door de luchthaven scènes 😉 ). Both Sides Now van Joni Mitchell is een van mijn favoriete nummers. Emma Thomson is een van mijn favoriete actrices. Mix deze ingrediënten door elkaar en hoppa… je hebt een van de mooiste film scènes ooit. Emma Thomson die erachter komt dat haar man is vreemd gegaan en echt zo geniaal acteert dat het me elke keer raakt. De man wordt trouwens gespeeld door Alan Rickman die dit jaar overleed. Wat is het toch zonde dat sommige briljante mensen zo vroeg overlijden.

10. Sound of Music Flash Mob

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Had ik al gezegd dat ik een sucker voor musicals ben? Nou… dan kun je wel bedenken dat ik The Sound of Music ook nog steeds een topfilm vind. Deze flash mob was een van de eerste flash mobs die ik ooit zag en ik vind ‘m nog steeds leuk om te zien. Volgens mij was het een reclame voor een tv programma? Maar daar kunnen de Belgische lezers me vast mee helpen met dat antwoord op die vraag?

Kijk jij graag Youtube fragmenten? Wat is jouw favoriete fragment? Drop ‘m zeker even in de reactiebox want wie weet wordt jouw fragment wel mijn nieuwe favoriet! Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Vond je dit artikel leuk om te lezen? Dan vind je deze blog artikels ook misschien interessant?

Uitgelichte foto © Mrmohock via Shutterstock.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.