TOP
favoriete shopadressen baby dreumes
Kids

Mijn favoriete shopadressen en merken voor baby en dreumes (van betaalbare tot duurdere kleding)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Het is een van mijn favoriete hobby’s. Ik geef het ruiterlijk toe. Online shoppen daar kan ik echt menig nutteloos uurtje mee vullen. En sinds ik moeder van Robin ben, shop ik eigenlijk het liefst nog voor hem. Ja natuurlijk koop ik ook nog wel eens wat voor mezelf, maar de leukste outfits voor de dreumes scoren, dat vind ik het aller-, allerleukste om te doen. In het blog artikel van vandaag vertel ik je dan ook met veel enthousiasme over mijn favoriete shopadressen en merken voor baby en dreumes… met andere woorden… mijn favoriete hobby!

Tweedehands kleding

Eerst een kleine intro: Vorig jaar was het een soort sport van mij om de leukste kleding voor Robin tweedehands te kopen. Maar sinds ik daar toch een paar keer mee de mist in ben gegaan, doe ik dat niet meer zo vaak. Vooral niet voor broeken. Toen hij nog een baby was, was het toch anders. De kleding die ik kocht was nauwelijks gedragen omdat baby’s nou eenmaal als kool groeien, bovendien bewegen ze er nog niet echt veel in. Het enige risico dat je loopt zijn vlekken, maar meestal vertellen de verkopers dat wel eerlijk. De laatste drie broeken die ik tweedehands kocht, waren na 3x dragen al zo ongeveer doorgesleten. Toen ik ze binnenkreeg, leek er niets aan de hand, maar blijkbaar waren ze toch wel al flink gedragen.

Duurzame kleding

En dan nog een kleine kanttekening: Voor mezelf koop ik graag duurzame kleding. Kleding waar ik seizoenen mee kan doen. Ik koop ook wel minder dure merken,  toch probeer ik minder te kopen en dan wat duurder en kwalitatief beter, omdat ik er dan vaak langer mee doe. In eerste instantie wilde ik dat voor Robin ook, maar als ik heel eerlijk ben, heeft dat gewoon niet zo veel zin. Om de reden die ik in de vorige alinea ook al noemde, de kleding gaat toch niet zo lang mee. Ook de duurdere kleding niet. Hij kruipt, hij klimt, hij valt, hij klautert. De kleding gaat gewoon kapot. Zeker de kleren die hij naar het KDV draagt. Dus ik koop voor hem een mix van duurzaam en niet duurzaam. Voor speciale gelegenheden krijgt hij een mooie trui en broek aan, op het KDV draagt hij de kleding waarvan het niet uitmaakt als het kapot gaat.

favoriete shopadressen baby dreumes 2

Mijn favoriete shopadressen en merken voor baby en dreumes

Zara

Tja… wie koopt er niet bij Zara? Als ik heel eerlijk ben, koop ik voor Robin de laatste tijd het meest bij Zara. Waarom? Omdat het er gewoon erg leuk uit ziet allemaal, ik bijna de hele collectie wel zou willen kopen en er veel diverse dingen te koop zijn. De nadelen aan Zara vind ik wel dat de maten niet altijd kloppen. De ene keer past Robin maat 86 ruim en de andere keer zit het veel te krap. Bovendien vind ik Zara nou ook weer niet zo goedkoop. Je hoeft eigenlijk maar een klein beetje bij te leggen en dan heb je echt wel betere kleding met een betere kwaliteit.

H&M 

Wat voor Zara geldt, geldt ook voor H&M. De collectie is soms net wat oudbolliger, maar er zijn ook verschrikkelijk leuke dingen te koop. Daarnaast vind ik H&M wel vaak net wat betaalbaarder dan Zara en is het wat mij betreft dan ook een prima alternatief voor Zara.

Kixx Online

Babykleding en kleding voor Robin nu kocht en koop ik graag bij Kixx Online. Waarom? Omdat ze een megagroot assortiment bieden met veel verschillende merken, een echt goede sale hebben (momenteel 40% korting) en omdat ze snel leveren. Er is voor elke prijsklasse en elke smaak wat wils.

Mijn favoriete merken bij Kixx Online? Ik hou van de Feetje pyjama’s en jogging pakjes. Die zijn qua prijs trouwens gewoon te vergelijken met Zara en H&M, maar dan wel echt betere kwaliteit.

De regenlaarsjes van Bergstein zijn ook hier favoriet.

Verder houd ik enorm van de printjes van CarlijnQ, Claesens en Molo (die laatste twee zijn lekker hysterisch). Maar ook de spijkerbroekjes en basics van Imps & Elfs vind ik fantastisch. Luckyno7 heeft fijne vestjes en bij nOeser en Scotch & Soda kan ik ook altijd wel slagen. Mayoral heeft dan wel weer de wat gekledere outfitjes. Voor kerst bijvoorbeeld of leuke outfits voor een huwelijk.

Lindex

Door Janske (mijn partner in kinderkleding crime) leerde ik Lindex kennen en daar ben ik sindsdien ook fan van. Zoals je aan Robin’s kleding wel kan zien, ben ik nog al van de drukke prints. Ik vind dat superleuk staan bij die kleintjes. Lindex heeft ontzettend veel grappige prints en ook veel vossen en andere dieren. Vind ik leuk. Nadeel vind ik de verzendkosten. Ook bestel je een hoog bedrag, dan zijn er toch nog verzendkosten. Maar ja.. het komt dan ook uit het buitenland.

HEMA

Verder shop ik ook graag bij HEMA. Ik kan daar ook altijd wel wat vinden wat ik leuk vind. Momenteel hebben ze erg leuke kersttruien voor kinderen. En de sokken en rompers van de Hollandse Eenheids Maatschappij vind ik ook erg fijn. De kwaliteit is niet altijd even goed, maar ja.. wat verwacht je voor die prijs?

Petit Bateau

Toch koop ik het allerliefst de rompers van Robin bij Petit Bateau. Dat lijkt een duur merk, maar uiteindelijk is het dat niet. Omdat de kwaliteit echt wel een stuk beter is en de stoffen zo ontzettend fijn. Qua duurzaamheid zit je bij Petit Bateau wel goed en ze hebben ook veel aanbiedingen. Bovendien zijn de rompers en pyjama’s maar een klein beetje duurder dan die van Zara.

Verschillende duurdere merken

Zoals ik al vertelde houd ik van drukke prints en kleur voor Robin. Maar ik houd ook gewoon van donkerblauw, bruin, grijs en zwart voor hem. Het mooie is dat hij best veel kan hebben. Mijn favoriete duurdere merken zijn toch echt wel Molo, Imps & Elfs, Feetje, Petit Bateau, Mini Rodini, Tiny Cottons, Stella McCartney, Emile & Ida & Bobo Chooses.

Maar het allerleukste vind ik om verschillende merken en prijsklasses met elkaar te combineren. Als ik naar mijn eigen kledingkast kijk dan domineren er echt maar een paar brands, maar bij Robin is het een bonte verzameling van verschillende merken en stijlen.

Nog een tip: Op de blog Voormijnkleintje zie je een leuk overzicht met baby winterjassen!

Wat is jouw favoriete shopadres voor de kinderen? En van welke merken ben jij fan? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs, Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.