TOP
fashion items shoppen met hoge korting
Fashion

High fashion items shoppen met hoge korting? Mijn ultieme tip!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Ben je net als ik dol op shoppen en dol op korting? Dan moet je even verder lezen. Alleen al om deze biecht: Soms schaam ik me namelijk een beetje ten opzichte van onze pakketbezorger. Hij komt altijd ’s ochtends tussen 8 en half 9 en als de bel dan gaat, dan roept mijn man al: ‘Daar heb je ‘m weer!’ Ik ben dol op (online) shoppen. Maar ik ben ook dol op korting en slim winkelen. High fashion items shoppen met hoge korting? Ik deel mijn ultieme tip met je!

Mijn ultieme tip voor high fashion items shoppen met hoge korting

ashion items shoppen met hoge korting zalando lounge

Je kende vast Zalando al. Maar heb je ook al van haar zusje Zalando Lounge gehoord? Bij Zalando Lounge kun je items winkelen met hoge kortingen. Van high fashion zonnebrillen of tassen, tot wintersportjassen tot keukenspullen en dekbedovertrekken. En laten we vooral ook de kinderkleding niet vergeten. Er komt van alles voorbij van goed betaalbaar zoals Vero Moda tot redelijk prijzige merken als Balenciaga. Ik vertel je er meer over!

Zalando Lounge

Zalando Lounge is een aparte website en app naast de gewone Zalando online winkel. Er is een groot verschil met de gewone webwinkel: Er is namelijk elke dag een tijdelijke nieuwe sale. Wat je hierboven ook al las, de sales zijn enorm veelzijdig en gevarieerd. Soms is het echt een sale van een merk, maar een andere keer is het een algemene sale zoals damestassen of zonnebrillen. Dan zie je verschillende merken voorbij komen. De kortingen variëren, maar zijn altijd de moeite waard. Vaak krijg je wel 75% korting op een item, dus dat kan behoorlijk schelen.

Hoe Zalando Lounge werkt

ashion items shoppen met hoge korting zalando lounge

 • Er zijn dagelijks verschillende acties. Je hebt verschillende categorieën. Zo zijn er de Happy Monday Deals, met algemene acties voor ieder budget. Denk daarbij aan ‘schoenen voor kids’ of ‘sportswear’. Verder zijn er de categorieën ‘dames’, ‘heren’, ‘kinderen’ en ‘snelle levering’. Dat laatste kom ik zo op terug.
 • Een actie begint ’s ochtends om 7 uur op een bepaalde dag en duurt gemiddeld 3 dagen. Zie je een actie van een merk waar jij in geïnteresseerd bent? Dan kan je een waarschuwing instellen in de app dat je een melding krijgt zodra de actie is begonnen.
 • Er is geen ongelimiteerde oplage. Als een item ziet dat je wellicht zou willen hebben, dan kun je het selecteren waardoor het in je winkelmandje komt te liggen. Vervolgens wordt het 20 minuten voor je gereserveerd.
 • Over het algemeen zijn de levertijden langer dan ‘normaal’. Het kan wel een paar weken duren voordat je een item in huis hebt. Gelukkig zijn er ook acties met ‘verkorte levertijden’ waarbij je de items al binnen een week toegestuurd krijgt. Er wordt duidelijk vermeld hoe lang het duurt voordat je iets binnen hebt.
 • Als je meerdere producten koopt uit verschillende acties of misschien wel uit dezelfde actie, dan betaal je maar 1x de verzendkosten.
 • Soms zijn er aanbiedingen dat er geen verzendkosten zijn, in een bepaalde time slot en als je voor een bepaald bedrag bestelt.
 • Je ziet precies het bedrag dat je bespaart als je naar je winkelmandje gaat waar je geselecteerde producten in liggen.
 • Het werkt heel makkelijk. Met een druk op de knop kun je je bestelling versturen en je kunt op verschillende manieren afrekenen.

Tom Ford zonnebril en andere items

ashion items shoppen met hoge korting tom ford zonnebril

Ik zal het maar eerlijk toegeven. Sinds ik benaderd werd om over Zalando Lounge te schrijven, ben ik een beetje hooked aan de app. Voorheen keek ik alleen op de website, maar inmiddels heb ik diverse notificaties aan staan op de app en ben ik regelmatig ’s ochtends vroeg aan het checken welke items van mijn favoriete merken er beschikbaar zijn. Af en toe moet je er echt snel bij zijn, want wat ik al schreef: Er is geen ongelimiteerde oplage en je kunt echt pareltjes scoren.

Zo kocht ik bijvoorbeeld een winterjasje voor Robin, een prachtige Hugo Boss polo voor mijn man voor maar €29,-! Een schattig blouseje voor mijzelf en deze waanzinnige Tom Ford zonnebril. Voor Tom Ford zonnebrillen heb ik namelijk een soft spot. Ik heb al 4 brillen van dit merk. Deze bril had ik ook al voorbij zien komen en ik had er al over getwijfeld. Ik vond ‘m zo lekker retro en anders dan normaal. Maar Tom Ford brillen zijn best prijzig en ik was bang dat ‘ie me zou gaan vervelen. Maar toen ik ‘m op Zalando Lounge voor €85,- in plaats van €340,- voorbij zag komen, was de beslissing snel gemaakt. Een high fashion bril voor een normale prijs! Dan is het minder erg als je ‘m na een paar jaar al weer zat bent.

Het bleek een goede keuze, want inmiddels is het mijn lievelingsbril en ik word elke keer dat ik ‘m draag overladen met complimenten.

Pluspunten Zalando Lounge

Nog even in het kort wat pluspunten van Zalando Lounge op een rij.

 1. Hoge kortingen
 2. Lekker vanuit je luie stoel winkelen
 3. Er zijn een website, Google Play  en een iOS app.
 4. Je kunt echt slim inkopen en daardoor goed geld besparen. Vorige week was er bijvoorbeeld een skimerk in de actie. Als je weet dat je op wintersport gaat, kun je bijvoorbeeld nu al een skibroek kopen voor een prikkie. Hetzelfde geldt voor kinderkleding- en schoenen. Sommige dingen zijn zo tijdloos en vooral voor schoenen kunnen de kosten oplopen met die voetjes die maar blijven groeien.
 5. Veel variatie en veel aanbod.
 6. Elke dag weer wat nieuws.

Kortom: Ik ben fan.

Had jij al wel eens van Zalando Lounge gehoord? Zou het iets voor jou kunnen zijn? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.