TOP
mijn ervaring met oenobiol
Beauty

Mijn ervaring met Oenobiol (heb ik wat aan de beautysupplementen gehad of niet?)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Er zijn maar weinig beauty blog artikelen waar ik zo veel vragen over heb gekregen. Over Oenobiol kreeg ik echt veel mailtjes en ook werd me via andere kanalen vaak gevraagd hoe en wat. Inmiddels is het al weer 5 maanden geleden dat ik hier blogde dat ik was begonnen met Oenobiol supplementen te slikken. Het was eigenlijk mijn bedoeling al na 3 maanden te schrijven hoe het me was bevallen, maar omdat ik dat tussendoor ook al een keer een beetje had verteld (in deze video), dacht ik: ‘Ik stel het even uit’. En na bijna een half jaar kan ik nóg beter vertellen over mijn ervaring met Oenobiol. Heb ik wat aan de beautysupplementen gehad of niet?

Mijn ervaring met Oenobiol

mijn ervaring met oenobiol 2

Allereerst..even in het kort voor als je hier maar gewoon komt binnenvallen en het geen zin hebt om het oude artikel te lezen: Oenobiol een Frans merk en in Frankrijk zijn de beauty supplementen al heel lang een gigantische hit. Het merk werd in 1985 opgericht door de Dr. Marie Béjot, een arts en voedingsdeskundige. Oenobiol is in Frankrijk al meer dan 20 jaar de marktleider op het gebied van beautysupplementen.

Ik zou vier supplementen gaan proberen:

  • Skin Support Anti Age
  • Hair Support Volume
  • Silhouette Boost
  • Skin Support Sun Autobronze Teint.

De oplettende lezer ziet dat ik het woord ‘zou’ gebruikte en begrijpt hieruit dat ik niet alle supplementen heb getest. Dat heb ik niet gedaan, omdat ik tijdens de officiële Oenobiol launch te horen kreeg dat ik de de Skin Support Anti Age en de Skin Support Sun Autobronze Teint niet samen mocht slikken. Dan zou ik te veel carotenoïden binnenkrijgen. Dat is niet extreem slecht, maar ook zeker niet goed en nodig.

Dus ik heb besloten de Skin Support Anti Age even niet te gebruiken en omdat het winter is en mijn huid dus bleker de Skin Support Sun Autobronze teint te blijven doorslikken. Daarnaast ben ik ook de Silhouette Support Energie gaan proberen. Van de zomer wil ik stoppen met de Sun Autobronze teint en juist de Anti Age gaan testen.

Ik loop de supplementen met je door.

Hair Support Volume

mijn ervaring met oenobiol hair support volume

Laat ik maar beginnen met het supplement waar ik het meest enthousiast over ben! Maar echt… Ik had extreem dun en futloos haar en ook nog last van haaruitval. En ik zeg bewust ‘ik had’, want ik heb dat niet meer. Mijn haar zat altijd een soort van op mijn hoofd geplakt en ik heb nu gewoon volume bij de wortels! Haaruitval heb ik veel minder last van en daardoor lijkt mijn bos ook wat dikker geworden te zijn. Het glanst meer, het is sterker en dat in de winter! Mijn shampoo is nog hetzelfde, dus daar kan het absoluut niet aan liggen.

Ik ben echt fan van dit product en ga het ook zeker door blijven nemen.

Skin Support Autobronze teint

Een supplement waar ik vooraf best een beetje sceptisch over was. Je leest het al, dat ben ik nu niet meer. Want ook dit supplement heeft me weten te overtuigen. Normaliter ben ik best bleek in de winter en stap ik over op een hele andere lichtere bb cream, maar dat heb ik nu nog niet gedaan. Mijn huid is wel wat lichter dan normaal, maar heeft nog wel een tint. En ook mijn armen en benen zijn niet omgetoverd tot melkflessen. Wat ik vooral prettig vind, is dat je een natuurlijke tint hebt en het niet lijkt alsof het uit een potje of van onder een bankje komt.

Als je net als ik de neiging hebt ’s winters te transformeren in Sneeuwwitje, dan is dit ook jouw supplement. Ik wil het in de herfst en winter dan ook blijven slikken. In de lente en zomer vind ik het niet nodig, omdat ik dan wel een kleurtje krijg. Overigens zijn er ook Oenobiol supplementen die je huid voorbereiden op de zon en daar ben ik dan ook wel weer heel benieuwd naar.

Silhouette Boost

mijn ervaring met oenobiol 4

Met Silhouette Boost heb ik een beetje een haat-liefde verhouding. Nou zal je je misschien afvragen waarom? Dat ga ik je vertellen. Ten eerste slik je deze supplementen 3x per dag en dat vond ik lastig. Dat heb je bij Hair Support Volume ook al kunnen lezen, vooral ’s avonds vergeet ik het nog wel eens. Ten tweede heb ik het idee dat ik de Wakame echt voel. Dat klinkt misschien een beetje raar, maar je slikt dit supplement een half uur voor je maaltijd en voel me vlak daarna altijd een beetje typisch. Het voelt allemaal wat lichter en het is geen rotgevoel of zo, maar het is nou ook weer niet dat ik denk: ‘Hè wat lekker!’

De afgelopen weken ben ik echt goed bezig met afvallen en ben ik dus ook echt wel wat afgevallen, maar ik weet natuurlijk niet of dat aan mijn dieet alleen ligt of dat het beter gaat in samenwerking met Silhouette Boost. Ik zou dit supplement eigenlijk nog wat langer en consequenter willen uitproberen. Dat ga ik ook doen en ik kom er in een later stadium op terug.

Silhouette Support Energie

Silhouette Support Energie is een supplement dat je oplost in een groot glas water en drinkt tijdens een maaltijd. Het heeft een citrussmaak en ik vind het persoonlijk erg lekker. Het zorgt voor extra energie bij vermoeidheid en helpt bij het verbranden van vetten bij het afvallen. Het bevat onder andere vitamine C, groene thee extract, guarana, anti oxidanten, zink en een beetje cafeïne.

Zelf vind ik het prettig om bij de lunch te drinken, maar er is dan wel een maar. Ik moet niet te laat lunchen. Normaliter drink ik ’s ochtends 1 à 2 koppen koffie en na de lunch drink ik thee (zonder theïne). Deze drank lijkt op thee, maar bevat dus wel cafeïne en daar ben ik gevoelig voor. Dat is dus echt een persoonlijk dingetje.

Het supplement heet niet voor niets Support Energie, nou ik krijg er dus bergen energie van en dan kan ik niet meer slapen. Dat je er energie van krijgt is ontzettend fijn en vooral ook handig als je aan het afvallen bent. Maar ik moet hier zelf dus wel rekening mee houden. Of bij het ontbijt drinken of tijdens een vroege lunch. Maar… het werkt dus wel!

Mijn conclusie

mijn ervaring met oenobiol 5

Doordat ik zulke goede resultaten had met de Autobronze Teint en Hair Support Volume ben ik zo benieuwd naar de overige supplementen. Er is bijvoorbeeld een Beauty Support supplement, dat je haar en nagels voedt. Daar zit onder andere Aloë Vera in. Mijn nagels zijn momenteel dramatisch en ik slik al Aloë Vera, dus ik zou dit ook wel willen proberen. Ik schreef het net ook al, maar het supplement dat je huid voorbereidt op de zon, de Sun Sensitive Skin, ga ik van de zomer zeker kopen. Of wat dacht je van Relax? Dat je huid laat stralen zelfs als je in een drukke en/of stressvolle periode zit?

Ik wil het allemaal proberen! Maar…je kan dus niet alles tegelijk slikken omdat je dan van bepaalde bestanddelen te veel binnenkrijgt. En dat is maar goed ook, want het zou wel een beetje te veel van het goed zijn om zo’n 10 pillen per maaltijd te slikken.

Al met al ben ik dus heel enthousiast. Hair Support Volume blijft standaard tussen mijn gewone supplementen staan en met de rest ga ik rouleren. Ik ga je zeker nog op de hoogte houden!

Op de Oenobiol Site vind je meer informatie over de beautysupplementen.

Oenobiol is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com (*), Etos, Kruidvat, Dio en tig andere (online) drogisterijen.

Zijn deze beautysupplementen iets voor jou? Zo ja, welke zou je specifiek willen proberen? Ik ben benieuwd! En mocht je andere vragen hebben? Stel ze gerust. Ik beantwoord ze graag voor je en mocht ik het antwoord niet weten, dan stuur ik ze door naar Oenobiol zelf.

Fijne dag vandaag!

Liefs, Karen

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.