TOP
eos holiday lip trio
Beauty

EOS Holiday Lip Trio (Nog 49 dagen tot Kerst!)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Als je ooit aan EOS lipverzorging begint, raak je zeker verslaafd, dus ik waarschuw je alvast… Dat je straks niet kunt zeggen dat ik je niet gewaarschuwd heb. Als je EOS lipproducten al  wel geprobeerd hebt en je bent al hooked, dan heb ik fijn nieuws voor je. EOS brengt namelijk speciaal voor de feestdagen een limited edition geschenkset uit: de EOS Holiday Lip Trio. Ik heb deze goodies geprobeerd en vertel je of je naar de winkel moet rennen of niet?! Stay tuned

EOS Holiday Lip Trio

EOS Holiday Lip Trio eitjes

Wist je dat EOS staat voor Evolution of Smooth? De ‘balletjes’ van EOS zorgen voor zachte lippen en zien er uit als snoepjes. Niet voor niets zijn deze leuke hebbedingetjes ontzettend populair op Instagram. Zo’n potje, dat moet je toch hebben? Hoe leuk staat dat op je bureau naast je pennenset?

Het Holiday Lip Trio bestaat uit 3 verschillende smaken: Passion Fruit (de paarse), Wild Berry (de fuchsia roze) en Visibly Soft Honey Apple (de lichtroze met de swirl).

eos holiday lip trio doosje

Alleen al het doosje maakt mijn persoonlijk al heel hebberig. Ik raak helemaal in de kerstsfeer van dit vrolijke printje en ik hoor de jingle bells al.

Ingrediënten EOS Holiday Lip Trio

ingrediënten Eos Holiday lip trio

De EOS lippenbalsems bestaan uit natuurlijke ingrediënten en er zitten geen gluten, parabenen en mineralen in. Zoals je op de ingrediënten lijst kunt zien bevatten de balms olijfolie, bijenwas, cocosolie, jojoba olie, natuurlijke smaaktstoffen, shea butter en nog veel meer. Zelfs het zoet komt van de steviaplant en dus niet van suiker.

eos holiday lip trio goodies

De visibly soft honey apple geeft zelfs wat extra verzorging, deze bevat meer shea butter, verzorgende oliën en vitamine C en E.  In de wintermaanden hebben je lippen doorgaans meer verzorging nodig, als je echt last hebt van droge lippen kun je deze proberen.

Maar de andere twee smaken zorgen natuurlijk ook voor zachte, gehydrateerde en goed verzorgde lippen. Doordat het formaat van de balm wat breder is dan een normale lipverzorging, brengt het lekker makkelijk aan. In een strook heb je de hele lip te pakken. Overigens voelt dat zo lekker, dat als je daarna een gewone lipbalm gebruikt, dat die heel mager aanvoelt. Gimme back my EOS!

Wat vind ik ervan?

eos holiday lip trio

Je had het al tussen de regels door kunnen lezen, maar ik ben dus een van die EOS lipbalm verslaafden. Ik kan dan ook niet anders dan enthousiast zijn over dit trio. Terwijl ik niet eens zo dol op appel ben…Zelfs de smaak Visibly Soft Honey Apple vind ik lekker. Er is alleen een ding… ik vind de smaken op de Honey Apple na, niet echt Kerstachtig. Ik vind ze zelfs meer tropical. Nou zijn er natuurlijk landen waar Kerst midden in de zomer valt, maar toch… Bij Kerst denk ik aan andere geuren en kleuren. Toch mag dat de pret niet drukken en vind ik een harstikke leuke gift set. Voor jezelf of voor een ander! En mocht je nou per sé een kerstsmaakje willen kopen en niet meteen 3 smaken tegelijk? Dan is er nog een smaak verkrijgbaar: de Vanilla Bean (en die smaakt naar kerst toetjes).

Zelf kom ik zonder EOS lip balms de winter niet door, dus ik vind het zeker een aanrader. Maar vertel me dus niet dat ik je niet gewaarschuwd heb… ze zijn verslavend.

EOS Holiday Lip Trio is verkrijgbaar bij Douglas voor €17,85. Een losse smaak kost €5,95.

Ken jij de EOS lip balms al? Zou je deze gift set voor jezelf of een ander willen kopen? Welke smaak spreekt jou het meeste aan? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Vond je dit leuk om te lezen? Dan vind je dit misschien ook interessant?

* Dit product heb ik opgestuurd gekregen.

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.