TOP
makkelijk eelt van je voeten verwijderen
Beauty Tips Tuesday's Tip

Makkelijk eelt van je voeten verwijderen? (dat doe je zo!)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Er komt weer mooi weer aan! Ik weet niet of jij dat ook hebt, maar ik vind het heerlijk om sandalen of slippers te dragen als het weer dat toelaat. Maar dan moeten mijn voeten wel enigszins toonbaar zijn, want ik vind onverzorgde voeten echt verschrikkelijk. Bij een ander en vooral ook bij mezelf. Gelukkig heb ik inmiddels de manier gevonden mijn voeten weer toonbaar te maken. Makkelijk eelt van je voeten verwijderen? Ik deel mijn tip graag met je!

Makkelijk eelt van je voeten verwijderen?

Er zijn ontzettend veel verschillende tips hoe je op een makkelijke manier eelt van je voeten verwijdert. Je zal begrijpen dat ik ze niet allemaal heb geprobeerd en dat ik in dit artikel deel, wat voor mij persoonlijk goed werkt. En die truc is hartstikke simpel.

Wat ik doe? De nacht voordat ik mijn voeten een pedicure geef, smeer ik mijn voeten in met een dikke laag vaseline. Daarover heen trek ik sokken aan en zo laat ik het de hele nacht in trekken.

De volgende dag zijn mijn voeten dan al een stuk zachter geworden en haal ik onder de douche met een simpele voetvijl of puimsteen (*) het overtollige eelt en/of droge huid ontzettend snel en makkelijk van mijn voeten af.

Hoe blijft het eelt langer weg?

Nadat ik de eelt verwijderd heb en mijn voeten heb gedroogd, verzorg ik ze met een goede voetencrème. Mijn all time favorite blijft toch deze van l’Occitane (*). Daar heb ik ook al eens een uitgebreide review over geschreven: De One of my faves: L’Occitane Shea Butter Foot Cream. Voor het slapen gaan, masseer ik vaak mijn voeten ook nog even, omdat het lekker en goed voor je is. Daarbij gebruik ik pure Arganolie van Melvita (*). Over deze olie heb ik ook al eens geschreven: Melvita. Persoonlijk vind ik die olie ook echt een aanrader. Ook voor droge nagelriemen en droge plekjes in je gezicht.

Ik behandel mijn voeten ongeveer een keer in de twee weken uitgebreid en tussendoor als dat nodig is. Zo houd ik mijn voetjes lekker soepel en zacht.

Vind jij verzorgde voeten zonder eelt ook belangrijk? Wat is jouw ultieme voetverzorgingstip? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Uitgelichte foto Kaspars Grinvald via Shutterstock.

Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.