TOP
DIY inspiratie met pallets
DIY Home

5 x DIY Inspiratie met pallets

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

In onze nieuwe tuin/terras wil ik graag een kastje waar ik de kruidenplantjes op kan zetten en misschien wat grappige items zoals een gietertje en wat plantjes in oude blikken. Al snel kwam ik op Pinterest een kastje tegen dat gemaakt is van pallets. Na wat geklik op mijn favoriete inspiratie site, wilde ik al bijna het hele huis met pallet meubels gaan inrichten. Nee, dat is niet waar, maar man/vrouw wat kun je leuke dingen met pallets maken. Ik verzamelde de leukste ideeën in dit artikel: 5 x DIY Inspiratie met pallets en ik ga je ze met je delen. Kijk je mee?

1. Kastje voor in de tuin

Diy inspiratie met pallets tuinkastje

Kijk, daar is ‘ie dan; mijn kastje voor in de tuin. Al is deze misschien nog wel mooier dan die ik in mijn hoofd had. Ik word heel vrolijk van dit kastje en ik vind de kleur ook heel erg leuk. Die lades zijn ook echt een goed idee, daar kun je mooi wat klein tuingereedschap in opbergen.

Bron + uitvoering.

2. Lounge Set

DIY Inspiratie met pallets lounge set

We blijven nog even in de tuin. Je kunt namelijk ook vrij eenvoudig van pallets een complete lounge set maken om lekker op te chillen. Zelfs het tafeltje zou je van pallets kunnen maken, het enige dat je nog even moet doen, is passende kussens kopen.

Bron + uitvoering.

3. Hondenmand

diy inspiratie met pallets hondenmand

Ook een leuk idee; van pallets kun je dus ook een hondenmand maken. Er hoeven niet eens per sé wieltjes onder. Een geschikt kussen en een net iets leuker hondje (hij zal wel een heel goed karakter hebben, maar ik vind hem niet zo mooi ;)) zijn dan natuurlijk wel een must.

Bron + uitvoering.

4. Van alles rekje

diy inspiratie met pallets van alles rekje

Ik wilde eigenlijk een foto van een kapstok laten zien, toen mijn oog op dit superhandige rekje viel. Ideaal voor in de gang, je hangt er wat haken aan en je hebt een kapstok, maar je kunt er dus ook plantjes, schoenen, post en andere frutsels in kwijt.

Bron + uitvoering.

5. Kast

diy inspiratie met pallets kast

Dit zijn eigenlijk meer kratjes, maar ik heb hem toch stiekem in dit inspiratie artikel gemoffeld, want met pallets kun je dit vast ook maken. Hoe leuk is deze kast? Je kunt met de groottes spelen door de ene ‘horizontaal’ en de ander ‘verticaal’ te zetten.

Bron + uitvoering.

Hoe je trouwens het beste pallets uit elkaar haalt, lees je in deze blog.

Zoals je merkt, ben ik zelf helemaal enthousiast. Wat ik ook zo leuk vind, is dat je er eventueel voor kunt kiezen de pallets te verven in welke kleur je zelf het mooist vindt; pastel, wit of juist een harde kleur. Maar je kunt ze ook gewoon zo laten of beitsen in een stoere kleur. Wat een multifunctionele dingen die pallets. En meteen ook lekker duurzaam, want in plaats van een duur nieuw item te kopen voor in je huis, recycle je nu iets ouds.

Heb jij wel iets met pallets gemaakt? Wat vind je het leukste idee?

Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Credits uitgelichte foto: Pixabay.com (zelf tekst toegevoegd).

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.