TOP
dit eet ik graag onderweg
Food

Van afspraak naar afspraak? Dit eet ik graag onderweg!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Maandag en donderdag zijn mijn volle werkdagen. De peuter gaat dan naar het KDV. Op maandag werk ik vaak thuis, maar op donderdag wil het wel eens voorkomen dat ik de hele dag afspraken heb. En ik ben niet zo iemand die dan een lunchpakketje meeneemt. Als je me volgt op Instagram, weet je dat ik dol ben op salades. Ik ben dan ook superblij dat Subway mij gevraagd heeft om hun salades uit te proberen! In dit blog artikel vertel ik je meer over mijn ervaring.

Dit eet ik graag onderweg!

dit eet ik graag onderweg subway salade

Natuurlijk eet ik ook wel eens een (zuurdesem)broodje (ik kan niet goed tegen gist). Wat voor mij vooral belangrijk is, is dat ik gebalanceerd eet. Dus niet elke dag crackers, zeker niet elke dag brood, maar afwisseling. De ene dag crackers, de andere dag soep, dan weer een omelet en vooral ook veel salade. Ik vind het fijn om salades te eten, omdat je dan toch weer een sloot groente binnenkrijgt zodat je wat eerder op de aanbevolen hoeveelheid zit dan dat je alles bij het avondeten zou eten. Bovendien word ik vaak moe als ik brood of crackers eet en dat is iets dat onderweg niet handig is. Zeker niet als ik nog naar een afspraak moet, of moet autorijden.

Subway salades

dit eet ik graag onderweg subway

Het liefst eet ik dus salades of soep. Omdat ik daar niet van inkak, het lekker licht is en er vaak veel groen in zit en dus vitamines! Wat heerlijk om te weten dat ik vanaf nu dus ook bij Subway terecht kan. Vooral omdat er nu ook Subways bij de Texaco zitten. Kan je tijdens het tanken ook nog even een gebalanceerde salade halen. Easy peasy!

Ook handig en praktisch: Er zijn een aantal standaard ‘modellen’, maar in principe kan je van elk broodje ook een salade maken. En dan bedoel ik dus dat je bijvoorbeeld een Steak & Cheese salade kan kiezen, of een Chicken Terriyake. Dus er zit sowieso wel wat bij wat je lekker vindt qua combinaties. Ik vond het moeilijk om te kiezen. Maar probeerde uiteindelijk en een Caesar Salad (dit is een van de twee nieuwe salades) en later een Chicken Fajita. Niet tegelijk trouwens. En die waren heerlijk! De Caesar moest natuurlijk met dressing, want zonder de dressing is een Caesar salad vrij ongezellig. Maar  bij de fajita sloeg ik de dressing over, waardoor ik gewoon een gezonde salade at.

dit eet ik graag onderweg doosje salade subway

Zo kan je on the go toch nog een lekkere voedzame maaltijd meenemen. Een lunch die niet te zwaar is, maar wel echt voedzaam. De salade zit in een handig doosje, dus je kunt ‘m opeten waar je maar wilt. In de auto, in het park, in de tuin, of gewoon in het Subway filiaal zelf natuurlijk.

dit eet ik graag onderweg subway caesar salade

Ideaal als je onderweg even snel moet lunchen zoals ik als ik van afspraak naar afspraak onderweg ben. Maar ook heel handig als je met de rest van je gezin bent, hun de broodjes kan voorschoten en zelf een lekkere salade kan nemen! Want zeg nou zelf? Dat ziet er toch heerlijk uit?

Wat eet jij graag als je onderweg bent? Wist je al van het bestaan van de Subway salades af? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 FacebookInstagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.