TOP
leuk! waar word ik allemaal blij van?
Editorial Personal

Leuk! Een lijstje met allemaal dingen waar ik blij van word

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Voor degenen die het nog niet wisten: Dejlig betekent ‘leuk’ in het Deens. Een tijdje geleden las je hier in navolging van een lijstje ‘stom‘, ook een lijstje met alleen leuke dingen waar ik blij van word. Ik besloot van dat lijstje een opvolger te maken, alleen al omdat zulke leuke lijstjes natuurlijk PERRRRRFECT op Dejlig passen. Ze doen haar naam eer aan 😉 en omdat dit soort lijstjes gewoon hartstikke leuk zijn om te maken. Er even bij stil te staan wat je leuk vind, dat is toch heel erg positief: Een soort momentje van bezinning. Wat ik allemaal leuk! vind? Wat zijn de dingen waar ik blij van word? Ik ga het je vertellen…

leuk 2

En dat was al weer mijn lijstje. Ik ben benieuwd of jij overeenkomsten ziet met je eigen lijstje met leuke dingen? Wat schiet jou op dit moment te binnen dat je echt leuk vindt? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

6 COMMENTS
 • Adriaan
  4 jaar ago

  Leuk?
  Het leven is één grote misère.

 • Frederique
  4 jaar ago

  Van sproetjes en van kinderlogica kan ik ook heel vrolijk worden 🙂

 • Annette
  4 jaar ago

  Een ‘onverwacht’ compliment krijgen. Of iemand die zomaar iets liefs tegen je zegt. Sproetjes vind ik ook heel leuk en vakantie uiteraard ook!

 • Mariska
  4 jaar ago

  Een superleuk lijstje! Kinderlogica is hilarisch, hoewel soms ook een beetje onhandig. Volgens mij worden kledingmaten steeds aangepast, verschilt nu al enorm per winkel.

 • Kiss & Make-up
  4 jaar ago

  Uit een kindermond komen soms echt geweldig grappige en vertederende dingen eh 🙂

 • sunny mama
  4 jaar ago

  Haha… Het eerste waar ik altijd aan moet denken bij het woord ‘leuk’ is ‘vakantie’! Een weekje naar de zon in de winter valt daar zéker onder…

  Op tijd komen wanneer je te laat bent weggegaan en ruim op tijd een deadline halen staan bij mij ook hoog op het ‘leuk-lijstje’.

  En wat dat rokje toch een maatje kleiner passen betreft…
  Het viel mij onlangs op dat ik ineens in een kleinere maat spijkerbroek pas terwijl ik niet ben afgevallen. Ik vraag me af of ze dat matensysteem alwéér hebben aangepast aan de steeds obeser wordende mensheid.

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.