TOP
leuk! waar word ik allemaal blij van?
Editorial Personal

Leuk! Een lijstje met allemaal dingen waar ik blij van word

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Voor degenen die het nog niet wisten: Dejlig betekent ‘leuk’ in het Deens. Een tijdje geleden las je hier in navolging van een lijstje ‘stom‘, ook een lijstje met alleen leuke dingen waar ik blij van word. Ik besloot van dat lijstje een opvolger te maken, alleen al omdat zulke leuke lijstjes natuurlijk PERRRRRFECT op Dejlig passen. Ze doen haar naam eer aan 😉 en omdat dit soort lijstjes gewoon hartstikke leuk zijn om te maken. Er even bij stil te staan wat je leuk vind, dat is toch heel erg positief: Een soort momentje van bezinning. Wat ik allemaal leuk! vind? Wat zijn de dingen waar ik blij van word? Ik ga het je vertellen…

leuk 2

En dat was al weer mijn lijstje. Ik ben benieuwd of jij overeenkomsten ziet met je eigen lijstje met leuke dingen? Wat schiet jou op dit moment te binnen dat je echt leuk vindt? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.