TOP
dingen die ik altijd kwijt ben
Lifestyle Personal

20 dingen die ik altijd kwijt ben (waar, waar, waar ligt het ook al weer?)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

20 dingen die ik altijd kwijt ben. Ik heb ze de laatste tijd voor de grap eens bij gehouden. Bij 20 ben ik maar gestopt met tellen, maar ik moet je eerlijk bekennen dat ik nog wel even door had kunnen gaan. Het wachten is op degene die nu gaat reageren met: ‘Maar dat moet je dingen ook op een vaste plek neer leggen’. JAAAA, dat weet ik wel. En ik doe het ook, maar dan vergeet ik weer waar die plek ook al weer is. Echt hoor… #truestory. Gelukkig blijken meer van jullie zo vergeetachtig te zijn. Hier kom ik zo nog even op terug. Maar voordat ik vergeet waar deze blog ook al weer over ging… laat ik maar beginnen met opsommen…

20 dingen die ik altijd kwijt ben

1. Sleutels

Zie je dat gigantische konijn dat aan mijn sleutelbos hangt? Dat hangt daar met een reden. Ik ben namelijk al-tijd mijn sleutels kwijt. Fietssleutels, autosleutels, huissleutels, sleutel van de postbus.. Gelukkig ben ik mijn sleutelbeen nog nooit kwijtgeraakt, maar het zou zo maar een keer kunnen gebeuren. Sinds ik het konijn heb, zie ik mijn ‘gewone’ sleutels niet meer zo snel over het hoofd. Voor de rest van mijn sleutelcollectie moet ik nog een trucje verzinnen.

2. Random reader / e.dentifier / ING cart reader

Kwijt… allemaal kwijt. Altijd als ik ze nodig heb omdat ik een belangrijke betaling moet doen. Lang leve Paypal! Slecht voor het gat in mijn hand qua gebruiksgemak, maar het scheelt me best veel uren per week, zoeken naar mijn internetbankier ding.

3. De helft van een sokkenpaar

Bij het sorteren van de was, blijkt toch elke keer weer een sok de sokken genomen te hebben. Geen idee waar naar toe. Ooit had ik daar een handig systeem voor, maar dat wasnetje en de clipjes ben ik ook kwijt.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

11. Wachtwoorden

Maar hé… grote kans dat jij die ook vaak kwijt bent (zie de tweet hierboven), want hoeveel reacties ik daar wel niet op kreeg…

12. Statief camera

Dat is dus echt een gigantisch ding hè? Maar as we speak heb ik geen idee waar ik ‘m gelaten heb. Volgens mij had ik er zelfs twee. Dus inmiddels ben ik er twee kwijt.

Ik stop er voor de zekerheid vaak een paar in mijn tas voor ‘je weet maar nooit’ situaties.

13. Tampons

Nee, ze zijn niet altijd op en ik stop er voor de zekerheid vaak een paar in mijn tas voor ‘je weet maar nooit’ situaties. Maar die ik in mijn tas stop, die laat ik denk ik weer uit mijn tas vallen, want als ik ze nodig heb, zitten ze er niet meer in. Als je met me op pad bent en me kwijt bent, kun je denk ik gewoon het spoor van tampons volgen.

LEES OOK >>> 5 persoonlijke fun facts (dit wist je waarschijnlijk nog niet)

14. Robin’s spenen

Daar heb ik er ook zo ongeveer zes van, maar waar die zijn? Meneertje heeft nog wel eens de neiging om ze achter de bank te gooien en meestal duiken ze ook wel weer op als ik net weer een hele lading nieuwe heb aangeschaft.

15. Handschoenen

Nu is het nog niet zo ver, maar over een paar maanden heb ik ze vast wel weer nodig. Maar dan weet ik dus echt niet meer waar ze lagen. Vaak vind ik er maar een terug. Die andere heeft zeker verkering met de sok en zijn samen op een spannend liefdesavontuur.

16. Markers

Dat is een belangrijke afspraak, laat ik die even roze/geel/groen/blauw arceren. Maar dat kan dus niet, want mijn marker is foetsie. De volgende dag komt ‘ie op wonderbaarlijke wijze weer tevoorschijn, maar dan blijkt ‘ie uitgedroogd te zijn. Ook zo handig.

17. Muntje voor het boodschappenkarretje

Reuze handig die muntjes van de Albert Heijn om in een boodschappenkarretje te doen. Jammer dat ik ‘m altijd in mijn portemonnee stop, maar dat ‘ie er nooit in zit als ik ‘m nodig heb. En je raadt het al, dan heb ik ook geen 50 cent muntjes. Moet ik weer gaan wisselen. Reuze oncomfortabel.

18. Batterijen

‘Neem je batterijen voor de afstandsbediening mee?’
‘Ja, is goed. Ik neem er wel extra mee voor de volgend keer.’
‘De ab is op. We hadden toch nog batterijen extra?’
‘Uh ja… maar waar???’

Ergens in ons huis liggen zo’n 97 Koning Willem Alexanders verstopt.

19. Postzegels

Ergens in ons huis liggen zo’n 97 Koning Willem Alexanders verstopt. En als ik goed zoek, vind ik ook nog wel wat Koningin Beatrixen.

20. Pincet

‘Weet je wat, ik koop een knalroze, dan raak ik ‘m niet zo snel kwijt’, denk ik dan.
Verkeerd gedacht.

Tja… en toen ben ik maar opgehouden met opsommen.

Zijn sommige dingen herkenbaar voor jou? Wat raak jij vaak kwijt? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.