TOP
Dejlig Diary: werken en eten
Personal

Dejlig Diary: Werken en Eten

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Zoals ik de vorige Diary al vertelde, de afgelopen weken was ik nog al druk met een opdracht. Hartstikke leuk natuurlijk, maar qua foto’s wel een beetje saai. Deze Dejlig Diary doopte ik dan ook Werken en Eten, want daar kwam het wel een beetje op neer. En bloggen natuurlijk, laten we vooral bloggen niet vergeten, maar dat spreekt voor zich. Toch? Een ultrakort fotoverslag dus deze keer. Ik laat je zien hoe mijn leven er de afgelopen twee weken ongeveer uit zag. Kijk je mee?

Op de foto boven dit artikel zie je een foto van een prachtige zonsondergang. Deze foto maakt ik op Koningsdag toen de man en ik de dag op st(r)and afsloten met een hapje en heerlijke strandwandeling. Het gaat nooit vervelen om hier naar te kijken. Ook na 6 weken wonen in Zandvoort niet :).

dejlig diary hertenHet is niet echt een duidelijke foto want ik heb ingezoomd, maar tijdens een wandeling op een regenachtige zondag vorige week kwamen we deze jongens tegen. Er zijn er ontzettend veel in de duinen en soms zie je de jonkies zelfs stoeien met elkaar. Dan hoor je de geweien echt tegen elkaar aan klikken.

dejlig diary boerenkoolLekker hoor, boerenkool, ook als het geen winter is. Ik testte een nieuw recept met cannellini bonen en kokosmelk. Ik moet het nog een beetje fine tunen, misschien dat je het recept hier dan binnenkort wel ziet verschijnen.

dejlig diary foto van vroegerMijn tante stuurde deze heerlijke jaren 70 foto door. Hier woonde ik net in Nederland. Ik zit tussen mijn neefjes in op de auto en rechtsvoor zie je mijn neef en nicht met onze hond Suski. De rest van de kinderen waren buurkinderen wiens namen ik niet weet? Mocht er iemand meelezen? Zo grappig om deze foto te zien. Mijn grote neef woont inmiddels in Nieuw Zeeland en mijn nicht in Zwitserland. We zien elkaar dus helaas niet zo vaak. Gelukkig wonen mijn neven wel redelijk dichtbij en mijn oom wordt van de zomer 80 en dan komt mijn neef met zijn familie naar Nederland!

dejlig diary groene smoothieIk begin de dag altijd met een groot glas water en daarna drink ik, als ik tijd genoeg heb, een heerlijke groene smoothie. Dit is er een met spinazie, banaan, mango en peer. Heb ik meteen mijn dagelijkse dosis vitamine C voor de dag al binnen.

dejlig diary cookie kapperCookie was getransformeerd in een pluizenbol en daarom maakte ik een afspraak bij de kapper aka hondenplukker. Hier zie je de voor en na foto. Je ziet het niet goed op de foto, maar ze is nu veel lichter. Het is weer een keurig hondje, vind je niet?

Dejlig diary voor foto kapperNiet alleen Cookie moest naar de kapper, maar ik ook. In de auto maakte ik nog even snel een voor foto. Ik was van plan mijn haar echt een stuk korter te knippen.

dejlig diary karen en marvin zwartZoals je al hebt kunnen lezen, is mijn kapper Marvin (de beste kapper van Nederland) inmiddels ook een vriend en mijn rots in de haarbranding. Hij is de enige die mijn krullen goed kan knippen, er is alleen één probleem: Marvin is de enige kapper van de wereld die niet van knippen houdt, tenminste niet van afknippen. Dus ik had hem al voorbereid, maar toch vond hij het zo wel kort genoeg. “Nee Ka, dan wordt het heel tuttig”, hoor ik regelmatig. Je moet je trouwens wel voorstellen dat mijn haar nog ‘opkrult’ en dan wel echt veel korter is dan nu het zo stijl is op de foto.

dejlig diary hamburger menu Stach overveenDat je thuis komt na een drukke dag en totaal geen zin hebt om te koken. Dan maar even een gezonde hamburger halen bij Stach in Overveen. Als je in de buurt bent? Echt een aanrader! Goed biologisch vlees en dat proef je. En dan de lekkerste frietjes een heerlijke Caesar salad erbij.

dejlig diary bing naar buitenWeer een mijlpaal. Bada Bing moest vanwege de verhuizing 6 weken binnen blijven. We hebben een paar dagen gesmokkeld en hij mocht iets eerder. Dit zijn zijn eerste stappen in de nieuwe buurt en ik vind het reuze eng want hij is niet echt gewend om op straat te lopen. Ik houd mijn hart dus een beetje vast, maar ik vind het ook zielig om hem binnen te blijven opsluiten. Gelukkig is het een angsthaas.

dejlig diary rokje hemaBij de Hema kocht ik dit rokje voor €12,50 en ik vind ‘m nog al leuk. Hoe schattig zijn die ankertjes? En ja, ik heb nog ontzettend witte benen, dus als ik zon kan pakken, dan pak ik hem. Op een mooie zondag meteen met blote benen naar buiten. Overigens worden mijn benen nooit zo bruin.

Dat waren mijn weken al weer. De komende week heb ik weer wat meer tijd over om leuke dingen te doen. Bovendien ben ik uitgenodigd om een nieuw restaurantconcept te komen uit testen, dus daar volgt binnenkort vast een leuk verslag over!

Is je nog iets opgevallen? Hoe waren jouw weken? Nog iets leuks gedaan? 

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.