TOP
Personal

Dejlig Diary Week 25 – druk, druk, druk

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Ja, ik weet het, het wordt een beetje eentonig verhaal, maar ik heb afgelopen week weer bijna geen foto’s gemaakt. En dat komt niet omdat ik weinig beleefd heb. Nee, sterker nog, het was een enorm drukke week, maar ik wil en kan niet overal foto’s van plaatsen. En dus doe ik het deze week maar met 4 foto’s. Nou ja, ik zei het vorige week ook al. Het gaat om de kwaliteit, niet de kwantiteit toch? Kijk en lees maar mee in deze Dejlig Diary Week 25

Dejlig Diary week 25-1

Afgelopen week keek ik natuurlijk voetbal. Gezellig met een vriendin en haar 2 dochtertjes thuis. Alhoewel die 2 kleine meiden meer bezig waren met vlaggetjes op hun armen, benen en hoofd schminken dan met de wedstrijd, maar dat maakt het niet minder leuk. En natuurlijk maakte ik een planten/bloemen/bomen foto, anders zou het geen Dejlig Diary zijn. Ik vind het kleurverloop zo mooi van deze bloemen.

Dejlig Diary week 25-2

Hij is er weer: de Hollandse Nieuwe. Ik hartje haring en hier had ik zo veel zin in! En ik had het verdiend, want ons huis in Amsterdam kreeg binnen 2 weken een serieus en goed bod en in principe hebben we het verkocht! Jeuj! Niet dat ik er nou enorm veel voor gedaan heb, maar toch had ik die haring dubbel en dwars verdiend.

 

 

 

 

Dejlig Diary week 25-3Tussen alle afspraken door is het heerlijk wandelen in het bos met het hondje. Een tijdje geleden liet ik het ook al zien, maar er lopen dus Schotse Hooglanders los in het bos. Ze zijn volledig gewend aan mensen en doen dan ook niets. Je kunt vlakbij komen. Het blijven imponerende beesten. Deze grote jongen poseerde gewillig voor de foto. Is ‘ie niet knap?

Dejlig Diary week 25-4

Een tijd geleden schreef ik over de Krat. Zij bezorgen vers en biologisch eten rechtstreeks van de boer bij je thuis. Wij hebben één keer in de twee weken een weekendkrat en dat wordt dan op vrijdag bezorgd. Elke keer is het weer een verrassing wat er in zit en ben ik helemaal excited als het bezorgd wordt. Dit keer was het lekker veel groente, vis en vlees en dat kwam goed uit want er kwamen ’s avonds vrienden eten. De volgende dag gingen we zelf bij vrienden eten en gisteren had ik geen zin om te koken en haalden we wat dus de komende dagen moeten we even goed door eten uit de Krat want weggooien is zonde!

Dat was mijn week al weer. Vanavond kijk ik natuurlijk voetbal! Het is niet echt spannend want we zijn toch wel door, maar toch. Benieuwd of we echt chili van Chili gaan maken. Ik durf er niets over te zeggen.

Hoe was jouw week?

handtekening Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.