TOP
Personal

Dejlig Diary Week 24 – vijf één

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

‘Oeps’, dacht ik toen ik mijn camera leeghaalde. ‘Ik heb deze week nauwelijks foto’s gemaakt en de foto’s die ik heb gemaakt, kan ik niet allemaal gebruiken’. Tja, niks aan te doen. Deze Dejlig Diary Week 24 is dus wat korter als dat jullie van me gewend zijn. Maar het gaat natuurlijk om de kwaliteit, niet om de kwantiteit 😉 Kijk en lees maar mee…

Dejlig Diary week 24-1

Een Dejlig Diary zou geen Dejlig Diary zijn zonder wat foto’s van bloemen, planten of beesten. Hier de eerste. Dit zijn Annabellen, en als het goed is, worden ze nog wit.

Dejlig Diary Wk 24-2

Wat was het heerlijk weer hè afgelopen week? Ik kocht een badmintonsetje en de man en ik hebben nu een nieuwe verslaving. We gaan redelijk gelijk op en elke keer is het spannend wie er wint, maar een potje kan nog wel eens eindigen in een discussie of het veertje nou in of uit was. Dit zijn de badminton essentials van afgelopen week.

Dejlig Diary wk 24-3

Dit is een hele aparte bloem/plant uit onze tuin. We waren al erg nieuwsgierig wat het zou worden, want de buurvrouw vertelde dat het soort Fallus symbool was. En tadaaaa, een fallusachtige plant is het. Als iemand de echte naam weet, hoor ik het graag!

Dejlig Diary Week 24-4

Gisteren plaatste ik een artikel over snack attacks. Ik vind chocola heerlijk, maar ik kan makkelijk een stukje nemen en de reep wegleggen. Mijn man kan dat niet want hij is een echte chocojunk. Een reep gaat bij hem in één keer op en wanneer ik dan zin heb in een klein stukje chocola is ‘ie foetsie. Deze reep zag ik liggen, en ik kocht hem dan ook meteen. Zou het werken?

Dejlig Diary wk 24-5

Deze week ging mijn man voor zaken naar het buitenland. Toevallig had ik in mijn hometown (de plek waar ik ben opgegroeid) afgesproken met mijn bestie van vroeger en dus bleef ik een nachtje bij mijn ouders slapen. Ook omdat mijn vader de volgende dag een klein operatietje had. ’s Ochtends zitten er bij mijn ouders in de tuin altijd konijntjes. Ze zien er erg cute uit, maar ze vreten alle planten en bloemen op.

Dejlig Diary wk 24-6

Na zijn operatie gingen we even bij mijn vader checken. Ik word altijd een beetje verdrietig van ziekenhuizen. Terwijl er ook kindjes worden geboren en er mensen beter worden, maar toch. Gelukkig was de operatie van mijn vader helemaal goed gegaan en mocht hij de volgende dag al weer naar huis.

Dejlig Diary Wk 24-7

Afgelopen vrijdag keek ik voetbal met vriendinnen in de Amsterdamse Pijp. Voor ons zaten Duitsers, en rechts van ons stonden Engelsen. Iedereen was voor ‘onze jongens’ en gilde net zo enthousiast bij elk doelpunt. Wat een feestje! Totaal niet verwacht die uitslag. Het werd een extreem gezellige avond en gelukkig had de politie op de foto dan ook weinig te doen.

Dejlig Diary wk 24-8

Op mijn Time hop app zag ik deze kittenfoto van Bada Bing. Hoe schattig is dat?! Bada Bing is nu al weer 9 dus dit is wel een tijdje geleden. Bovendien heeft deze schattige kitten van de week in de tuin 4 muizen vermoord en ze keurig op een rijtje voor de keukendeur gelegd. Ik vond hem deze week dan ook iets minder schattig.

Dat was mijn week al weer. Hoe was jullie week?

handtekening Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.