TOP
Personal

Dejlig Diary week 23 – het leven is een feestje

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Wat een leuke week was dit! De zon scheen heerlijk, ik ontmoette ‘oude’ vrienden op verschillende feestjes, ik had een leuke meeting, ging lekker uit eten, naar een voorstelling en ik chillde in de tuin. Kortom; deze week was er een met een gouden randje. Ik geef je een kijkje in deze Dejlig Diary Week 23, kijk en lees maar mee…

Dejlig Diary week 23-1

Nee, ik ben niet aan het huilen op deze foto. Ik ben volledig natgeregend op de fiets. Het was een hele zonnige week, maar die ene noodweerbui pak ik dan natuurlijk wel gewoon even mee. Dit is mijn verzopen kat impressie.

Dejlig Diary week 23-2

Voor de liefhebbers; een foto van Cookie op de bank. Een Dejlig Diary is geen diary zonder een foto van het Cookiemonster natuurlijk.

Dejlig Diary week 23-3

In de vorige diary schreef ik het al. Ik hartje klaprozen! Ik vind de originele rode kleur zo mooi, maar in het roze of geel vind ik zo fantastisch! Voor een afspraak parkeerde ik mijn auto naast een veld vol klaprozen. Daar moest ik natuurlijk een foto van maken!

Dejlig Diary week 23-4
Onderweg naar Amsterdam belandde ik in de file. Ja, ik weet het, je mag geen foto’s maken als je rijdt, maar ik stond dus stil. En als je in de file staat, moet je er toch wat van proberen te maken en dus fotografeerde ik de prachtige wolken die boven mijn file hingen.

Dejlig Diary week 23-5

Dit is een foto van een stukje van mijn bureau, een stukje van mijn been en Cookie die onder mijn bureau ligt te slapen als ik aan het werk ben. Schattig toch?

Dejlig Diary week 23-6

Dit is mijn ultieme zomernagellakje! Op de foto krijg ik hem er nooit helemaal goed op, maar het is een soort lichtgevend roze, terwijl hij op deze foto dan weer oranje lijkt. Laten we het maar op houden dat de kleur ergens tussen roze en oranje in zit. Maar fluorescerend is ‘ie zeker deze China Glaze Pool Party.

Dejlig Diary week 23-7

Afgelopen vrijdag was ik op het huwelijksfeest van vrienden. Het feest was in de binnenstad van Leiden en deze foto maakte ik toen we ’s nachts naar de auto liepen. Het was nog lekker warm buiten en de terrassen zaten vol. Zo’n gezellig sfeerbeeld kon ik niet laten liggen.

Dejlig Diary week 23-8

Kijk dan, er groeien kersen in de tuin. Ik ben dol op kersen. En als ik dit zo terug lees, lijk ik wel een hysterische Libelle moeke die overal dol op is. Dat ben ik dus niet. Ik vind ook wel dingen stom. Dat de vogels de rijpe kersen inpikken bijvoorbeeld. En ik weet dat je dan aluminium folie in de boom moet hangen, maar dat vind ik te veel gedoe. En gedoe vind ik ook stom.

Dejlig Diary week 23-9

Vriendin Y en vriend F waren dit weekend 10 jaar getrouwd! Ze wonen heel pittoresk in Amsterdam, maar in een stukje van de hoofdstad dat vroeger een apart dorpje was met allemaal lieve dijkhuisjes, weilanden, authentieke cafeetjes en een haventje. Y en F hadden enorme mazzel met het weer, want het was een heerlijke zwoele avond en een ontzettend gezellig feestje. Op deze foto zie je de schemer invallen en op de achtergrond de masten van de boten in de haven. Romantisch toch?

Dejlig Diary week 23-10

Wij gaven mijn ouders en schoonmoeder voor hun verjaardagen (ze zijn allemaal rond dezelfde tijd jarig) kaartjes voor Warhorse in Carré en we gingen zelf mee. Tijdens de voorstelling mag je geen foto’s maken, vandaar een foto van het lege podium. Warhorse is een prachtige musical, maar ontzettend heftig en zwaar. En om heel eerlijk te zijn, vond ik de musical ook af en toe wat langdradig. Maar het is wel prachtig gemaakt! Overigens zat er een familie met 3 kinderen naast me en Warhorse is absoluut niet geschikt om je kinderen mee naar toe te nemen. De kinderen zaten tijdens de voorstelling de helft van de tijd achter hun moeder te schuilen.

Dejlig Diary week 23-11

We gingen eten bij the Harbour Club in Amsterdam. Als het zulk lekker weer is als afgelopen weekend dan is dat een fantastische plek zo aan het water. Het lijkt een beetje Zuid-Frankrijk en je krijgt er een instant vakantiegevoel. Bovendien kun je er lekker eten en is de bediening super aardig. Dat is in Amsterdam wel eens anders.

Dejlig Diary week 23-12

We gingen spontaan op bezoek bij vrienden. Zij hebben sinds een paar weken deze superschattige kitten. Er waren ook vrienden met een baby op bezoek en opeens zagen we dat Kitty in de Maxicosi was gaan slapen. Te cute! Wat zijn babybeestjes toch a-do-ra-ble!

Zo, dat was ‘ie al weer, mijn afgelopen week. Deze week staan er weer wat leuke dingen op de agenda, hoop ik te gaan genieten van het mooie weer en gaan we vrijdag natuurlijk Spanje inmaken met voetbal. Want oh jee, het WK begint al deze week. Ik ben benieuwd hoe ver ‘we’ gaan komen! Hoe ziet jouw week er uit?

handtekening Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.