TOP
Personal

Dejlig Diary Week 17

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Follow my blog with Bloglovin
Bereid je vast voor op niet zo’n spannende week. In de vorige Dejlig Diary had ik dat ook al aangekondigd, en ik heb me daaraan gehouden :). In het kader van ‘elk nadeel heeft zijn voordeel’; ik heb wel veel tijd gehad om aan de blog te werken. Veel leuke reviews, beauty- en gezondheidstips en recepten dus de komende tijd. Maar eerst even de afgelopen week. 3-bril op, licht uit, tissues bij de hand en telefoon op stil, hier is mijn Diary van week 17:

diary wk 17-1

Ik instagramde het al, maar ik zeg het hier nog maar een keer. Thumbs up voor Essie Romper Room en Sally Hansen Ista-dri topcoat. Na 5 dagen had de nagellak alleen wat barstjes, en hele lichte chipjes eraf. Verder zat ‘ie nog dikke vette prima. Het is dat ik na 5 dagen het kleurtje wel zat was (daarom is shellac ook niets voor mij), maar anders had ik hem er op laten zitten om te kijken hoe lang ‘ie dikke vette prima zou zijn.

diary 17-2

Kittens, puppy’s, kuikentjes, veulentjes, noem een babyzoogdier en ik zou het adopteren. Helaas vindt mijn man 2 beesten in huis genoeg. En dus doe ik het maar met plaatjes. Deze stuurde mijn vriendin L. me dinsdagavond. Te cute toch?!

diary wk 17-3

Ik had het vorige week al verteld; woensdag moest ik voor iets kleins naar het ziekenhuis. Ik kreeg een plaatselijke verdoving, maar moest ook aan de morfine, vandaar het infuus. Als ik ergens geen held mee ben, zijn het naalden. Gelukkig prikte de verpleegster de derde keer al goed ;).

diary wk 17-4

Gelukkig mocht ik dezelfde dag nog naar huis, waar de bank voor mij was gereserveerd. Cookie springt normaal altijd meteen bovenop me op de bank, maar nu leek het alsof ze toch wel door had dat dat even niet de bedoeling was. Een half uur later plofte ze echter gewoon bovenop me hoor. Zo helderziend is ze nou ook weer niet. En voordat ik er vragen over krijg; ze is wel al bij de hondenplukker geweest, maar die vond dat haar haren nog niet los genoeg zaten, vandaar dat ze nog een hipsterhondenkapsel heeft.

diary week 17-5

Deze had ik ook op Instagram gezet. Tijdens een rondje in onze tuin, kwam ik deze plant tegen met hartvormige bloempjes. Te schattig toch? We hebben deze plant trouwens ook met witte hartjes. Ook leuk!

diary wk 17-6

Bada Bing mag niet in bed slapen, maar als een van ons ’s ochtends de deur van de slaapkamer opendoet, sprint hij naar binnen en springt hij op het bed. Dan gaat hij heel stil tegen je aanliggen om te knuffelen. Het is zo’n knuffeldier, niet normaal.

diary wk 17-7

Vorig jaar zijn wij verhuisd vanuit Amsterdam naar de provincie. We wilden eerst kijken of dat zou bevallen en hebben daarom tijdelijk een huis gehuurd. Gelukkig kwamen we al snel dit huis tegen dat we voor ruim anderhalf jaar kunnen huren van mensen die tijdelijk in het buitenland zitten. Ik heb nog geen dag spijt van die keuze gehad. Dit huis is zo fijn met de heerlijke tuin en openslaande deuren dat het elke dag vakantie is in ons huis. Heerlijk! Mocht je het je afvragen; het is een monument en is 1670 gebouwd als bijgebouw voor een groot slot ernaast.

diary wk 17-8

In de test OPI Glitter Off Natural Base Coat. Dat deed ik met Essie Fashion Playground, Deborah Lippmann Glitter in the Air en OPI Lights of Emerald City. Of het werkt en wat mijn ervaring met deze base coat is, dat vertel ik je volgende week in een review.

diary wk 17-9

Deze week moest ik een beetje rustig aan doen en zaterdag moest ik nog even voor een check-up naar het ziekenhuis. Op de terugweg kwamen we in Haarlem deze bus met feestvierende mensen tegen op straat. Heel gezellig zag dat er uit. Mijn eerste Koningsdag was de rustigste oranjedag voor mij ever. Ik keek naar Oranjes op tv op de bank en stiekem was dat ook wel eens fijn.

diary wk 17-10

Geen Koningsdag, wel een Koningslunch. Een van de voordelen van de situatie is natuurlijk dat de man extra goed voor me zorgt. Ik ben normaal de kok thuis, maar nu maakte hij een heerlijk roerei met champignons, spinazie, ui en bieslook en heerlijk zuurdesembrood.

diary wk 17-11

In een mail met aanbiedingen van de HEMA zag ik deze advertentie. Echt een topaanbieding HEMA! Super.

diary wk 17-12

Op zondag gingen de man en ik lekker lunchen bij Metzo in Haarlem. Het was koopzondag en ik had iets nodig. Ook wel weer lekker om even door de stad te lopen; ik voel me een soort bejaarde na zo’n weekje in en om het huis. Ik had een gezonde clubsandwich met kip, ei en parmezaanse kaas en de man een hamburger.

Dat was mijn diary al weer. De komende week wordt ook niet zo spectaculair, maar daarna staan er weer wat leuke dingen op de agenda.

Hoe was jouw week? Leuke Koningsdag achter de rug? Een reactie is altijd welkom!

Follow my blog with Bloglovin

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.