TOP
Personal

Dejlig Diary week 16

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

In verband met de Paasdagen en een weekendje weg, een dagje later dan vorige week; mijn Dejlig Diary met weer een klein kijkje in mijn personal life.

diary 16-1

Deze week was ik een dagje ziek. Geen idee wat ik had, het leek een soort virus en de volgende dag was het weer bijna helemaal weg. Gelukkig had ik wel leuk gezelschap op de bank.

diary 16-2

Ineens was ‘ie er; de Blauwe Regen op ons huisje. Ik ben zo dol op de lente als al het groen weer blaadjes en bloemetjes krijgt. De Blauwe Regen is echt een van mijn favorieten, en hij is nog niet eens helemaal ‘uit’.

diary 16-3

Zoals ik vorige week als schreef in mijn Diary, ging ik naar een informatie-avond met een pr bureau. Daar kon je ook je wenkbrauwen laten doen en aangezien ik toevallig toch altijd al bij Jacklyn kom (zie foto), liet ik mijn brows maar meteen even onder handen nemen. Uiteraard komt er nog een verslag van dit event op Dejlig.

diary 16-4

En hier een overview foto van het Brow Event bij de Soap Treatment Store. Het lijkt alsof het portaal hier heel scheef staat, maar dat ligt aan mij en niet aan het portaal 😉

diary 16-5

Na het brow event ging ik als een gek door naar de VIP opening van de gloednieuwe Forever21 store waar ik ook voor was uitgenodigd. Het lijkt een beetje leeg op de foto, maar dat was het echt niet. Forever21 is echt een aanrader; een megagrote winkel met alleen maar betaalbare items. Ga dat zien!

diary 16-6

Leuke teksten als decoratie in de Forever21 winkel. Die zullen wel vaak als Instagrampics voorbij komen de komende tijd.

diary 16-7

Na alle events ging ik met een van mijn allerbeste vriendinnetjes een weekend uitwaaien in Knokke in België. Dat was echt heerlijk, lekker gefietst, geshopt, gegeten en gechillt. Deze strandtent (Blue Buddha) lag voor onze deur, het was geen bikini weer, maar de zon scheen heerlijk en met een filtertje lijkt het net Zuid-Frankrijk, toch?

diary 16-8

Tijdens het shoppen kwamen we deze vogeltjeslamp tegen. Hoe leuk is die?! Ik ben geen enorme crea bea, maar ik word er wel door geïnspireerd. Leuk om iets dergelijks als kado te doen bijvoorbeeld. Binnenkort maar eens freubelen.

diary 16-9

Mijn vriendinnetje kocht de linker Nikes, die ongeveer dezelfde kleuren hebben als de mijne, maar toch weer heel anders zijn. Die moesten samen even op de foto; Nike buddy’s.

diary 16-10

Voor de deur van ons appartement stonden deze twee identieke Ferrari’s geparkeerd. In Nederland zie je ze bijna nooit, maar Knokke is toch wat decadenter en daar kom je ze nog wel eens tegen. En dan niet één, maar gelijk twee. ‘Ik zie dubbel’, instagramde ik dan ook.

Dat was mijn week al weer. Aankomende week wordt een beetje gek, want ik heb een kleine ingreep in het ziekenhuis. Niets bijzonders, maar daardoor ben ik wel een paar dagen niet zo mobiel. Voor Koningsdag staat er dan ook niets op de planning en deze week heb ik voornamelijk de bank in de woonkamer gereserveerd. Lekker tijdschriften en boekjes lezen en stukjes tikken. Ook wel eens lekker!

Heb jij leuke dingen op de agenda staan? Mooie plannen voor Koningsdag? Een reactie is altijd welkom!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.