TOP
Uncategorized

Dejlig Diary week 15

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Iets heel anders op Dejlig vandaag, namelijk een foto diary van mijn afgelopen week. Geen plog, maar gewoon wat foto’s met een verhaaltje. Een klein kijkje in mijn persoonlijke leven. Benieuwd geworden? Kijk en lees maar mee…

slak

Tijdens een wandeling in het bos kwam ik deze megaslak tegen. Huuuuge! Daar moest ik even een foto van nemen. Kijk dan hoe groot!

nikes

Dinsdag kwamen mijn nieuwe Nikes binnen. Ik was al tijden op zoek naar witte, dat zijn deze niet helemaal (kuch), maar dat neem ik maar voor lief, want ik was instantly in love toen ik deze zag en dat ben ik nog steeds. True love!

Bada Bing

Toen ik thuis kwam, trof ik onze kat, Bada Bing, zo aan op de bank. Zo zit hij wel vaker. Kijk, die koninklijke blik, de king op zijn troon. Fotomoment!

duck

De laatste dagen komt er af en toe een eendenstelletje op bezoek in onze vijver. Te cute. Ze blijven een tijdje buurten, doen een dutje, snacken wat en dan gaan ze weer. Stiekem hoop ik dat ze babyduckjes krijgen in onze tuin.

havermout

Practice wat you preach‘, voor het ontbijt maak ik altijd een smoothie of havermout. Op donderdag at ik het laatste met bosbessen, ahornsiroep, zonnebloempitten, moerbeien en lijnzaad.

magimix

Vrijdag maakte ik tortilla’s van zoete aardappel (recept komt vrijdag online). Ik maakte deze met dit oude besje. Ik denk dat deze Magimix al bijna 40 jaar oud is. Ik heb hem geërfd van mijn lieve omaatje die de beste kok was die ik ooit gekend heb. Hij werkt nog steeds en ik vind het ergens wel een mooi idee dat ik nu kook met haar favoriete keukentool.

cookie kapper

Dit is ons hondje Cookie. Cookie moet nodig naar de kapper, maar ergens vind ik haar ook wel weer heel erg lief met d’r ruige kapsel. Toch heb ik maar even een afspraak met de trimster gemaakt, omdat ik bang ben dat ze door het haar dat voor haar oogjes hangt, nauwelijks nog ziet. Maandag is het zo ver. Ik beloof een before & after foto te plaatsen!

kapper

Niet alleen Cookie had een knipbeurt nodig, ik ook! Gelukkig had ik vrijdag een afspraak met Marvin Zwart, die al jaren mijn haren knipt. En niet alleen de mijne, ook die van Carice van Houten, Kim Feenstra en Lauren Verster en vele anderen. Tijdens het knippen en kleuren heb ik hem geïnterviewd over van alles. Dat interview komt later deze week online.

zonsondergang

Ik hartje zonsondergang en het licht wat daarbij komt. Op vrijdag kwam ik thuis en hing de zon zo mooi boven onze tuin dat ik daar een foto van moest maken. Je krijgt het er nooit helemaal zo mooi op als het is, maar ik ben best tevreden met het resultaat.

cookie en het paaltje

Zo, even een ander lettertype anders kon je het niet lezen. Op zaterdag hadden we ’s avonds een feestje van drie van mijn besties. Hoe handig: tegelijkertijd. Ze zijn alle drie in april jarig en kennen elkaar al vanaf hun geboorte. Ze vieren altijd hun verjaardagen bijna altijd samen en maken er dan een knalfeest van. Omdat ik wist dat er zondag niet veel van terecht zou komen, maakte ik dus op zaterdag maar even een hele lange wandeling met Cookie in het bos en daar kwam ik dit paaltje tegen. Zo grappig, dat moest even op de foto, maar toen ik boog om de foto te maken, dacht onze vuilnisbak dat ze een snoepje kreeg, dus nu staat ze er ook op. 2 happy campers.

indian lunchNiet alleen mijn vriendinnetjes zijn jarig, ook een goede vriend van ons. Hij is van Indiase afkomst en serveerde een heerlijke Indiase verjaardagslunch. Dit zijn alleen de hoofdgerechten, er waren ook nog borrelhapjes, voorgerechten en taart. Ik ben gek op de Indiase keuken. Zo lekker! Echt een tractatie.

Zo, dat was mijn week. De komende week staan er veel leuke dingen op het programma. Zo ga ik donderdag met een pr bureau naar een informatieavond over botox en daar ben ik heel benieuwd naar. En vrijdag ga ik met een van mijn beste vriendinnetjes lekker een weekend naar Knokke om te shoppen en uit te waaien. En daar heb ik natuurlijk HEEL VEEL zin in.

Hoe was jullie afgelopen en hoe ziet jullie komende week er uit? Een reactie is altijd welkom!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.