TOP
dejlig diary verhuizen en logeerhond Ted
Personal

Dejlig Diary: Verhuizen en logeerhond Ted

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

De afgelopen drieëneenhalf jaar ben ik drie keer verhuisd. Dat is wellicht iets te veel van het goede. Op zich gingen de vorige twee verhuizingen heel soepel, maar deze verhuizing was echt een traumatische ervaring. Een kast die niet door het trapgat kon, verhuisdozen die niet meer pasten en de verhuizers die niet langer konden blijven, zodat we nog 6 keer op een neer met de auto moesten. Het internet dat niet werkte en dat we pas 9 april werkend kregen. Terwijl ik dit typ, zucht ik heel hard en ben ik erg blij dat het achter de rug is. Deze Dejlig Diary: Verhuizen en logeerhond Ted staat dus ook in het teken van, je raadt het al, de verhuizing en de logeerhond. En wat fijne plaatjes van de nieuwe woonplaats. Kijk en lees maar mee…

Dejlig Diary oude huisIn dit huisje hebben we dan een dik jaar gewoond. Echt een heel schattig en fijn huis dat gebouwd is in 1650 (!). Toen we hier voor het eerst binnen liepen, waren we meteen verliefd. Ik wist dat het tijdelijk zou zijn (de eigenaren zaten in het buitenland), maar als het moment dan daar is en je gaat echt verhuizen, dan word je toch wel een beetje sentimenteel.

Dejlig Diary nieuwe woonkamerEn dit een stukje van onze nieuwe woonkamer. Deze foto nam ik toen ik de sleutel ging halen. De vloer was net geolied en de muren net geverfd dus het rook nog allemaal heel vers. De kroonluchter is niet van ons, maar van de vorige bewoner. Ik vind hem zo lelijk dat ‘ie weer bijna mooi wordt en voor de time being laat ik hem maar even hangen.

Dejlig Diary eten op het strandOp 1 april, de dag dat we gingen verhuizen, stormde het. Gelukkig hadden we daar tijdens de verhuizing niet echt last van. 1 april is ook mijn moeders verjaardag. Mijn ouders waren heel lief komen helpen met uitpakken en ’s avonds gingen we met hun nog snel een hapje eten. En als je dan toch op 50 meter van het strand bent gaan wonen, is het wel leuk om dan maar meteen je nieuwe woonplaats in te wijden met een hapje in een strandtent. Weer of geen weer, storm of regen, de zee blijft prachtig natuurlijk.

Dejlig Diary wandelen in de duinenVanaf ons huis sta je in twee minuten in de duinen waar de honden los mogen en waar je echt uren kunt wandelen. Deze foto heb ik gemaakt op 2 april. Het weer was nog steeds niet echt fijn, maar dit uitzicht maakt veel goed.

Dejlig Diary Ted op de passagiersstoelOp zaterdag 4 april bracht ik onze vrienden Thijs en Rianne naar Schiphol en haalde ik hun hondje Ted op omdat wij drie weken op hem passen tijdens hun vakantie. Hier zit hij naast mij op de passagiersstoel net nadat wij zijn baasjes op Schiphol hadden gedropt. Hij kijkt een beetje droevig, maar dat is Franse Bulldog eigen (hoop ik).

dejlig diary wandelen op het strandEerste Paasdag was het prachtig weer en wat is er dan fijner dan een lange strandwandeling. Op deze foto zie je de roedel op het strand: the Beach Bunch.

dejlig diary karen met de hondjes in de duinenOm ’s middags ook nog even een duinwandeling te maken. Dat is echt zo heerlijk van hier wonen, omdat het geen tijd kost om er te komen, ga je echt zo veel sneller naar strand en duinen. Ja logisch natuurlijk ;).

dejlig diary blunder nu.nlHier moest ik heel hard om lachen en dus heb ik er even een screenshot van gemaakt. Nu.nl schrijft over een blunder van Justin Bieber en maakt vervolgens zelf een enorme blunder. Ik verbaas me overigens regelmatig over de hoeveelheid fouten die de redacteuren van Nu.nl maken. Foutloos schrijven is blijkbaar niet een van de vereisten bij de nieuwssite.

dejlig diary laatste zonnestralen op het strandAfgelopen vrijdag was het echt de allereerste mooie warme dag in Nederland. Zul je net zien dat ik die dag allerlei afspraken had en de hele dag in de auto zat. En dus besloten de echtgenoot en ik toch nog even van de zon te genieten en te gaan eten bij een van de strandtenten. Heerlijk die laatste zonnestralen!

Dejlig Diary huizen oudewaterAfgelopen weekend had ik een afspraak in Oudewater. Ik was daar nog nooit geweest en het weer was bar slecht, vandaar de grauwe foto, maar wat een mooi dorp is dat zeg! Allemaal historische huizen zoals een heksenwaag en pandjes uit 1600. Ik ben daar dol op! Nederland op haar mooist. Ik ga zeker nog een keer terug als ik de tijd heb en het beter weer is om Oudewater eens goed te bewonderen.

Dejlig Diary Ted en CookieKen je dat verhaal van het reutje (Ted) dat komt logeren en dat op de derde dag het teefje (Cookie) loops wordt… Nee? Nou dat gebeurde natuurlijk weer. Sindsdien houden we deze twee angstvallig in de gaten. Ted is nog geen jaar en plast nog als een teefje en ik heb gehoord dat hij dan nog niet geslachtsrijp is, maar je zult altijd zien dat ‘ie dat dan stiekem wel is.

Dejlig Diary pup dorkie frenchieWant zo zouden de pups er uit komen te zien. Dat heb ik voor de zekerheid even opgezocht. Je zou natuurlijk net zoals bij de kroonluchter kunnen zeggen dat ze zo lelijk zijn dat ze mooi worden, maar nee. Voorkomen is in dit geval wellicht beter.

Nou, dat waren mijn afgelopen twee weken met een overdosis aan foto’s van de honden, strand en duinen. De komende twee weken staan er weer wat persevents op de agenda, dus ik beloof de volgende Dejlig Diary wat meer variatie ;).

Hoe waren jouw weken? Nog iets leuks mee gemaakt?

Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.