TOP
Dejlig Diary: persevents en zomer in zicht
Personal

Dejlig Diary: Persevents en zomer in zicht

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Even heb ik getwijfeld of ik voor de persevents een apart fotoverslag artikel moest maken, maar omdat ik al een dagje achterloop met de Dejlig Diary heb ik toch maar alles in een geplaatst. Deze Dejlig Diary: Persevents en de zomer in zicht zit boordevol foto’s van de twee persdagen die ik bezocht en het werd eindelijk heerlijk weer. Daar moest van genoten worden! Ik laat je zien hoe mijn leven ongeveer uitzag de afgelopen twee weken. Kijk je mee?

dejlig diary oude familiefilmpjesWe gingen bij mijn ouders eten en mijn oom en tante waren er ook. Zij hadden oude familiefilmpjes meegenomen die we hebben bekeken. De dreumes op links is mijn moeder, in het midden zie je mijn oom en rechts mijn oma. Onwerkelijk dat mijn moeder ook echt zo klein is geweest en mijn oma zo jong. Prachtig om te zien, vooral ook omdat er op de films veel mensen staan die niet meer leven.

dejlig diary eten op het strandEen van mijn beste vriendinnen kwam eten om ons nieuwe huis te bekijken, maar omdat het zulk heerlijk weer was, besloten we op het strand te gaan eten. Het blijft een cadeautje zo’n mooie zonsondergang.

Dejlig Diary EssentielsDe Oona Welcome Days (het persevent van Oona) vonden plaats in de Vlucht kerk in Amsterdam. Hoewel het buiten heerlijk weer was, konden wij binnen de najaars- en wintercollectie bewonderen. Helaas had ik niet al te veel tijd, omdat ik door alle files pas om 13 uur in Amsterdam was en om 14 uur al weer in Utrecht moest zijn voor een afspraak, dus ik moet me binnenkort maar eens uitgebreider laten informeren door de dames van Oona.

dejlig diary beautycollectieOona vertegenwoordigt veel fashion merken, maar heeft ook wel wat beauty in haar portefeuille. In deze prachtige inbouwkast zie je de o.a. producten van Davines (echt zo’n heerlijk haarmerk), Yves Rocher en Scholl.

dejlig diary river islandRiver Island heeft voor het najaar wat prachtige open schoentjes in haar collectie. De veren die je op de tafel ziet staan (wit en zwart) zijn voor op het hoofd en staan superleuk als je een leuk feestje op een huwelijk hebt. Heel roaring twenties.

dejlig diary river island kettingOok van River Island, deze vrolijke accessoires. Zwart truitje, een van deze kettingen en je outfit is helemaal niet saai meer.

dejlig diary kiyoko lip balmAls lippenspul addict ben ik natuurlijk reuze benieuwd naar deze Kiyoko lipbalms. Ze zijn helemaal op basis van natuurlijke bestanddelen gemaakt en ze beloven zachte en mooie lippen. Het lijkt alsof ze uit Japan komen, maar het is een Nederlands product en ze worden in Nederland gemaakt, al zit er wel een Japans bestanddeel in.

Dejlig Diary masker en haar vervenNa alle drukte van de afgelopen week, was het tijd voor wat me-time. Ik kreeg al weer wat grijze haren, dus mijn haar moest nodig in de verf en tijdens het wachten testte ik een maskertje uit. Overigens probeerde ik haarverf van Schwarzkopff en deze was echt geen succes. Normaal heb ik verf van l’Oréal en die doet haar werk veel beter en ik vind de kleuren ook mooier.

dejlig diary oranjerie elswoutMijn ouders kwamen een nachtje logeren en de volgende dag maakten we een wandeling over het prachtige landgoed Elswout in Overveen. We wilden eigenlijk naar de Keukenhof, maar daar was het zo druk dat we al afdropen toen we de rij naar de parkeerplaats zagen. We sloten de wandeling af met een heerlijke lunch in de Oranjerie van Elswout. Je kunt je toch niet voorstellen dat dit vroeger gewoon een bijgebouw was? Eigenlijk was dit de zomerzitkamer.

dejlig diary ted in de tuinDe zon scheen en Ted lag heerlijk in de tuin van zijn bot en shaslic te genieten. De volgende dag heb ik deze kleine lieve stinkerd voor de zekerheid toch een paar dagen eerder naar zijn ‘opa en oma’ gebracht, omdat hij en Cookie toch wel heel vaak boven en onder elkaar zaten. Ik was ze de hele dag uit elkaar aan het houden en dat leek me voor het hondenduo nog al frustrerend. Wil je net de liefde gaan bedrijven, word je uit elkaar gesjord.

dejlig diary bollenveldenNiet naar de keukenhof, maar wel even een foto van de bollenvelden. Als ik van Zandvoort naar Den Haag rijd, kom ik er langs. Wat is Nederland toch prachtig!

dejlig diary bloomonMooie bloemen van Bloomon bij de ingang van de Mooi PR pressdays. Bij Bloomon kun je een bloemenabonnement nemen en wekelijks of tweewekelijks verse bloemen thuisbezorgd krijgen.

dejlig diary swarovski oorbellenIk word heel hebberig van deze prachtige Swarovski oorbellen die het najaar in de winkel liggen.

dejlig diary swarovski ear cuffEn deze ring en ear cuffs van Swarovski staan nu ook bovenaan mijn wishlist voor herfst en winter. Gelukkig heb ik nog even de tijd om er voor te sparen.

dejlig diary swarovski philippe ferrandisVorig jaar had Swarovski een samenwerking met Viktor & Rolf, dit jaar komt er een collectie van Philippe Ferrandis in de winkels en die is echt adembenemend mooi.

Dejlig Diary HunkemollerHet Hunkemöller hoekje. Jaaa, ik wil al die setjes wel.

dejlig diary omodaDeze leuke jersey boots zijn verkrijgbaar bij Omoda. Ik ben niet al te groot, dus hakken staan mij beter, maar ik vind die platte eigenlijk stiekem het leukst.

Dejlig Diary silhouette brillenDe Silhouette zonnebrillen waren prachtig geëtaleerd in vogelkooitjes.


dejlig diary etos biologisch theeEtos komt binnenkort met haar eigen merk biologische thee. De doosjes gaan 2 euro per stuk kosten (meen ik me te herinneren) en zien er hartstikke leuk uit. Ook leuk om cadeau te geven!

dejlig diary theehoekjeBij de events krijg je altijd heerlijke hapjes en drankjes. In dit theehoekje kon je heerlijk even bijkomen van alle informatie en mooie producten.

dejlig diary rose+nineVan deze tassen van Rose+Nine word ik ook heel hebberig. Ik wil ze geloof ik allemaal wel.

dejlig diary pad thaiDit recept is momenteel weer een van mijn favorieten en het is een van de drukst gezochte artikelen om mijn site. Wil je dit gerecht ook maken? Dan kun je hier het recept vinden.

dejlig diary munttheeDe zomer in zicht? Nou niet afgelopen zondag hoor. Het was best koud, maar het strand blijft mooi, ook als het winderig en freezing is. De man, hond en ik maakten een lange wandeling en sloten die af met een lekkere muntthee bij een strandtent. Ik hartje wonen bij het strand!

Dat waren mijn afgelopen weken al weer. De komende weken worden iets minder evenementen en toestanden want ik ben enorm druk met een zakelijke opdracht.

Hoe waren jouw weken? Heb je nog iets leuks meegemaakt? 

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.