TOP
Verhuisstress en feestjes
Personal

Dejlig Diary: feestjes en verhuisstress

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Aanstaande woensdag is het zo ver. Dan gaan we echt verhuizen. De afgelopen twee weken stonden dan ook in het teken van verhuizen en alle stress die daar toch wel bij komt kijken. En dan had ik ook nog twee bijzondere feestjes. Ik ga je alle foto’s laten zien in deze Dejlig Diary: feestjes en verhuisstress. Dus als benieuwd bent naar mijn afgelopen twee weken, kijk dan verder…

masseuse aan huisKijk, daar lig ik dan in mijn (nu nog) eigen huiskamer. Ik kreeg een heerlijke massage van Mirjam van Masseuse aan Huis, maar daar heb je in dit artikel al alles over kunnen lezen. Doe je eigenlijk al mee aan de winactie?

BoefDit is Boef en Boef is echt 100 keer het formaat van Cookie. Boef is de hond van mijn vriendinnetje en ik ging even bij haar thee drinken omdat ik in de buurt was (ze woont in de buurt van Leiden). Boef was net uit geweest en was moe. Boef ziet er een beetje imposant uit, maar is echt zo lief. Ik ben een beetje verliefd op Boef.

Hello Fresh boxBofferd die ik ben! Ik kreeg deze heerlijke Veggie box van Hello Fresh met drie maaltijden om uit te testen. Daar komt binnenkort een artikel over online. Overigens had ik al eerder een box gekregen, maar toen ging er iets mis met mijn memory card in mijn camera, dus toen heb ik braaf zelf een nieuwe doos besteld. Dus deze heb ik eigenlijk niet gekregen, maar de vorige wel en nu deed mijn camera het gewoon ;).

Cookie en BingKende je het verhaal van het meisje dat moest werken en dat vervolgens alle huisdieren op schoot willen? Dat verhaal heb je in het vorige Diary ook al kunnen lezen. Maar hoe eindigde het verhaal? Nou het meisje zat aan de keukentafel terwijl deze Waldorf en Statler op de bureaustoel zaten. Gelukkig leverde het wel een fijn plaatje op.

brakVorige week zaterdag hadden de man en ik een reünie van onze studentenvereniging waar wel bijna 2000 mensen bij aanwezig waren. Mark en ik hebben samen gestudeerd, maar zijn elkaar daarna uit het oog verloren. Jaren later kwamen we elkaar weer tegen en was het meteen ‘raak’. Maar dit was dus ons eerste studentenfeestje als stel en dat terwijl we dus allang niet meer studeren. De volgende dag waren we beiden best een beetje brak en dit is dus een hele brakke foto.

regen in de tuinEn dan heb je dus nog heel even zo’n heerlijke tuin en dan zal je zien dat het de laatste weken kommer en kwel is qua weer. Regen, hagel, koud, brrrr, nog even lekker in de tuin chillen is er niet meer bij.

verhuisshitEn zo wonen wij nu. Tussen de dozen, spullen voor de opslag, koffers en vuilniszakken. Dit kan weg, dat moet mee, dit gebruiken we nu toch niet dus dat kan naar de storage of de ouders. Ik haat verhuizen, maar het grote schiften in spullen is soms wel even fijn.

mooi nederlandIk had een meeting in Utrecht, maar op de terugweg kwam ik zo genadeloos in de file dat ik besloot een binnendoor weggetje te nemen. Vroeger werkte ik in Zeist, dus ik wist er nog wel eentje. Om vervolgens op een van de binnendoorweggetjes vast te komen staan. Gelukkig staan er prachtige huizen langs het weggetje waar ik dan weer foto’s van kan maken. Hoe mooi is dit huis!?

cookie is een toy hoarderCookie heeft even al haar speelgoed uitgestald op de bank. Cookie is een toy hoarder. En als de kat in de buurt komt, gaat ze er op liggen en zacht grommen. Terwijl de kat echt 0 interesse voor Cookie’s spullen heeft. Rare hond.

inschrijven in de gemeenteEn dit is het gemeentehuis van Zandvoort. Vorige week schreven we ons in in de gemeente en vanaf overmorgen zijn we dus echte Zandvoorters.

hastens promotieteamIk kocht een nieuwe blouse bij Zara. Hartstikke leuk hoor, maar opeens bedacht ik me waar ik deze ruit van kende. En nu voel ik me elke keer als ik die blouse aan heb, alsof ik in een promotieteam medewerker van Hästens ben.

feestje CarolineMijn lieve vriendinnetje C werd afgelopen vrijdag 40 en gaf een etentje voor al haar vriendinnen. C en ik kennen elkaar ook al uit onze studententijd en het was een bijzondere avond. Vorig jaar is een enorm naar jaar voor C geweest; haar man werd ziek en overleed. Het was dus best een beetje dubbele avond want aan de ene kant is het prachtig dat je je verjaardag kunt vieren, maar aan de andere kant is er een enorm gemis. Juist op deze dag. Gelukkig werd het een fantastische avond met veel mooie verhalen, speeches, grappen, gelach en ook vooral heel veel lekker eten, drank en C als stralend middelpunt. Een avond voor in de boeken.

knuffelen cookieHet etentje van C was in Rotterdam en ik ben blijven slapen bij een andere vriendin. De volgende dag was ik best een beetje brak en omdat het gisteren zo hard regende was het een ideale dag om dozen in te pakken en een beetje te knuffelen met het Cookiemonster op de bank.

hello fresh pizzaIdeaal eten als je een beetje brak bent: pizza. Gelukkig zaten de ingrediënten hiervoor in de Hello Fresh doos. Yum!

Dit waren mijn afgelopen twee weken. Wat je niet in de Dejlig Diary kunt zien, maar wat wel leuk is om te vertellen: Twee weken geleden richtten Esmee, Esmee en ik de Bloggersgroep 30+  op Facebook. Dit is een groep speciaal voor de 30+ en meer ervaren blogger. Inmiddels hebben we bijna 140 leden die dagelijks heel gezellig met elkaar praten over van alles. Het is ontzettend leuk om hier weer nieuwe ‘collega’s’ te ontmoeten en met elkaar te sparren. Ben je 30+ en blog je al wat langer? Dan ben je welkom in de groep!

De komende weken ben ik zelf wat minder online in verband met de verhuizing. Ik heb wel wat vooruit gewerkt, maar ik weet niet hoe het straks zit met de internetverbinding en alles. Dan weten jullie dat alvast.

Hoe waren jouw weken? Nog iets leuks mee gemaakt?

Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.