TOP
dejlig diary 35
Personal

Dejlig Diary #35

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Na een weekend afwezigheid ben ik er weer hoor, met m’n Dejlig Diary. Zoals ik vorige week al verteld had ging ik een weekendje weg. Ik had expres mijn laptop niet mee genomen en ik zei nog min of meer als grap toen we aankwamen: ‘Want dan zal je zien dat er iets mis gaat met m’n site en dat ik dan gestresst word en van alles wil regelen’. En ja, dan roep je het natuurlijk over jezelf af, want mijn artikel van zondag kwam dus niet online. Dikke vette pech, maar tegelijkertijd een goede oefening om alles eens lekker los te laten :). Maar goed, vandaag is het maandag en ik ga je mijn Dejlig Diary #35 laten zien. Ik ging naar wederom naar een pers event, maar naast het weekendje weg, zat ik vooral thuis te werken. Benieuwd naar de foto’s? Kijk en lees je mee?

dejlig diary 35 duinen

Maandag begon zoals bijna elke week in de sportschool. Niet bijster boeiend. De rest van de dag werkte ik en tijdens de middagwandeling maakte ik deze foto van dit gekke bloempje. In mijn volgende leven word ik natuurfotograaf.

dejlig diary 35 zandvoort

Ook dinsdag stonden er geen spectaculaire dingen op het program. Op Instagram poste ik deze foto, want toen ik de straat uitliep, concludeerde ik dat ik de natuur in Zandvoort nog steeds prachtig vind. Soms kun je, als je ergens woont, een beetje immuun worden voor de schoonheid van een plaats. Dat heb ik niet. Ik word ontzettend blij dat als ik 10 meter loop, ik het groen van de duinen al voor me zie.

dejlig diary 35 persevent oona

Woensdag had ik een afspraak in Amsterdam en ’s middags gingen we met de aannemer naar ons nieuwe huis om de verbouwingsplannen te bespreken. Daar maakte ik verder geen foto’s van. Gelukkig maak ik dat goed op donderdag, want toen ging ik naar het pers event van Oona PR en daar heb ik legio foto’s gemaakt. O.a. van deze fijne nieuwe lente- en zomerkleding van een van mijn favoriete kledingmerken Essentiel.

dejlig diary 35 goodies oona pr

Liefde voor deze clutch op links! En die wedges die je erachter op de foto ziet, zijn toch ook te cool voor woorden?

dejlig diary 35 pr event oona

Oona is het PR bureau van o.a. Primark, River Island, Essentiel, Scapa, maar ook Wolford, Yves Rocher en Lego. Qua fashion vind ik deze nude tinten voor het voorjaar echt prachtig. Ik geloof dat dit kleding van River Island is, maar ik ben het kwijt. Als je het per sé wilt weten, vraag ik het even voor je na.

dejlig diary 35 scapa

Oona had alles weer prachtig aangekleed, maar echt duidelijk mijn artikel over 10 hypes niet gelezen… Overal stonden ananassen en er hing een grote flamingo. Heel vrolijk en heel erg on trend… Dit jasje is overigens mijn favoriet en is van Scapa. Prachtig niet?

dejlig diary 35 scapa

En ook dit korte jasje is van Scapa. Zo leuk om te combineren met hele felle kleuren zoals dat steenrode vest dat erachter hangt. Op de achtergrond rechts zie je overigens de kinderkleding en daar hangt hetzelfde jasje tussen als dat op de foto hierboven. Zo leuk…

dejlig diary 35 yves rocher

En hier zie je aantal producten van Yves Rocher. Ik heb wat shampoos mee naar huis gekregen om uit te proberen. Ik ben enorm benieuwd. De verpakkingen beloven in ieder geval goeds. Ik vind de producten er heel goed uitzien.

dejlig diary 35 friesland

En toen was het al weer vrijdag. Op vrijdag ging ik met zes andere vriendinnen naar Friesland voor een weekendje weg met de meisjes. We noemen onszelf graag nog meisjes, maar dat zijn we stiekem allang niet meer natuurlijk. Al voelt het wel zo als we samen zijn.

Ik en twee anderen reden vooruit en deden boodschappen. De andere vier kwamen rond half negen ’s avonds. Wij hadden lekker gekookt en deden de rest van de avond het spelletje ‘Who’s the Man’. Ken je dat? Dat is een soort ‘wie ben ik’ met teams. Heel geestig.

dejlig diary 35 girls

Stiekem was het vrijdag best laat geworden en zaterdag was het niet al te best weer. We besloten een dagje naar Sneek te gaan en te winkelen. Tijdens een kopje koffie maakte een van mijn vriendinnetjes deze foto. Eigenlijk was dit een soort persiflage foto, een inside grapje, maar ik vind hem zo goed gelukt, dat ik hem misschien wel ga inlijsten. Alleen wel heel jammer dat Madelon die de foto maakte, er zelf niet op staat :(.

dejlig diary 35 kroketten

Tijdens de late lunch bestelden we allemaal hetzelfde. Kroketten op brood. Dat hadden we blijkbaar nodig. En er dan wel muntthee en spa rood bij drinken. Goed voor de balans!

dejlig diary 35 het vaticaan sneek

Zaterdagavond gingen we uit eten in Sneek bij het Vaticaan. Leuk restaurant trouwens, echt een aanrader. Op mijn Instagram zie je meer foto’s van deze avond, maar laat ik alvast beginnen met vertellen dat we allemaal compleet in het zwart waren en dat niet hadden afgesproken. Als ik de tekst zo nalees, lijken we wel een sekte. Allemaal hetzelfde bestellen tijdens de lunch, allemaal zwart dragen…

In het restaurant besloten twee vriendinnen dat het een goed idee was als we allemaal onze telefoons in zouden leveren, zodat we niet continu op ons beeldscherm zouden turen. Zo gezegd… zo gedaan. Het werd een fijne en memorabele avond.

dejlig diary 35 workum

Zondag werden we redelijk vroeg wakker en na een uitgebreid ontbijt, gingen de meesten weer op huis aan. Esther, Marloes en ik (waar ik ook mee gekomen was) besloten nog een kopje koffie te drinken in Workum en omdat Marloes en ik samen op fotografie cursus zitten, deden we nog een rondje foto’s maken voor onze opdracht.

Workum is zo’n schattig stadje. Ik hou van die Friese steden en dorpjes. Ik hou sowieso van Friesland. Het is er zo lekker ongecompliceerd, gemoedelijk, vriendelijk en mooi. En het is ook gewoon ontzettend fijn om af en toe weer met de meisjes (ja, ik blijf het zeggen) weg te gaan. Als je een avond met elkaar afspreekt, is toch anders dan een heel weekend. De helft van ons heeft kindjes, we hebben allemaal een drukke baan, een partner etc. etc. Zo’n weekend ben je er weer even helemaal met z’n allen en heb je echt de tijd om bij te praten.

Inmiddels is het zondagavond en ben ik weer helemaal ‘geland’ thuis. Komende week heb ik me voorgenomen even alle kroketten er af te gaan sporten en er staan wat leuke afspraken in de agenda.

Heb jij een leuke week gehad? Is er een foto waar je nog wat over wilt zeggen? Ga jij wel eens weekend met vriendinnen weg? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.