TOP
dejlig diary 33
Personal

Dejlig Diary #33

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

En we zijn weer begonnen! Een nieuwe (werk)week; een nieuwe diary. Vandaag is dat al weer Dejlig Diary #33. Een week waarin er iets minder gebeurde, want ik kreeg last van mijn rug en was daardoor wat minder mobiel. Ik werkte veel vanaf huis, maakte wandelingen, oefende met fotograferen en Cookie had een fotoshoot. Ben je ondanks dat het helemaal geen spectaculaire week was toch benieuwd naar de foto’s? Die ga ik je nu laten zien. Kijk je mee?

dejlig diary 33 zwanenmeertje

Maandagochtend begon zoals elke week met sporten in de sportschool. ’s Middags was ik eigenlijk uitgenodigd voor de boekpresentatie van het nieuwe kookboek van Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma, maar er werd gewerkt aan het spoor en de presentatie was in Krasnapolsky op de Dam in Amsterdam, dus ik had geen zin om met de auto te gaan. Ik vind autorijden in Amsterdam namelijk een crime, laat staan midden in het centrum. En dus zei ik met pijn in mijn hart de presentatie af.

’s Middags maakte ik een lange wandeling in de duinen. Daar is een meertje dat het Zwanenmeer wordt genoemd, maar daar heb ik nog nooit een zwaan gezien. Tot afgelopen week. Opeens woont er een zwanenstel in het meertje. Ik vind dat toch zulke prachtige beesten. Zo elegant en ik vind het zo romantisch dat ze altijd met z’n tweeën blijven. Superleuk om nu echt zwanen in dat meertje te zien rondzwemmen.

dejlig diary 33 blauwe lucht

Nou, nu ga je het hebben hoor, kom ik met mijn natuurfoto’s. Dinsdag wandelde ik weer eens door de duinen (doe ik anders nooit ;)) en rechts van me (boven zee) zag ik deze prachtige blauwe lucht boven de skyline van Zandvoort.

dejlig diary 33 donkere wolken

Maar links zag je deze donkere wolken van land aan komen drijven. Bizar hoe zo’n lucht kan verschillen toch? En hartjes voor de mooie wolkenluchten. Had ik je al eens verteld dat ik van wolken hou? 😉

dejlig diary 33 daglichtlamp

En hoera! Want dinsdag werd mijn soft box slash daglichtlamp bezorgd. Nu het weer veel eerder donker wordt buiten, is dat wel zo handig. Anders kan ik ’s avonds geen foto’s meer maken en soms moet dat. Omdat ik overdag geen tijd heb, of als het overdag ook heel donker is. Wel zo handig. Ik maakte deze foto’s al met de daglichtlamp. Ziet er mooi uit toch?

dejlig diary 33 lovechock sweet nibs & sea salt

Woensdagochtend begon ik met yoga. Hartstikke lekker, maar ergens in het begin van de les van anderhalf uur schoot er iets in mijn rug. Braaf heb ik de les afgemaakt, maar ’s middags kreeg ik hartstikke pijn. Een goede reden om deze reep van Lovechock aan te breken die ik tijdens het pers event had gekregen. Dit chocolademerk heeft nu ook repen en hoewel ik dol ben op pure choco met zeezout, vond ik deze toch iets te veel cacaoerig. Een klein stukje is prima, maar ik heb wel eens lekkere repen met  86% cacao geproefd. Sorry Lovechock!

dejlig diary 33 siermeloenen

Als ik een ding heb geleerd van rugpijn, is dat je in beweging moet blijven. En dus ging ik donderdag weer lekker lang wandelen. In de duinen zijn er allemaal ‘boeren’ die dingen verbouwen. Daar kun je verschillende dingen kopen. Je laat in een potje geld achter, dus alles gaat op goed vertrouwen. Nu waren er deze leuke siermeloenen te koop. Drie voor 1 euro. Ik vond het alleen niet zo’n goed idee om daar met mijn rugpijn mee te gaan sjouwen, dus ik heb ze maar laten liggen.

dejlig diary 33 less is more sacha de boer en jacob-jan boerma

Op maandag kon ik dus niet naar de boeklancering van het nieuwe boek ‘Less is more’ van Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma. Ontzettend aardig dat ik vrijdag dit boek kreeg toegestuurd van de uitgever. Het ziet er werkelijk prachtig uit, de foto’s zijn echt wonderschoon en ik ga er snel mee aan de slag. Hier ga je dus meer van zien.

Verder ging ik vrijdag ook naar de fysiotherapeut. Helaas haalde dat niet zo veel uit, dus ik ga maandag toch maar even de dokter bellen.

Aan het eind van de middag was er gelukkig ook nog eens leuk nieuws. Want we verkochten ons huis in Amsterdam onder voorbehoud. Er waren mensen voor de tweede keer komen kijken, ze deden een bod en binnen een uur waren we er al uit. Hoe fijn is dat?!

dejlig diary 33 cookie strand

Op zaterdag ging ik naar het strand met Cookie en mijn camera. Ik heb maandag weer fotocursus en het thema is beweging en sluitertijd. Ik maakte deze actiefoto van Cookie, maar ik vind ‘m eigenlijk nog niet goed genoeg. Misschien dat ik maandagmiddag nog even ga proberen een betere foto te maken.

dejlig diary 33 bomen herfst

Kijk die bomen eens mooi verkleuren! Wat is de herfst toch een heerlijk seizoen hè?

dejlig diary 33 fotoshoot Ted en Cookie

Zondag hadden wij samen met onze vrienden Thijs en Rianne en onze honden Ted en Cookie een fotoshoot. Die hadden we van hun cadeau gekregen om dat we een tijdje geleden een paar weken op Ted gepast hebben toen zij op vakantie waren. Onze hondjes deden het hartstikke goed. De fotograaf had nog nooit zo’n brave goed luisterende teckel (Cookie) en zo’n geduldige bulldog (Ted) gezien. Ik denk dat we Cookie best kunnen gaan inzetten voor reclame shoots of zo. Kan ze eindelijk haar hondenvoer een beetje terugverdienen. En ze luisterde in de fotostudio inderdaad heel goed. Thuis luistert ze namelijk eigenlijk helemaal niet zo goed. Hollands Next Dog Model.

dejlig diary 33 lunch de plantage

Na de fotoshoot gingen we heerlijk lunchen. Het was echt nog prachtig weer, dus we zaten lekker buiten. Ik at een broodje met manchego en zoals je ziet, smaakte die goed.

En nu is het zondagavond en heb ik weer een drukke week voor de boeg. Ik moet o.a. een TBC test doen voor de adoptie procedure, ik heb 3 pers events en een pers lunch en we vieren mijn ouders trouwdag, ik heb afgesproken met Manon en zondag komen er vrienden met hun drie zoontjes bij ons langs.

Heb jij een leuke week gehad? Is er een foto waar je nog iets over wilt zeggen? Ben jij ook zo’n fan van wolkenluchten? 

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.