TOP
dejlig diary 32
Personal

Dejlig Diary #32

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Een dag later, maar niet minder gemeend (of zeg je dat alleen bij felicitaties?); vandaag de Dejlig Diary. En dat is dus al weer de 32e! Het was weer een hele fijne week. We kregen goed nieuws over ons huis, ik was uitgenodigd voor een hele intieme perslunch, ik zag vriendinnen, ging naar fotocursus en ontmoette een achter achternichtje. Ben je benieuwd hoe mijn week er precies uitzag? Ik ga je de foto’s laten zien van deze Dejlig Diary #32 en je er wat meer over vertellen. En ik maak ook aan je bekend wie de PureLime Sportbh heeft gewonnen! Kijk en lees je mee?

dejlig diary 32 vlinder

Vroeger als ik voor een proefwerk moest leren, dan deed ik dat altijd last minute. Last minute is echt the story of my life. En dan zat ik ontzettend te stressen, maar onder druk presteer ik nog altijd het best al  is het niet altijd goed voor mijn bloeddruk en ben ik stiekem best jaloers op mensen die altijd alles tijden van te voren zorgvuldig voorbereiden. Maar goed, ik dwaal af. Maandagavond had ik fotografiecursus en maandag overdag moest ik mijn opdracht nog doen. Dit keer was de opdracht scherpte, diepte. Ik vond het best lastig met het diafragma en zo. Opeens keek ik rechts van me en toen zat deze beauty op het portaal van de balkon deuren. De rest van mijn opdracht is uiteindelijk jammerlijk mislukt, maar bij deze toevalstreffer was de scherpte diepte prima.

dejlig diary 32 huis gekocht

Sommige mensen geloven er in dat vlinders je boodschappen overbrengen van mensen die zijn gestorven. En bij sommige mensen hoor ik eigenlijk ook. Ik ben nog al een zweverd. Achteraf gezien was de toevallige ontmoeting met deze vlinder wel een soort bevestiging, want afgelopen weken waren wij nog al nerveus of we de financiering van het huis wel rond zouden krijgen. Maandagavond, vlak voor de cursus ging ik nog even met vriendin Loes eten, en toen kwam de bevestiging dat dat was gelukt. Het huis is rond en 1 maart zijn we de trotse bezitters van dit wonderschone plekje.

dejlig diary 32 garden house

Dinsdagochtend had ik eerst een medische keuring bij de huisarts voor de adoptie. ’s Middags was ik uitgenodigd voor een bijzondere lunch met de dames en oprichters van het Nederlandse sieradenmerk Mi Moneda. Op deze mooie locatie, the Garden House van een chique hotel aan de Amsterdamse gracht, werden ik en Lotte van Beautify ontvangen voor een hele intieme lunch.

dejlig diary 32 mi moneda

Ze hadden er voor gekozen om niet een groot pers event te organiseren, maar om het juist klein te houden. We lunchten dus met zijn vijven en konden zo een persoonlijk gesprek voeren, veel vragen stellen en de nieuwe collectie alvast bewonderen. Later deze week zal ik je een uitgebreid foto verslag laten zien van de wonderschone sieraden en je meer vertellen over dit mooie Nederlandse merk.

Na de lunch ging ik gezellig koffie drinken met mijn schoonmoeder in Amsterdam. Daarna moest ik nog wat werken en ’s avonds ging ik gezellig uit eten in Haarlem met de schoonmama en de echtgenoot.

dejlig diary 32 koude selfieWoensdag had ik een rustig dagje. Ik voel me al anderhalve week grieperig, maar het zet niet echt door. Ik werkte lekker vanaf huis en ging ’s middags de hond uitlaten in de duinen. Het was al behoorlijk koud buiten, dus deze shawl die ik van Primark heb gekregen, kwam goed van pas. Zie je Cookie trouwens op de foto? Nee, geen konijn, het is mijn mislukte teckel ;).

delig diary 32 kaarsjes

’s Avonds keek ik lekker tv en stak ik de kaarsjes aan. Dat doe ik overigens elke dag. Ik vind die kaarsjes echt een van de leuke dingen van de herfst en de winter. In de zomer cocoon ik echt minder en maak ik het nooit gezellig met kaarsjes. Jij wel?

Donderdag had ik een drukke dag. ’s Ochtends ging ik naar yoga, daarna moest ik werken en aan het eind van de middag dronk ik een theetje met Georgina, mijn nieuwe buurvrouw. Georgina is toevallig een van de beste vriendinnen van een van mijn betere vriendinnen en we hebben samen de babyshower voor die gemeenschappelijke vriendin georganiseerd. Superleuk dat we naast haar en haar gezin gaan wonen dus.

dejlig diary 32 biefstuk loetje

’s Avonds kwam Mark’s beste vriend en met zijn drieën gingen we eten bij Loetje in Overveen. Ik niet al te vaak vlees en maar sporadisch rood vlees, maar een keer in de zo veel tijd, is zo’n heerlijke biefstuk die badend in de jus op je bord ligt, wel echt mijn guilty pleasure.

Vrijdag was gewoon een werkdag. Mark en ik hadden alleen eind van de middag een afspraak over het huis.

dejlig diary 32 Cookie bank tv

En zaterdag had ik eigenlijk een afspraak, maar omdat ik me niet zo lekker voelde en nog ontzettend veel moest doen, zei ik die af. ’s Avonds keek ik een mooie film terwijl dit kleine monstertje lekker tegen me aan lag op de bank. Zo gezellig vind ik dat.

dejlig diary the theory of everything

Ik keek ‘The Theory of Everything‘ met Eddie Redmayne. Ooit keek ik een miniserie (Pillars of the Earth) met hem en sindsdien heb ik een zwak voor deze acteur. Voor deze film kreeg hij een oscar. De film gaat over het leven van Steven Hawking, een wetenschapper met ALS en ik vond het een ontzettend indrukwekkende film. De volgende ochtend werd ik met dikke ogen van het janken wakker. Ken je dat? En heb je deze film gezien?

dejlig diary 32 paddestoel

Zondag gingen we bij mijn ouders eten omdat mijn achter achter nichtje langskwam. Mijn opa had een nicht en die emigreerde voor de oorlog naar de VS. Haar kleindochter studeert nu tijdelijk in Amsterdam en haar vader contacteerde dus via via mijn moeder of ze het leuk vond om haar te ontmoeten. Dat vonden we wel. Heel bijzonder om opeens met haar aan tafel te zitten. Het is een hartstikke leuk meisje, maar dat kan natuurlijk niet anders 😉 In de tuin van mijn ouders kwam ik trouwens deze paddenstoel tegen, maar kabouter Spillebeen was in geen velden of wegen te bekennen. Ik vond het wel een herfstachtig plaatje zo.

dejlig diary 32 uitslag winactie purelime womodaEn dan nu de uitslag van de winactie. Het fijne aan met Rafflecopter werken, is dat je at random een winnaar kunt uitkiezen en dit systeem controleert dan of diegene alle stappen heeft gedaan. Desirée werd door Rafflecopter uitgekozen! Dus van harte lieve Desirée, heel veel plezier met deze fijne prijs en ik neem contact met je op over de bezorging etc. etc.

Dat was mijn week al weer. De komende heb ik gelukkig weinig dingen staan, zodat ik me even goed kan richten op mijn werk en alle documenten die ik nog moet inleveren voor de adoptie.

Heb jij een leuke week gehad? Is er een foto waar je nog wat over wilt zeggen? Ben jij ook een onder druk presteerder, of heb je weken van te voren alles voorbereid?

Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.