TOP
dejlig diary #31
Personal

Dejlig Diary #31

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Ja, hallo daar! Fijn dat je er bent. Het is weer maandag en dat betekent een nieuwe diary. Vandaag is dat al weer de 31e. Voor mij was het een fijne, leuke en intensieve week. Ik had de offici√ęle intake voor de adoptie, ging naar een pers event, had een etentje en er kwam een vriendin langs met haar kindjes. Benieuwd hoe mijn week er precies uit zag? Ik ga je de foto’s van deze Dejlig Diary #31 laten zien en er wat over vertellen. Kijk en lees je mee?

dejlig diary 31 sportschoolGroundhog Day! Maandagmorgen begon zoals altijd in de sportschool met een sessie van de Personal Trainer. Had ik ooit al eens verteld dat ik dat echt de meest fantastische manier vind om de week te beginnen? Vast wel! ūüėČ Voor wie Groundhog Day niet kent? Die film gaat over een man die elke dag hetzelfde mee maakt. Als je hem niet gezien hebt, zou ik hem zeker een keer kijken. Het is best een grappige film.

dejlig diary 31 cookie strand’s Middags maakte ik met Cookie een wandeling op het strand. Vanaf 1 oktober mogen de honden overdag weer mee op het strand. Tijdens het strandseizoen mogen ze alleen voor 9 uur ’s ochtends en na 19 uur ’s avonds mee. De tijdelijke strandtenten werden afgebroken, maar gelukkig zijn er in Zandvoort altijd 5 het hele jaar door geopend.

dejlig diary 31 cameraJudith vroeg dinsdag op Instagram wat ik aan het doen was. Het was nog al een donkere dag en er brak net wat zon door, dus ik was foto’s aan het maken voor op de site. Helaas was ik er achteraf niet tevreden mee. Gelukkig zit ik op fotocursus.

dejlig diary 31 fles wijnOp woensdag hadden wij het offici√ęle intake gesprek met onze licentiehouder voor de adoptie. Dat was in Nijmegen en mijn ouders wonen in Arnhem dat daarnaast ligt. Na het gesprek¬†gingen we daarom¬†bij mijn ouders eten. Mijn vader vond het een goed moment deze fles wijn open te trekken. Deze fles kreeg hij van Mark cadeau toen hij om mijn hand vroeg. Romantisch h√®?

dejlig diary 31 lovechockOp woensdag was ik uitgenodigd voor Lifestylelab, dat is een persevent van de pr bureaus We PR en Miss Publicity. Tijdens het event lieten zij hun merken zien. Dit zijn de nieuwe repen van Lovechock. I love chock, dus ik ben blij dat er ook nog een paar in de Goodiebag zaten.

dejlig diary 31 wijn feetEigenlijk ben ik niet een enorme fan van Chardonnay, maar deze van Barefoot vond ik echt goddelijk lekker. Echt een aanrader deze wijn.

dejlig diary 31 guhlGuhl was er ook om te vertellen wat je aan droog, beschadigd of pluizig haar kunt doen. Laat ik nou net van al die drie dingen ‘last’ hebben? Gelukkig heb ik meteen wat geleerd, want je mag de verschillende lijnen door elkaar heen gebruiken. Voor je ergste klacht, in mijn geval pluizig haar, moet je de conditioner gebruiken. Handig om te weten! Gelukkig had ik na het event een afspraak bij mijn kapper Marvin, maar deze producten komen zeker van pas.

dejlig diary 31 woonexpressVoor betaalbare leuke woon accessoires zou ik zeker bij Woonexpress langs gaan. Ik heb echt een aantal dingen gezien, die superleuk zouden passen in ons nieuwe huis. Dit kussentje alleen al. Hoe schattig is dat?

dejlig diary 31 linwoodsOp de uitgelichte boven dit artikel zie je de producten van de Kleine Keuken. Allemaal lekker voeding zonder toegevoegde geraffineerde suiker, maar gezoet met Stevia of fruit. Heerlijke pindakaas, stroop, koekjes en babyvoeding (te koop via Bol.com of bij Marqt). Ook de zaden, noten, bessen en mixjes van Linwood hebben zeker mijn interesse en zijn een heerlijke, gezonde toevoeging voor yoghurt, smoothie en andere gerechten.

dejlig diary 31 pinkpressEn misschien wel een van de leukste dingen van Lifestylelab; ik ontmoette ein-de-lijk Judith van Pinkpress.nl. Judith en ik hebben als blog collega’s best intensief contact en we kunnen het online heel goed met elkaar vinden. Maar we hadden elkaar nog nooit in het echt gezien. Hoe leuk is het dan om erachter te komen dat je het in het echte leven ook goed met elkaar kan¬†vinden (al vloeken onze truien nog al met elkaar… ūüėČ ).

dejlig diary 31 lombardia hot drinksOok reuze interessant, deze ‘thee’¬†van Lombardia Hot Drinks, zeker met het oog op de wintermaanden. Het is geen echte thee, maar een soort mix van kruiden die allemaal hun eigen kracht hebben. De doosjes zijn al de moeite van het aanschaffen waard en dan heb ik het drankje nog niet eens geproefd. Je kunt dit Belgische merk¬†kopen bij Ekoplaza.

dejlig diary 31 visser op het strandOp vrijdag kwam ik tijdens mijn strandwandeling deze visser tegen. Om nog even in het Groundhog Day thema te blijven; ik vind die Hollandse luchten zo mooi.

dejlig diary etentje amsterdamZoals ik je vorige week al verteld had, ik ben even heel druk met adoptiedingen regelen. Er moeten allerlei documenten aangevraagd worden, een medische keuring, referentiebrieven, een introductieboek gemaakt etc. etc. Niet dat ik ervan in de stress raak, maar ik had zaterdagochtend toch maar even een massage geboekt om weer helemaal zen te worden. ’s Avonds hadden we een surprise etentje voor een vriendin van ons en waren we gezellig in Amsterdam. Soms vergeet ik helemaal foto’s te maken en deze foto maakte ik ook pas toen we rond enen het restaurant uit kwamen rollen.

dejlig diary 31 cookie strand kindjesOp zondag kwam er een dierbare vriendin met haar kindjes bij ons op bezoek. We gingen lekker wandelen op het strand en de kinderen speelden met Cookie. Cookie is helemaal dol op kinderen en deze in het bijzonder. Zo veel liefde en aandacht!

dejlig diary 31 snacksEn zie hier, de beste manier om de week af te sluiten. Lekker in de zon op het terras aan zee genieten van een drankje en portie snacks. Heerlijk! En morgen weer al die snacks eraf sporten natuurlijk.

Toen was het al weer zondagavond en schreef ik deze post. En ik heb een beetje ruzie met mijn fotoformaten, vandaar dat de eerste foto’s een andere grootte hebben. Oeps! Deze week wordt ook weer een drukke, ik heb morgen weer fotocursus, dinsdag weer een pers event en ik moet nog steeds van alles regelen en cheffen.

Heb jij een leuke week gehad? Is er een foto waar je nog wat over wilt zeggen? Ken jij de film Groundhog Day?

Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.