TOP
dejlig diary #28
Personal

Dejlig Diary #28

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

En het is weer maandag! Een verse nieuwe week, dus ook een verse nieuwe Dejlig Diary en vandaag is dat nummer 28. Afgelopen week had ik veel zakelijke opdrachten, ontving ik leuke pakketjes, sportte ik me het apelazer, ik ging naar fotocursus, baalde van de regen, had een leuk etentje en een superleuk feest en ik ging naar de fototentoonstelling Unseen en lunchte daarna met mijn vriendinnen. Ben je benieuwd naar alle foto’s? Kijk dan zeker even mee naar Dejlig Diary #28. Daar gaan we…

dejlig diary rood hoofd

Laat ik beginnen met een onflatteuze foto van mezelf. Ik doe het gewoon. Zo… daar staat ‘ie. Ik begon de week op maandagochtend met een hot yoga sessie. Lekker zweten terwijl ik mezelf dubbelvouw * kuch *. Het klinkt als een marteling, maar ik vind het heerlijk. De yoga studio heeft uitzicht op zee, dus na de les loop je naar buiten, adem je de frisse zeelucht in en loop ik heerlijk loom met mijn rode hoofd naar huis. De beste manier om de week te beginnen!

dejlig diary pakketje

Maandagmiddag kwam de postbode weer eens langs met wat pakketjes. Dit pakketje was wel heel leuk, want ik kreeg een heerlijk verrassingspakket van Goodies Shop met allemaal leuke cadeautjes. Binnenkort lees je hier natuurlijk wat voor cadeautjes dat allemaal waren.

dejlig diary fotocursusMaandagavond ging ik naar de eerste les van de fotografie cursus die vriendin Loes en ik samen zijn gaan doen. Ik heb mijn model en medecursist even onherkenbaar gemaakt, maar dit is de eerste foto die ik maakte tijdens de cursus. Ik vond hem wel mooi met die lijnen. Binnenkort hopelijk meer en nog beter werk! 😉

dejlig diary ongezellig weer
Wat was het ongezellig weer hè, afgelopen week. Het bleef maar regenen. Dinsdagochtend begon ik de dag met sporten met mijn personal trainer en de rest van de dag zat ik achter mijn laptop te werken. Aan het eind van de middag ging ik nog even boodschappen doen. Ik geloof dat er vlak na het maken van deze foto een auto door een plas reed en mij volledig nat maakte. Ik haat dat zo! Als ik zelf met regenachtig weer rijd, pas ik altijd op dat ik geen voetgangers of fietsers nat rijd.

dejlig diary cookie kleedje

Dit kleedje kocht ik, geloof ik, voor een euro of 5 bij Tiger en het was bedoeld om voor de deur te leggen. Cookie denkt dat het haar persoonlijke kleedje is en maakt er een sport van het door de hele kamer te verhuizen. Als ik thuis kom en ze zo op het kleedje ligt en naar me kijkt, dan denk ik altijd dat ze iets stouts heeft gedaan. Deze foto maakte ik op woensdag en verder deed ik op woensdag naast werken geen noemenswaardige dingen.

dejlig diary besjes struiken

Donderdag begon ik de dag weer met hot yoga. ’s Middags was het enigszins droog en omdat Cookie al een paar dagen niet meer echt gerend had, besloot ik een lange wandeling te maken door de duinen. Deze beestjes groeien nu welig in het duingebied. Ik vind de kleuren zo mooi. Deze week ga ik met een snoeischaar een paar takken afknippen om in een vaas te zetten.

dejlig diary damhert

En deze mooie vriend kwam ik ook tegen. Je ziet het op de foto niet goed, maar hij had dus een prachtig gewei. Zo jammer dat je met de iPhone niet beter kunt inzoomen.

dejlig diary wolken zonsondergang

Vrijdag was weer een gewone werkdag. Ik moest eigenlijk naar een event, maar ik was er echt te druk voor, dus zei ik netjes af. ’s Avonds reden we naar Amstelveen om een hapje te eten met mijn nichtje en haar man. De dagen worden echt korter, maar ik kan echt genieten van die roze Hollandse wolken als het langzaam donker wordt. Maar je wist natuurlijk al dat ik een wolken fetisj had.

dejlig diary voorgerecht de jonge dikkert

We gingen lekker eten bij de Jonge Dikkert in Amstelveen. Echt een superleuke locatie en ambiance in een oude houtzagerij molen en heerlijk eten. Ik weet niet meer precies wat dit was (iets met vis en watermeloen), maar het smaakte me fantastisch. We zien mijn nichtje en haar man niet heel vaak, maar wat is het fijn om familie te hebben waar je goed mee kan opschieten. De avond vloog voorbij.

dejlig diary cookie na het bad

Dit is een foto van een heel vies hondje dat zaterdag tijdens haar middagwandeling in de poep is gaan rollen en toen in bad moest en na haar bad heel beledigd was en niet meer in de lens wilde kijken. Leuk joh, honden.

dejlig diary an's 40e verjaardag

Zaterdagmiddag ging ik weer naar hot yoga en ’s avonds hadden we het feest van vriendin An, die 40 werd. Haar man had als verrassing honderden ballonnen laten komen en die hingen aan het plafond. Hoe feestelijk ziet dat eruit!? Het was echt een hartstikke leuk en gezellig feest. We werden allemaal in teams ingedeeld en gingen toen een pubquiz doen. Heel actief en interactief. Ik heb zo gelachen en genoten, het was echt een avond voor in de boeken.

dejlig diary unseen

Een van de voordelen van ouder worden, vind ik toch wel dat ik niet meer echt lang kan uitslapen. Vroeger wilde ik na een leuk feestje nog wel eens tot een uur of 10-11 of later in bed liggen, nu sta ik om 8 uur al weer naast mijn bed. En dat was maar goed ook, want ik ging samen met mijn vriendinnen Loes, Madelon en Sharon naar de fototentoonstelling Unseen in Amsterdam. Dit was mijn favoriete foto en de foto’s die je boven het artikel ziet, vond ik ook super als verzameling. Ik werd er helemaal door geïnspireerd. Ik hou ervan om creatief geprikkeld te worden, ook tijdens de fotocursus die ik met Loes doe.

dejlig diary unseen amsterdam

Er is echt zo veel op Unseen te zien. Van natuurfotografie tot hele kunstachtige foto’s. Of bewerkte foto’s met een knipoog. Zoals deze oude portretfoto’s met gekke opgeplakte oogjes.

Na de tentoonstelling gingen we nog lekker lunchen met zijn vieren en werd de laatste stand van zaken uitgebreid besproken. Kinderen, mannen, huizen, werk, alles komt voorbij. Zoals dat met vriendinnen gaat natuurlijk. Je kent het vast wel.

En nu is het al weer maandag en staat er een nieuwe week klaar. Een week waarin ik twee dagen naar Arnhem ga en een week waarin ik weer twee feestjes heb. En tussendoor moet er ook nog gewerkt worden natuurlijk. Ik heb er zin in!

Heb jij een leuke week gehad? Is er nog een foto waar je wat over wilt zeggen? Hou jij ook zo van fotografie? Ben je wel eens op Unseen geweest?

Ik ben heel benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.