TOP
dejlig diary
Personal

Dejlig Diary #27

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Een nieuwe week, een nieuwe Dejlig Diary en vandaag is dat de 27e editie. Time flies when you’re having fun. En nu lijk ik wel zo’n gekke over the top vlogger (op dit linkje klikken met eigen risico, want dit zijn 11 minuten van je leven die je nooit meer terug krijgt). Maar goed, het is dus wel al weer half september en ik vind het allemaal heel snel gaan. Afgelopen week had ik een pers event, begon ik met hot yoga en ging ik naar de dierentuin. Benieuwd naar de rest van de week en de foto’s? Kijk dan zeker even mee naar de Dejlig Diary #27. Daar gaan we…

dejlig diary wolken boven de duinenOp maandag begon ik de week met sporten met de Personal Trainer. Daar heb ik verder geen foto’s van :). Wel heb ik een foto van dit 50 shades of grey wolkendek. Ik heb een ding voor wolken, in mijn vorige leven was ik vast landschapschilder of zo. Wat was het wisselvallig weer afgelopen week, hè?

dejlig diary bouwkundige keuringDinsdag was de bouwkundige keuring van het nieuwe huis. Gelukkig kwamen er geen gekke dingen uit de keuring. Ik hoop wel dat het goed komt met alle financiën en zo, want dan is vanaf 1 april volgend jaar dit het uitzicht vanuit onze slaapkamer.

Dinsdagavond ging ik naar mijn normale yogales. Ik vind dat ik daar wel een lintje voor verdiend heb, want ik had best nog wel spierpijn door het trainen met de PT. Waarom denk je ander dat ik een artikel over spierpijn heb gepubliceerd? 😉

dejlig diary ringen by mother natureWoensdag was ik uitgenodigd voor een event bij de Awareness Engineers. Zij hebben een aantal merken in hun portfolio die maatschappelijk bewust zijn, milieuvriendelijk of duurzaam. Binnenkort ga ik je meer vertellen over een aantal merken van hun. Ik ben niet heel erg groen, maar ik hou wel van dit soort initiatieven. En ik hou van edelstenen en ik geloof in de kracht van edelstenen. Deze ringen van By Mother Nature zou ik dan ook allemaal wel willen hebben…

dejlig diary armbanden by mother natureMaar ook deze armbanden staan hoog op mijn wish list. Op de uitgelichte foto zie je ook twee arm candy’s die ik echt prachtig vind. Altijd leuk om weer merken te ontdekken waar je zo enthousiast van wordt.

dejlig diary wintervachtDeze jassen van Wintervacht zijn gemaakt van oude dekens en dekbedden. Niet helemaal mijn ding, maar wel heel bijzonder.

dejlig diary kantoorhondDonderdag begon ik de dag met hardlopen. De rest van de dag heb ik non stop gewerkt. Cookie houdt me graag gezelschap door op de stoel naast me te gaan liggen.

dejlig diary bada bing op bedVrijdag werd ik zo wakker. De beesten mogen bij ons niet op bed, maar Bada Bing wil nog wel eens ’s ochtends de kamer in sneaken om dan rustig aan het voeteneind te gaan liggen. Zodra hij ook maar iets van activiteit merkt, dan moet er geknuffeld worden. Reuze gezellig wakker worden.

dejlig diary corona en aperolDe rest van de dag werkte ik en vrijdagmiddag had ik een heerlijke massage geboekt bij mijn yoga lerares. Het was heerlijk weer en ik had met mijn lome massagehoofd geen zin om te koken en dus gingen we lekker op het strand eten. Waarschijnlijk was het ook nog echt een van de laatste lekkere zomeravonden al koelde het wel snel af. We werden nog wel even getrakteerd op een prachtige zonsondergang.

dejlig diary taartjes tent 6Zoals je weet, ben ik de laatste tijd dus weer heel gezond aan het eten en probeer ik bijna dagelijks te sporten. Hoe lekker is het dan een keer goed te zondigen? We namen een menu en het nagerecht bestond uit deze goddelijk lekkere witte chocolade cheesecake en de semi gezonde carrot cake. Als ik er aan denk, loopt het water al weer in mijn mond. Zooo lekker! Voor die cheesecake mag je me ’s nachts wakker maken. Ook al heb ik weken niet geslapen en heb ik echt mijn rust nodig, maak me wakker met deze taart! (en ik ben niet eens een zoetekauw).

dejlig diary karen dierentuinZaterdag begon ik de dag met hot yoga. Er is een nieuwe hot yoga studio geopend in Zandvoort en die moest ik natuurlijk uitproberen. Ik heb vroeger gebikram yogaat in Amsterdam en dat vond ik iets te fanatiek, maar deze hot yoga studio vond ik helemaal fantastisch. Ik ga dus zeker vaker.

En dit is natuurlijk helemaal geen yoga foto, maar na de yoga gingen we naar Arnhem om het weekend met mijn zusje te zijn. Ik maakte verder geen foto’s, maar zondag gingen we naar de dierentuin en ik was helemaal gekleed volgens de dierentuin dress code. BTW; de flamingo was een cadeautje voor mijn zusje. Niet dat ik dagelijks met een roze flamingo over straat loop.

dejlig diary stokstaartjesWe zagen zo ongeveer alle dieren, maar alleen de stokstaartjes waren zo vriendelijk echt even goed te gaan zitten en voor de foto te poseren.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Verder werd ik enorm zen van de vissen in Burgers Ocean en nu wil ik ook graag een enorm groot aquarium in ons nieuwe huis.

dejlig diary knuffelen in de autoBest vermoeiend zo’n dag in de dierentuin. Aan het eind van de middag brachten we mijn zusje naar huis en reden we terug. Gelukkig reed de echtgenoot en kon ik lekker knuffelen met het Cookiemonster.

Dat was mijn week al weer. Aankomende week begin ik met een fotocursus, heb ik weer een event en heb ik een feestje omdat een goede vriendin van mij 40 wordt.

Nog een kleine mededeling, want dat was ik bijna vergeten. Anne-Marie, jij hebt de staafmixer van Russel Hobbs gewonnen met de Instagram Winactie! Van harte gefeliciteerd en ik neem contact met je op over de mooie prijs! Binnenkort komt er trouwens weer een winactie online. Dit keer wordt het een sportieve!

En als je iets wilt winnen, kun je ook altijd nog mee doen aan de Unexpected Fashion Battle winactie. Stem op mij en win 100 euro aan vrij te besteden shoptegoed. Twee vliegen in een klap lijkt me. Je kunt hier op mij stemmen! * klik * 

Heb jij een leuke week gehad? Is er nog een foto waar je wat over wilt zeggen? Ben jij wel eens in Burgers’ Zoo geweest? Wat is jouw favoriete dier in de dierentuin? Heb je al op mij gestemd? 

Ik ben heel benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.