TOP
dejlig diary #24
Personal

Dejlig Diary #24

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Zooooo…. daar ben ik weer. De afgelopen week was een soort achtbaan van emoties en zo druk dat ik echt niet meer wist waar ik de tijd vandaan moest halen om ook nog artikels te plaatsen etc. etc., dus dan maar even niet. Ik kan jullie natuurlijk geen afgeraffelde content voorschotelen. Als ik een paar dagen niets plaats, dan zijn er altijd lieve lezers die zich zorgen maken en mailen. Maar ik ben verder dus okay hoor, no worries. Het was een hele bijzondere week met veel ups en downs, en als je het leuk vindt, laat ik je in deze Dejlig Diary #24 de foto’s zien. Kijk je mee?

dejlig diary nieuw huis tuinVorige week maandag hadden wij de tweede bezichtiging bij een huis. Het regende, dus het was helemaal geen gezellig weer, maar dat was wel even goed. Dan zie je het huis ook in een sombere stemming. Gelukkig waren we nog even verliefd op het huis als tijdens de eerste bezichtiging. Dit is de tuin van het huis. Mooi hè?

dejlig diary rouw- en geboortekaartDinsdag was een spannende dag; we deden een bod op het huis. ’s Middags vond ik twee kaartjes bij de post; een rouwkaart en een geboortekaart. Het leven en afgelopen week in twee kaarten samengevat. Nieuw leven en een afscheid op de deurmat. Life is bitter, life is sweet.

dejlig diary iets te vierenWoensdag ging ik naar Marvin mijn kapper en vriend en terwijl ik daar zat, kregen we een tegenbod. Dat lag zo dicht bij het onze plus al onze voorwaarden waren geaccepteerd, dat we besloten daarmee akkoord te gaan. Hadden we opeens een huis gekocht! Whoop whoop. We vierden het op het strand met een etentje en een lekkere fles rosé. We moeten natuurlijk nog wel de financiering rond krijgen, maar hopelijk is dat geen probleem.

dejlig diary vlog fashion battleOp donderdag was Mark jarig en nam ik mijn allereerste ‘vlog’ ooit op. Ik ben geselecteerd voor een battle tussen bloggers (daar ga ik je binnenkort meer over vertellen) en ik moest een introductiefilmpje opnemen. A-relaxed vind ik dat. Mezelf terugzien op beeld. Ik praat best gek, vind ik zelf en ik heb ook een soort van scheve mond. Maar goed, daar later meer over en van.

Voor Mark’s verjaardag gingen we lekker winkelen en lunchen in Haarlem en ’s avond maakte ik een heerlijke pasta vongole. Morgen vind je daarvan het recept op Dejlig. dejlig diary after workout hoofdTwee selfies achter elkaar, misschien iets te veel van het goede, maar de volgende dag begon ik de dag goed met een rondje hardlopen om alle wijntjes van de afgelopen dagen eruit te rennen. Dit is mijn no make-up after workout hoofd.

dejlig diary zonsondergang augustusVrijdag was de crematie van de goede vriendin van onze familie. De crematie was echt in hele besloten kring met alleen de familie en mijn ouders, maar na de crematie was er tijd om te condoleren. Het bizarre is dat hoe verdrietig het ook allemaal is, het dan ook fijn is om bij elkaar te zijn en weer wat mensen te zien die je al een tijd niet hebt gezien. We waren pas laat terug in Zandvoort en besloten nog even een hap te eten op het strand. Er was echt een prachtige zonsondergang. Alsof het zo moest zijn. Ik zie M. al helemaal zitten boven op haar wolk.

dejlig diary laatste kwarkOkay, even een praktische vraag tussendoor: Ben ik de enige die het laatste restje kwark gewoon uit het bakje eet? Ik vind het dan te veel toestand om een apart kommetje te pakken. Meer mensen die afwijking?

dejlig diary sprinkhaanOp zaterdag, mijn zusjes verjaardag (maar dat doet er voor het verhaal verder niet toe), zat ik in de tuin. Opeens landde er een sprinkhaan op mijn hand en bleef heel rustig zitten. Alsof ‘ie even gedag kwam zeggen. Wat zijn die beesten toch mooi groen. Fascinerend vind ik ze.

dejlig diary haarlem jazz en moreOp zaterdag gingen we lekker uit eten met vrienden en daarna naar Haarlem Jazz & More. We zaten zo lang aan tafel op het terras dat we alle grote acts gemist hadden, maar deze cover band maakte veel goed. Wat een talenten! De avond werd afgesloten met vuurwerk (zie ook de uitgelichte foto) en we dronken nog wat biertjes in een kroegje. Uiteindelijk waren we pas na drieën thuis en ik moet je heel eerlijk zeggen dat ik dat bijna niet meer aan kan.

dejlig diary cookie in de autoOp zondag vierden we mijn zusjes verjaardag bij mijn ouders in de tuin met familie en vrienden en mijn zusjes huisgenoten. Cookie rende de hele dag rondjes en viel in de auto in slaap. Het was een lange dag en een lange week. Al zal ze van dat laatste niet veel gemerkt hebben.

Dat was mijn Dejlig Diary #24 al weer. Deze week wordt, hoop ik, wat rustiger, al begon maandag wel al heel spannend, maar daar vertel ik je volgende week meer over. Zaterdag heb ik een bijeenkomst voor de bloggers content en ik heb ook nog een meeting met een pr bureau. Het weer schijnt niet al te best te worden, dus hopelijk verder weinig afleiding van zon en strand, al ben ik ook wel een beetje bang dat de zomer niet meer terug komt…

Heb jij een leuke week gehad? Is er een foto waar je iets over wil zeggen? Ben jij ook een uit een bakje eter? 

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Benieuwd naar vorige Dejlig Diaries? Hier vind je er een aantal:

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.