TOP
dejlig diary groningen
Personal

Dejlig Diary #22

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Ja, ik weet het, de Dejlig Diary #22 is een dag te laat. Maar gisteren kwam de column van Sophie online en het werd mooi weer, dus ik dacht misschien zijn twee blogposts op een dag dan te veel van het goede. Maar….. beter laat dan nooit, heb ik ooit eens ergens horen zeggen. Benieuwd wat ik vorige week allemaal uitspookte? Ik ga het je laten zien in deze diary. Kijk en lees je mee?

dejlig diary rose strandIk durf het bijna niet meer te vertellen omdat ik bang ben dat jij nu heel diep zit te zuchten achter je laptop omdat je het idee hebt dat mijn diary een soort Groundhog Day is, maar op maandag ging ik dus naar het strand. Toen ik studeerde in Groningen woonde ik in een studentenhuis met 9 andere jongens en meisjes en een van mijn roomies woont nu ook in Zandvoort. Hij werkt net zoals ik voor zichzelf en is ook nog al verzot op het strand. Een ideale partner om mee op het strand te bivakkeren dus. Na een middagje tijdschriftjes lezen in de zon, aten we er nog een hapje en omdat we inmiddels wel vaste gasten zijn, kregen we deze twee roseetjes van het huis.

dejlig diary griephoofdOp het strand maandag kreeg ik al een beetje keelpijn. Thuisgekomen werd ik steeds beroerder en de volgende dag was ik geveld door de griep. Gelukkig kon ik me met mijn griephoofd achter Cookie verschuilen.

dejlig diary bosbessenEven tussen jou en mij, maar ben ik de enige bij wie deze bakjes altijd open gaan in mijn boodschappentas? Ik vind ze zo irritant dit soort bakjes. Albert Heijn, kan dat niet anders?

dejlig diary iphone 6Op woensdag kreeg ik mijn nieuwe iPhone. Jeuj, yihaaa en meer van dat soort vreugdekreten. Mijn oude iPhone liep echt heel snel leeg en het geheugen zat continu vol. Dus nu heb ik er een met extra veel geheugen, alleen ik zou ik niet zijn als ik hem niet al heb laten vallen en nu zit er een barstje in de hoek. Voor mijn oude telefoon had ik een heel fijne bumper, echt zo dom dat ik die niet bij mijn nieuwe foon besteld heb.

dejlig diary snapchatEn wat doe je als je net een nieuwe iPhone hebt? Eindelijk gebruik maken van die snapchat app die al weken naar je staat te lonken vanaf je iphone bureaublad. Ik tenminste wel. Al snap ik er nog steeds geen hout van. Deze blog moest uitkomst bieden. En hé, ik zit dus op snapchat. Mijn username is dejlignl. Volg je me even?

dejlig diary steegje groningenOp woensdag werd mijn schoonmoeder geopereerd. Ze kreeg een nieuwe heup. Ze moest woensdag nog in het ziekenhuis blijven en dus gingen de echtgenoot en ik donderdag naar haar toe om twee dagen voor haar te mantelzorgen (ik was gelukkig zelf weer beter donderdag). Helaas moest ze donderdagnacht ook nog blijven. De man en ik hebben beiden in Groningen gestudeerd en elkaar daar ook ontmoet. Wij besloten dus even snel een hapje te eten in het centrum. Na het eten wandelden we door de vertrouwde stad waar zo veel veranderd was, maar ook tegelijkertijd zo veel hetzelfde gebleven. Aan het eind van dit steegje aan de linkerkant was mijn studentenhuis. Superleuk om het weer even te zien (zie ook de foto boven dit artikel van de Grote Markt, Vindicat en de Martinitoren).

dejlig diary tuin groningenVrijdagochtend ging de man werken en ik wachtte totdat mijn schoonmoeder uit het ziekenhuis ontslagen zou worden. Ondertussen snapchatte ik de tuin van het ouderlijk huis van de man (mooi hè).dejlig diary lichtgevende teennagelsIk dacht, ik kan wel werken in Groningen bij haar thuis, maar nee, internet deed het niet zo goed als thuis. Dus doodde ik mijn tijd maar even met selfies maken in de gang in mijn housebroek en met mijn fluorescerende teennagels. Gelukkig konden we de schoonmama aan het eind van de middag uit het ziekenhuis halen. Ik had mosselen ingekocht en serveerde een welcome home maaltijd in de tuin voor haar.

dejlig diary vijverDe tuin in Groningen heeft een gigantische vijver met gigantische vissen en gigantische kikkers. Die laatsten maken een herrie joh. Niet normaal.

dejlig diary aperolZaterdag reden we na de lunch terug naar Zandvoort. Aan het begin van de avond hadden we namelijk met vrienden afgesproken in de zon op een terras in Haarlem. Ik dronk een aperol en ja, ik loop achter, maar dit is toch echt mijn favoriete zomerdrankje. Ik kan er alleen echt maar een van op. Bij Fortuyn in Haarlem maken ze de lekkerste!

dejlig diary haarlem culinairNa het terras gingen we naar Haarlem Culinair. Dit was al het derde jaar op rij dat we met deze vrienden naar dit evenement gingen, dus inmiddels is het wel een soort van traditie. Bij Haarlem Culinair kun je allerlei lekkere hapjes en drankjes nuttigen van verschillende (goede) restaurants. Een evenement naar mijn hart. Deze oesters waren echt hemels lekker.

dejlig diray strepsilsOp zondag was ik wel een klein beetje brak en begon Mark opeens keelpijn te krijgen. ’s Middags was hij echt ziek. Dat had ‘ie dus van mij. Graag gedaan joh! Alsjeblieft. Gelukkig is de man echt helemaal niet kleinzerig als hij ziek is. Nee hoor, echt niet *kucht*.

En dat was mijn diary al weer. Deze week heb ik lekker vrij weinig gepland qua werk, dus ik ga een beetje vooruit proberen te werken voor mijn blog. Als het goed is, is het redesign bijna klaar dus daar zal nog wel aan gesleuteld moeten worden? En het weekend komen er vrienden logeren met hun baby. Hopelijk blijft het een beetje lekker weer, maar de voorspellingen zijn erg wisselend.

Heb jij een leuke week gehad? Is er een foto waar je iets over wil zeggen? En zit je al op Snapchat? Deel je account even, dan volg ik je.

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Benieuwd naar vorige Dejlig Diaries? Hier vind je er een aantal:

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.