TOP
dejlig diary de proefparade
Personal

Dejlig Diary #21

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Zo… zit je er weer al voor? Het is weer maandag en dus is het tijd voor de Dejlig Diary numero #21. Een hele tegenstrijdige week met veel regen, veel zon, veel evenementen en gekke gebeurtenissen. De week eindigde namelijk met iets dat ik me de rest van mijn leven ga herinneren. Ben je benieuwd wat dat is? Ik ga het je vertellen en ik ga het je laten zien. Kijk en lees je mee?

dejlig diary regen quoteOp maandag had ik een belangrijk gesprek. Het regende de hele dag knetterhard, maar gelukkig hoefde ik de deur niet uit. Ik vond deze quote wel bij de dag passen. Overigens ging het gesprek heel goed.

dejlig diary wandelen in de regenEn op dinsdag regende het nog steeds. Gelukkig heb ik een goed regenjasje. Ik maakte deze ‘ik wandel de hond in de regen’ selfie in de duinen. Staat me best goed toch? Zo’n capuchon?

dejlig diary proefparade met Esmee van es-factory.nlWoensdag ging ik samen met Esmée van Es-factory.nl mee naar een event: de Proefparade (zie ook de uitgelichte foto). Een soort van meet & greet met allerlei verschillende brands ter ere van de Gay Pride. Het event werd georganiseerd door Mr. Experience en zij zijn ook mede verantwoordelijk voor de Gay Pride. Het gekke is dat Esmée en ik door de Facebookgroep elke dag mailen, maar we hadden elkaar nog nooit gezien. Zo voelde het echt helemaal niet. Het leek alsof we elkaar al jaaaaren kennen en we hadden een ontzettend gezellige middag en een heel geslaagd event. Voor herhaling vatbaar en binnenkort gaan we samen daten en bloggen.

dejlig diary nieuw beauty spulletjesVoordat het event begon liep ik nog even door de Kalverstraat. Ik moest echt een paar spulletjes van Urban Decay hebben, want mijn zwarte oogpotlood, de neutrale oogschaduw en de primer potion waren op. Binnenkort zal ik wat meer over deze producten vertellen hier. Oh… en ik kon het niet laten, ik nam toch ook maar weer een Mac Lipstick mee. Want daarvan heb ik er nog niet genoeg *kuch*.

dejlig diary poffertjesTwitter buddy Natasha poste op donderdagochtend een foto van haar ontbijt: Poffertjes. Wil je dat nooit meer doen Natasha? Vervolgens had ik de hele dag zin in poffertjes. Ik ben daar nog al vatbaar voor, zie ook mijn diary van vorige week. Gelukkig is er in Zandvoort een soort van kinderkermis inclusief poffertjeskraam. De man vond het ook een goed idee om een portie poffertjes te gaan scoren en dus zaten we ’s middags heerlijk in de zon (!!! jeuj de zon scheen eindelijk) te genieten van deze Dutch Delicatesse. Ik hartje poffertjes. Poffertjes zijn mijn lievelings.

dejlig diary watertoren zandvoortOp vrijdag was het nog steeds prachtig weer, kijk die blauwe lucht. Wij wonen dus op 2 minuten van de duinen achter deze huisjes ligt ons huis. Ik vind het altijd grappig om de watertoren van Zandvoort te zien. Het is echt een lelijk gebouw, maar het is echt zo’n landmark van Zandvoort. Vroeger was de badplaats trouwens echt prachtig en stonden er ontzettend veel schitterende gebouwen. Helaas is er veel verloren gegaan in de oorlog. Overigens staat de watertoren te koop. Als jij het wel een mooi gebouw vind en je hebt nog zo’n miljoen of twee over, dan is ‘ie van jou!

dejlig diary werkplekOmdat ik wist dat ik de rest van het weekend niet veel tijd zou hebben, werkte ik wat vooruit. Mijn bureau slash de eettafel ziet er soms nog al chaotisch uit qua spullen. Ik functioneer prima in chaos. Maar het is toch lekkerder zo’n clean desk.

dejlig diary gay prideOp zaterdag hadden vrienden van mij een kijkboot geregeld tijdens de Gay Pride. Man, wat vind ik dat toch altijd een leuk event. Zo gezellig. Heerlijk boten, acts, leuke mensen en BN’ers spotten onder het genot van een drankje en gezelligheid. Spot jij hier de BN’er trouwens?

dejlig diary vrienden gay prideEn hier nog een fijne foto die de dag goed samenvatte: Gezellig keuvelen met vriendinnen met een drankje. Annelies, die rechts van mij op de foto staat, daar ging ik vroeger altijd mee naar festivals en dan maakten we mensen altijd wijs dat we zusjes waren. We noemen elkaar dus ook altijd zussie. Zo grappig, want Annie is echt zo veel langer dan ik ben en hoogblond. Sommige mensen geloofden dat ook gewoon. Helaas hadden we zaterdag minder succes of gewoon intelligenter publiek?

dejlig diary de man en ikZondag gingen we bbq-en bij mijn ouders met mijn schoonmoeder. Mark en ik maken nooit selfies en dus vroegen we mijn vader een staatsieportret te maken. Bij dezen.

dejlig diary tweet

Supergrappig, ik zag een mooie foto van Gay Pride voorbij komen en die tweette ik naar mijn volgers op Twitter. Die tweet werd vervolgens bijna 500 keer geretweet en ik werd trending. Nooit gedacht dat ik ooit van Geert Wilders zou winnen, maar dat voelde dus goed. Haha! Het ging trouwens om deze tweet:

Ik twitter echt al 7 jaar of zo, maar dit was me nog nooit overkomen. Ik vond het gewoon een mooie foto en vervolgens namen alle media die foto weer over. En het was niet eens mijn foto! Te grappig toch? Dit ga ik nooit meer vergeten.

Dat was mijn diary al weer. Aankomende week wordt het weer prachtig weer en ga ik lekker naar het strand. Verder heb ik een paar eetafspraken met vrienden en gaan we donderdag naar Groningen omdat mijn schoonmoeder geopereerd wordt.

Ga jij nog wat leuks doen? Is je een foto uit de Dejlig Diary waar je iets over wilt zeggen? 

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Benieuwd naar vorige Dejlig Diaries? Hier vind je er een aantal:

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.