TOP
dejlig diary 19
Personal

Dejlig Diary #19

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Wat een heerlijke zomer is het toch! Ik hou van de seizoenen en ik ben dol op de herfst met haar mooie kleuren, winters met sneeuw, ijs en schaatsen en de lente met alle mooie bloesems en dat je dan voor het eerst zonder jas naar buiten kunt, maar deze zomer is toch ook wel echt genieten. Al is een staycation natuurlijk niet zo rustgevend als een vacation, toch zit ik best vaak op het strand, ga ik net wat vaker uit eten en heeft iedereen het wat rustiger op het werk zodat er meer tijd is om af te spreken met vrienden. Genieten dus! En van deze afgelopen twee weken waren dus ook weer fijn! Benieuwd wat ik allemaal deed? Ik ga het je laten zien… Kijk je mee?

dejlig diary wijntjes op het strandOp een doodgewone dinsdag kwam een van mijn beste vriendinnen logeren. Het zou prachtig weer worden, maar dat viel een beetje tegen. Gelukkig was het warm genoeg om lekker wijntjes te drinken en een hapje te eten op het strand. Niet slecht voor een dinsdagmiddag toch?

dejlig diary mua eventWoensdag 8 juli was ik uitgenodigd voor het MUA Makeup Academy Event. Dat verslag heb je in deze blog al uitgebreid kunnen bekijken. Doe je trouwens al mee aan de winactie?

dejlig diary karen 1 jaar#Throwbackthursday: Toen ik echt nog heel klein was. Ik ben trouwens nog steeds niet echt groot. Maar hier was ik denk ik 1 jaar oud en dit was in onze achtertuin in Israël. No filter needed, schreef ik erbij op Instagram. Gek toch dat die oude foto’s ook zulke vintage kleuren hebben.

Op donderdag 9 juli kwamen mijn ouders ook nog langs en samen bekeken we wat huizen en gingen we lekker lunchen. We hebben een huis op het oog, maar we zijn bang dat er nog te veel aan gedaan moet worden.

Vrijdag ging ik uit eten met mijn twee besties (ze waren beiden ooit getuige op mijn huwelijk) in Amsterdam. We aten oesters en mosselen en dronken wijntjes en wodka cola’s. Gelukkig bleef ik in Amsterdam slapen, want misschien dronken we net wat te veel wijntjes en wodka cola’s? Ach ja, zo vaak komt dat ook weer niet voor.

dejlig diary haar erafDe volgende dag had ik afgesproken met Marvin, mijn kapper en vriend. In de Linda stond een foto van de musical ster Anouk (ik ben even haar achternaam kwijt) en ik vond haar kapsel zo stoer dat ik besloten had dat ik dat ook wilde. Gelukkig vond Marvin dat ook een goed idee, want normaal wil hij eigenlijk nooit te veel van mijn haar afhalen. En dus heb ik opeens kort haar. Ik moet nog wel een beetje wennen, maar ik ben er echt superblij mee.

dejlig diary kfcNa de kapper pikte ik Mark op in Zandvoort en reden we naar Groningen. Hij had daar een feestje en omdat mijn schoonmoeder in Groningen woont, besloot ik mee te gaan. Wel zo gezellig en ik was nog een beetje brak van de dag ervoor. De volgende dag was Mark nog al katerig en op de terugweg reden we langs de KFC. Ik was daar denk ik zo’n jaar of 8 niet meer geweest en ik ga er het komende decennium ook niet meer naar toe. Bah, wat is dat eten smerig zeg. Brrr. Gelukkig waren de frietjes nog wel te doen.

dejlig diary 1000 likesMaandag de 13e ging Dejlig over de 1000 likes op Facebook. Inmiddels zijn dat er al weer wat meer, maar hé: HOE COOL IS DAT? Ik vind het echt ontzettend leuk. Ik heb het al wel eens vaker gezegd, maar het is zo’n heerlijk om te zien dat de site maar blijft groeien. Zelfs in de zomermaanden is het verkeer nauwelijks afgenomen. Ik ben daar best trots op.

dejlig diary cookie knuffelOp dinsdag 14 juli kwam ik tijdens het wandelen die prachtige knalgele stokrozen tegen van de foto boven dit artikel. Ik hou van geel. Ik word er altijd vrolijk van. Deze stokrozen zijn langer dan ik ben (je hebt net kunnen lezen dat dat niet al te moeilijk is) en ik vind het een beetje lullig om zulke mooie bloemen te plukken, maar als ze iets minder lang waren geweest, had ik ze mee genomen.

Na het wandelen lag Cookie zo cute met haar beer op de bank. Ze is momenteel schijnzwanger dus haar beer is haar beste vriend.

dejlig diary trouwdagWoensdag 15 juli waren Mark en ik 3 jaar getrouwd! Time flies when you’re having fun! Deze foto plaatste ik op Instagram en ja, als je naar beneden kijkt, heb je een onderkin, maar ondanks de onderkin vind ik dit een hele toffe foto. Kijk ons eens blij kijken!

’s Middags gingen we samen met Loes, een van mijn besties, en haar broer naar het huis kijken dat we op het oog hebben. Haar broer is aannemer en Loes ‘zit’ in het natuursteen, dus we wilden kijken wat er allemaal gedaan moest worden. Dat viel een beetje tegen. Als leek zie je dat toch wat minder goed dan als pro. Er moet dus echt veel gebeuren, dus we twijfelen of we het echt willen.

dejlig diary kite surfersNa de bezichtiging gingen we lekker op het strand eten met z’n vieren om onze trouwdag te vieren. Er stond een straf windje, maar het was wel heerlijk zonnig. Moet je eens kijken hoeveel kites er in de lucht hangen van de kite surfers. Ik zou heel graag willen kunnen kiten, maar ik weet zeker dat het niets voor mij is. Ik krijg op een gewone surfplank het zeil al niet omhoog.

dejlig diary cookie adoring sunKijk, die kleine zonaanbidder dan. Soms ben ik een beetje jaloers op haar. Dan moet ik van alles afmaken terwijl ik ook het liefst zo zou willen chillen in de zon. Ik begrijp eigenlijk niet zo goed waarom een hondenleven iets negatiefs is? Op donderdag scheen in ieder geval heerlijk de zon en als hond en je hondenleven kun je daar dan prima van genieten.

dejlig diary zonsondergangEn op vrijdag gingen we maar weer eens met een van Mark’s beste vrienden (en getuige op ons huwelijk) eten op het strand. Er was weer een prachtige zonsondergang te bewonderen. We zitten trouwens bijna altijd bij Tent 6. Echt een aanrader als je ooit in Zandvoort bent. Heerlijk, voornamelijk biologisch eten voor een goede prijs. En ze zijn ook nog eens heel aardig, het is er gezellig en ze draaien lekkere muziek. Wat wil je nog meer?

dejlig diary familiefeestAfgelopen zaterdag hadden we een familiefeestje. Mijn ene oom wordt 80, een andere oom werd en 70 en dat moest gevierd worden. Mijn neef uit Nieuw Zeeland was over met zijn zonen en die had ik sinds ons huwelijk niet meer gezien. We waren met best veel neven en nichten, ooms en tantes en al het nageslacht. Er stond een grote tent waar we onder aten en die was niet eens nodig want het was prachtig weer. Er speelde een bandje zigeuner muziek, er was een springkussen voor de kleintjes, de honden renden in het rond en het was ontzettend fijn om iedereen weer eens bij elkaar te hebben. Dit is in de tuin van mijn oom en tante in het oosten van het land (in de buurt van Deventer). Wat wonen ze mooi hè?

dejlig diary smoothie bowl En op zondag ontbeet ik met deze heerlijke smoothie bowl. Ik verving alleen de amandelmelk door yoghurt en voegde ook nog een rijpe avocado toe. Echt te lekker. Ook deze variant is een aanrader.

dejlig diary werken thuisEigenlijk had ik een kinderfeestje van het dochtertje van een vriendin. Het feestje zou eigenlijk bij ons in de buurt zijn bij haar vader thuis, maar omdat het zo zou gaan regenen, verplaatsten ze het naar Wageningen waar ze zelf wonen. Aangezien wij zaterdag ook al in het Oosten waren en toen onze slaapspullen niet bij ons hebben, vonden we het iets te veel toestand om twee keer in het weekend op en neer te rijden. Bovendien moest ik nog wat werken en Mark ook, dus we zeiden af. Ik heb inderdaad bijna de hele dag gewerkt met uitzicht op dit prachtige boeket dat ik van bestie Loes kreeg voor onze leren anniversary.

dejlig diary wandelen in de duinenMaar ’s middags werd het opeens toch weer prachtig weer en dus maakten we nog even een wandeling in de duinen. Met mijn nieuwe sweater van Maison Scotch die net iets te warm was, maar het waaide ook best hard (zie mijn haar). En ik heb ook nog een nieuwe broek aan. Die kocht ik in de sale bij Zara. Het is cigarette model en ik vind hem heerlijk zitten. Ik heb zo veel gekocht deze sale ronde. Zitten jullie te wachten op een shoplog? 😉

Dit was mijn Dejlig Diary al weer. De komende weken ga ik lekker eten met vrienden, heb ik een belangrijke privé afspraak en een meeting met een mediabureau. Het schijnt niet zulk lekker weer te worden, dus ik ga proberen weer wat vooruit te werken voor Dejlig. Ik zit er trouwens over te denken om elke week een diary te gaan maken. Gewoon omdat ik het zelf leuk vind en omdat het dan een minder groot artikel is.

Is je nog een foto extra opgevallen? Wat vind je van mijn nieuwe kapsel? Hoe waren jouw weken? Nog iets leuks gedaan?

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Benieuwd naar vorige Dejlig Diaries? Hier vind je er een aantal:

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.