TOP
Dejlig diary #18
Personal

Dejlig Diary #18

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Geen idee of je het hebt mee gekregen, maar ik had wat problemen met mijn site. Ik kon de afgelopen anderhalve dag niet inloggen. Paniek, stress, boos! Het kwam allemaal voorbij. Alsof ik vervloekt was, dat ik hier had aangegeven een zomerrooster te gaan draaien (ik kan nog al dramatisch denken ūüėČ ). Gelukkig is het euvel nu verholpen (hoop ik) en staat er een verse Dejlig Diary #18 voor je klaar. Benieuwd naar wat ik de afgelopen twee weken zoal uitspookte? Ik ga het je laten zien. Kijk en lees je mee?

dejlig diary lekkageEen klein drama hier in huize Dejlig. Ik liep even naar de kelder om iets te pakken en ontdekte dat er een lekkage was. Na de verhuizing was per ongeluk een doos met foto’s en brieven in de kelder gezet en die doos was doorweekt. Uren ben ik bezig geweest met foto’s proberen te redden en de brieven en foto’s heb ik overal door het huis te drogen gelegd. Gelukkig heb ik veel kunnen redden, maar een aantal brieven van mijn opa en oma (die overleden zijn) heb ik weg moeten gooien. Trouwens… iets heel anders; Bada Bing de kat vindt het heerlijk om aan foto’s te likken. Ook niet zo handig als het hele huis vol ligt met foto’s. Raar toch?

dejlig diary primark afw 15Samen met andere bloggers en pers mocht ik de herfst- en wintercollectie van Primark komen bekijken. Dat heb je in dit artikel al kunnen lezen. Deze oorbelletjes vond ik heel cool en staan bovenaan mijn wish list.

dejlig diary bloemenIn het weekend haal ik meestal verse bloemen. Dit rood is echt mijn favoriete kleur. Ik vind klaprozen ook zo prachtig. Instant happiness!

dejlig diary babyshowerEen van mijn betere vriendinnen is volgende maand uitgerekend en wij verrasten haar met een babyshower. Samen met drie anderen zorgden we voor een heerlijke lunch en verzonnen we een quiz. Vick (mijn vriendin) is nog al van de muziek en wij hadden voor alle vriendinnen uitgezocht welk nummer op 1 stond toen zij geboren werd. Bij mij was het bijvoorbeeld Het is weer voorbij die mooie zomer van Gerard Cox, maar ook Grease en In the navy kwamen bijvoorbeeld voorbij. We moesten raden welk nummer bij wie hoorde. Heel erg grappig!

dejlig diary prachtige zonsondergangIn de zomer mag Cookie overdag niet op het strand, maar ’s avonds wel. Cookie is nog al dol op het strand en het is zeker geen straf om ’s avonds nog even een wandeling te maken (zie ook de foto boven dit artikel). Ik denk dat dit de mooiste foto is die ik ooit maakte van een zonsondergang. Zie je de wolken spiegelen in het water? Prachtig toch?

dejlig diary essie chillatoIk heb hem hoor; dit Chillato lakje van Essie. En sindsdien ben ik nog obsESSIEd door dit lakje. Het ultieme zomergevoel op je nagels, vind ik ‘m.

dejlig diary eerste dag hittegolfIn principe ga ik elke dag wel even naar het strand, maar vorige week woensdag op de eerste dag van de hittegolf, ging ik samen met vriendin Marjolein en twee van haar kinderen (ze heeft er drie). Het was nog al druk en het werd al vloed, dus we moesten steeds opschuiven waardoor het nóg drukker werd. Hilariteit alom.

dejlig diary salade gerookte kipEn met dit heerlijke zomerse weer is er bijna niets zo lekker als een lekkere salade. Van deze heerlijkheid plaats ik binnenkort het recept op Dejlig.

dejlig diary pinautomaten leegGriekse toestanden in Zandvoort, schreef ik op Instagram. Met dit mooie weer waren opeens alle pinautomaten leeg. Je kon nog wel binnen pinnen, maar daar stonden extreem lange rijen. Best onhandig.

dejlig diary herten duinenAls je ’s avonds over het strand loopt, dan zie je de herten in de duinen grazen en dat vind ik zo’n mooi gezicht. Een meisje dat bij de strandtent werkt, vertelde dat ze elke avond helemaal rechts beginnen en dan rustig naar links werken. Het mannetjes staat het meest bovenaan zodat hij goed uitzicht heeft om zijn kudde eventueel te beschermen.

dejlig diary bbq tuinOp zaterdag had ik twee feestjes; eerst een bbq in de tuin van Vick (hetzelfde vriendinnetje van de babyshower). Ze had het perfect geregeld met heerlijke salades, hapjes, worstjes en hamburgers, een badje in de tuin en een mooie vaas met bloemen op de happentafel. Hartjes voor goed geregelde bbq’s van leuke vrienden!

dejlig diary uitzicht ijDaarna reden we door naar een vriend van Mark die een borrel in zijn nieuwe penthouse gaf. Het gebouw staat aan het IJ in Amsterdam en dit is zijn uitzicht. Ik heb jaren in Amsterdam gewoond, maar zag het eigenlijk altijd als een groot dorp. Maar nu ik hier stond, vond ik Amsterdam opeens een metropool met al die lichtjes en moderne architectuur.

dejlig diary matchy matchyIk ben lekker matchy matchy met mijn slippers en mijn jurkje. Het hoedje past er ook helemaal bij en ik zat ook nog een koffietje te drinken bij Safari Beach Club. Hoe passend wil je het hebben?

dejlig diary de nederlandenOmdat mijn vader en Mark’s moeder in maart 70 zijn geworden, gingen we met de (schoon)ouders eten bij de Nederlanden in Vreeland (mijn vader was toen ziek en Mark’s moeder met vakantie). Dat is een sterrenrestaurant en het is daar zo mooi en lekker. Echt een idyllisch plekje. Het was ontzettend gezellig en ik heb overheerlijk gegeten. Een zes gangen menu met alles er op en eraan en heerlijke wijn erbij. Een bijzondere avond!

Dit was mijn Dejlig Diary al weer. De komende weken staat er weer een pers event op de agenda, ik ga een weekendje naar Groningen en we hebben weer een bezichtiging van een huis. Leuke dingen dus in het vooruitzicht!

Is je nog een foto extra opgevallen? Hoe waren jouw weken? Nog iets leuks gedaan?

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Benieuwd naar vorige Dejlig Diaries? Hier vind je er een aantal:

‚ô•¬†¬†Facebook, Instagram & Bloglovin’¬†‚ô•

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.