TOP
dejlig diary 17
Personal

Dejlig Diary #17

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Zijn er al weer twee weken voorbij? Jazeker! Twee weken waarin er een heleboel gebeurde, maar ik maakte weinig foto’s. Toch heb ik gelukkig nog wel een aantal leuke van mijn iPhone weten af te trekken, want een Dejlig Diary met bij wijzen van spreken maar 3 foto’s zou ook wat karig zijn. Benieuwd naar wat ik zo ongeveer allemaal deed de afgelopen twee weken? Dat ga ik je vertellen in deze Dejlig Diary #17. Kijk en lees je mee?

dejlig diary vintage adWandelend door Haarlem kwam ik deze vintage ad tegen. Ik hou van dit soort gebouwen en reclame uitingen van vroeger. Alsof de tijd even heeft stil gestaan.

dejlig diary fotocursusIk ging naar de cursus product fotografie en leerde van alles over camera instellingen en hoe je met licht kunt spelen. Ontzettend leerzaam, interessant, boeiend en…. moeilijk. Ik denk dat je vooral veel moet oefenen en ik twijfel nu wel een beetje of ik een lamp ga kopen. Van mij hoeven mijn foto’s ook weer niet te gekunsteld te zijn, maar een beetje meer kwaliteit zou leuk zijn. Overigens zie je als uitgelichte foto een van de foto’s die ik maakte tijdens de cursus en waar ik best trots op ben. Redelijk goed gelukt toch?

dejlig diary strandHet was hartstikke lekker weer vorige week, dus ik plande een middagje strand. Heerlijk! Goed insmeren, flesje water en boekjes mee en genieten maar.

dejlig diary coronaAan het eind van de middag bestelden de man en ik een Corona. Op de een of andere manier hoort dat er een beetje bij zo’n zomers drankje. Het doet me enorm denken aan onze vakantie in Mexico vorig jaar. Hartjes voor dat en zo.

dejlig diary de dieren willen etenElke dag tegen zessen is het weer raak. Twee paar ogen zijn continu op me gefixeerd en ik kan geen stap verzetten zonder dat er 8 pootjes achter me aan trippelen. Rond zessen is het dierenvoedertijd in huize Dejlig. En Cookie en Bing zijn heel erg bang dat ik hun ga vergeten. Eyes on the boss! Als je zelf ook huisdieren hebt, dan is dit vast wel herkenbaar, toch?

dejlig diary sans soucisEr kwamen de afgelopen twee weken weer allemaal fijne pakketjes binnen met producten die ik mag uitproberen. Ik ben begonnen met deze Peptid Booster van Sans Soucis en die valt absoluut niet tegen. Wat een heerlijk product. Binnenkort lees je hier meer over!

dejlig diary keukentafelZoals je al eerder hebt kunnen lezen, werk ik tegenwoordig aan de keukentafel. Soms is die heel netjes en soms lijkt het er wel ontploft. Binnengekomen pakket, kaartjes, nagellakjes, notitieboekjes, de camera etc. etc. Soms ben ik ook met meerdere artikelen tegelijk bezig. Lekker gestructureerd #not. Welcome to my life.

dejlig diary hollandse nieuweIn de voedingsmiddelen top 10 waar je me ’s nachts voor wakker mag maken, staat haring ergens in de top 5. Deze week was er weer Hollandse Nieuwe! Oh yeah! Die moest ik natuurlijk meteen halen en ook die viel niet tegen. Wat is ‘ie weer lekker dit jaar?!

dejlig diary cookie zielig kijken‘Ga je weg? Echt? Kom je ooit wel terug? Please? Pretty please?’ Cookie kan echt enorm zielig kijken als ik ergens naar toe ga en zij niet mee mag/kan.

dejlig diary karen make-up

Je ziet vaak foto’s van me op Dejlig zonder of met maar heel weinig make-up, maar zo zie ik er dus uit als ik naar een feestje ga. Lekker opgedoft met vers kappershaar (hartjes), een flinke smokey eye en nude lippen. Smokey eyes en felle lipstick gaan in mijn optiek niet samen. Het is of het een of het ander.

dejlig diary feestjeVrienden van ons waren deze zondag twaalfeneenhalf jaar getrouwd en dat moest natuurlijk gevierd worden met een groot feest met veel drank, heerlijke happen, een bandje en een dj. Ik vind het altijd leuk als mensen hun feesten vieren. Je moet vieren wat je kunt vieren, vind ik.

dejlig diary paarden in de weiMijn neef uit de VS is met zijn vrouw en drie kinderen over en gisteren gingen we naar Arnhem waar ik ben opgegroeid en waar mijn ouders nog wonen om hen te zien. Na het eten maakten we een wandeling door het bos achter mijn ouders’ huis. Het was de langste dag en de zon scheen nog best lang. Het licht was echt prachtig en de paarden wilden niet echt mooi op de foto, maar ik vind het altijd zo’n heerlijk rustgevend gezicht van die grazende paarden in de wei.

dejlig diary hotelkamerEn omdat mijn ouders dus vijf mensen te logeren hebben, besloten de man en ik in een hotel te gaan slapen. Ik typ deze diary dus ook op de hotelkamer, terwijl de man al heerlijk ligt te slapen. Morgen, als jij dit leest vandaag, gaan we naar Giethoorn met de familie omdat we hen natuurlijk niet zo heel vaak zien. Het is heel fijn om ze te hier te hebben.

Dit was mijn Dejlig Diary al weer. De komende weken staat er weer twee pers events op het programma, heb ik een bbq, etentjes met vrienden en ga ik een huis bezichtigen.

Is je nog een foto extra opgevallen? Hoe waren jouw weken? Nog iets leuks gedaan?

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.