TOP
Dejlig Diary #16
Personal

Dejlig Diary #16

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Soms kijk ik de foto’s terug van de afgelopen weken en dan besef ik dat ik een gelukkig mens ben. Wat een heerlijke weken heb ik achter de rug. De zomer ging opeens aan, ik zat heerlijk op het strand, had een paar leuke etentjes en een ontzettend gezellig feest. Ik kreeg fijne pakketjes, maakte lekkere wandelingen, blogte er op los etc. etc. Benieuwd naar mijn afgelopen twee weken? Dan presenteer ik hierbij mijn Dejlig Diary #16. Kijk en lees je mee?

dejlig diary hondjes wandelenOp een mooie tweede pinksterdag gingen wij bij onze vrienden Thijs en Rianne eten. Je hebt hen al vaker voorbij zien komen in de Diaries. Zij zijn de baasjes van onze logeerhond Ted. We maakten een heerlijke wandeling langs de Sloterplas en Rianne en ik moesten stiekem erg lachen om deze foto van onze mannen met de hondjes. Het leukste gay non gay couple!

dejlig diary eten bij ubuntuMijn schoonmoeder kwam langs en we gingen lekker eten op het strand. Ik hou zo van de zee. Elke dag even de zee kunnen zien is priceless.

dejlig diary avondwandelingOf het nou zoals op de uitgelichte foto even met mijn fiets naar het strand is om daar een uurtje een boekje te lezen, of ’s avonds nog een ommetje met Cookie over de boulevard; de zee blijft mooi, elk moment van de dag, of het nou regent, sneeuwt, stormt of de zon schijnt. Word je mijn strand updates al zat?

dejlig diary werktafelJe kon het lezen in het Let’s Talk: 10 hypes artikel; ik heb dus geen Pinterest waardig bureau. Ik werk gewoon aan de eettafel met uitzicht op mijn stalker Bada Bing. Hij vindt het gezellig om mij gezelschap te houden of zo. Of misschien moet ik hem ook een laptopje geven zodat hij zichzelf nuttig kan maken?

dejlig diary new sunnyJeuj! Ik kreeg een nieuwe zonnebril! En ik moest dus even testen of ‘ie werkte. Dat doet ‘ie. En ik ben ook met het montuur en de kleur reuze content.

dejlig diary brandweerVorige week zaterdag hadden wij een feestje van vrienden. Ze waren 22 jaar niet getrouwd, maar vonden het leuk om een keer te vieren dat ze al zo lang samen zijn. De volgende dag voelde ik me niet al te best. Niet van de kater, maar ik had een soort van migraine aanval. En dan zul je altijd zien, dan gebeurt er iets. De hele straat stond opeens vol politie en twee brandweerwagens. De overburen bleken een brand in de schoorsteen te hebben. Lekker die loeiende sirenes als je hoofdpijn hebt…. Gelukkig liep alles goed af en hebben de buren niet echt veel schade. dejlig diary zalmsaladeEcht een hele overbodige mededeling dit, maar de laatste tijd ben ik echt totaal verslaafd aan speltbrood met zalmsalade en die koop ik…. bij de slager. Wij hebben echt een ontzettende goede slager in het dorp en die heeft dus heerlijke zalmsalade. Het liefst eet ik het elke dag. Ken je dat? Dat je opeens zo’n fase met een bepaald soort eten hebt?

dejlig diary bloemen en groenTijdens een wandeling kwam ik deze struik tegen met deze beauty’s van bloemen. Bijzonder toch hoe mooi de kleuren van de natuur zijn? Daar kan geen kunstmatige kleur tegenop.

dejlig diary kip burgers thaise stijlHet was vandeweek hamburgerdag en dus plugte ik een recept dat op Dejlig staat: Kipburgers Thaise stijl van Gwynneth Palthrow. En toen had ik er opeens hartstikke zin in en dus maakte ik ze weer eens. Lekker joh! Deze pita’s zijn trouwens van de Albert Heijn en zijn ook van speltmeel. Zo fijn dat de Appie die verkoopt!

dejlig diary nieuwe sandaaltjesMijn oude sandaaltjes van Zara deden het nog prima, maar waren best een beetje schmutzig geworden. Hoewel ik nog steeds graag Rondini sandalen wil, tot de tijd dat die hier echt bezorgd worden (of ik ze ga ophalen in la douce France) zijn deze nieuwe een prima alternatief. Ze zijn brons kleurig en passen dus overal bij. Mijn teennagels zijn overigens gelakt in een winterkleur van Essie, maar ik vind die donkere tinten altijd het mooist op mijn tenen. Heel chique. Heel Frans. I like.

dejlig diary cookie driehoek zonZie hier de zonaanbidder Cookie genieten van het eerste driehoekje zon op het terras. In principe is er de hele dag zon in onze tuin/terras, maar heel vroeg in de ochtend is het nog maar een klein streepje. Ook van dat streepje wordt dus goed gebruik gemaakt.

dejlig diary zomer kantoorEn ook ik maak gretig gebruik van het eerste streepje zon. Op deze foto zie je mijn zomer kantoor. Handig ook dat mijn laptop net nog in de schaduw staat, zo kan ik het scherm beter zien :).

dejlig diary polkadots nagels nail artIk dacht: ‘Ik doe eens wat anders op Dejlig’ en ik maakte een leuke nail art tutorial van deze vrolijke polkadot nagels. En toen ging ik mijn foto’s op de laptop zetten en toen waren alle, ik herhaal alle, foto’s onscherp omdat ik mijn camera op een verkeerde instelling had staan. Han-dig! Welkom in mijn wereld. Nou ja, nog maar even snel een foto met mijn iPhone gemaakt voordat ik dit lakje weer van mijn nagels afhaalde.

dejlig diary etentje oud huisgenotenAfgelopen vrijdag at ik met oud huisgenoten. We studeerden samen in Groningen en woonden (met nog 6 anderen) in een huis. Het grappige is dat we ook met jongens woonden en die zien we ook nog, maar we spreken vaker alleen met de meisjes af en dan eten we elke keer bij iemand anders. Omdat we jaren achter elkaar lief en leed met elkaar deelden, voelt het als een soort familie. Zet ons bij elkaar en binnen een seconde hebben we draad van vroeger weer opgepakt. Alleen zijn onze gespreksonderwerpen nu wel wat volwassener geworden. Ik ben heel erg dol op deze dames en ik hoop dat we nog heel lang en heel vaak bijzondere gezellige avondjes zullen beleven samen.

Toevallig aten we avond erop met mijn man’s studiegenoten. Een aantal van hun ken ik zelf ook al meer dan twintig jaar omdat wij elkaar in Groningen al ontmoetten. Het was dus een weekend vol met oude vrienden.

En nu staat er weer een nieuwe week voor de deur. Het weer schijnt weer wat minder te worden, maar hopelijk hebben ze dat mis. Aanstaande dinsdag begin ik aan een fotografie cursus, dus ik hoop je vanaf woensdag nog betere foto’s te kunnen presenteren.

Is je nog een foto extra opgevallen? Hoe waren jouw weken? Nog iets leuks gedaan?

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.