TOP
dejlig diary #15
Personal

Dejlig Diary #15

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Zal ik je iets opbiechten? De laatste tijd was ik elke keer te lang bezig om een titel voor deze diary te bedenken. Mijn weken hebben echt niet echt een eenduidig thema en dus heb ik vanaf vandaag besloten de Dejlig Diary maar gewoon een heel ongezellig nummertje te geven. Als ik het goed heb is dit numero 15 en dus vandaag een bomvolle Dejlig Diary #15. Benieuwd wat ik de afgelopen twee weken zo al deed? Ik ga het je laten zien… kijk je mee?

dejlig diary bloemen strandSamen met vriendin Loes pakte ik een heerlijk eerste stranddagje mee. Lekker lunchen op het strand en vervolgens heerlijk op een bedje gaan liggen om daar niet meer vanaf te komen. Tijdschriftjes mee die nauwelijks doorgelezen worden, omdat we elkaar te veel te vertellen hebben. En als we dan een magazine in kijken, is het meer om te praten over wat Yolanthe nu weer heeft gezegd of om te bespreken dat het nu toch echt wel tijd wordt voor opvolgers van de Kardashians. Een hele geslaagde stranddag dus.

dejlig diary zoete aardappel omeletAls ik alleen eet, maak ik het liefst gewoon een omelet. Ik hou enorm van koken, maar vooral van voor iemand te koken en het samen op te eten. Deze omelet met zoete aardappel is dan ook altijd een succes want hij is snel klaar, gezond en ontzettend lekker. Dit is ongeveer het recept, maar dan geen tortilla maar een omelet.

dejlig diary groene smoothieDe beste manier om de dag te beginnen! Met een groene smoothie. In deze zit spinazie, mango, peer, appel en tarwegraspoeder. In een keer al mijn vitamientjes binnen! Ik ben trouwens sowieso dol op al het zomerfruit. Wilde perziken, mango en kersen zijn mijn favoriet. Zien de kersen hierboven op de foto er niet heerlijk uit?

dejlig diary cookie lampekapGeen idee hoe ze er aan kwam, maar Cookie had opeens een enorme wond op haar snoet die ze telkens openkrabte. Tijd voor maatregelen dus en vandaar de kap. Ze snapt zo’n kap dus niet en het eerste uur durft ze er niet mee te bewegen en blijft ze apathisch in een hoek van de kamer staan. Gelukkig hoefde ze hem niet al te lang op.

dejlig diary zondagavond dingenDingen die ik op zondagavond doe: in mijn Hema weekplanner een nieuw weekschema maken met van dag tot dag mijn afspraken, to do’s en doelen. Zo kan ik op maandagochtend meteen overzichtelijk beginnen!

dejlig diary my tasteOok een leuke ontdekking: Op Mytaste staat Dejlig bijna in de top 100 van food blogs. Helemaal leuk omdat Dejlig natuurlijk helemaal niet een echt food blog is. Toch zijn mijn recepten de laatste tijd echt enorm populair en heb ik besloten ook vaker recepten te gaan delen.

dejlig diary withlocalsBinnenkort lees je hier veel meer over, maar ik werd door Withlocals uitgenodigd een nieuw restaurant concept uit te proberen. Een soort Airbnb maar dan voor eten. Ik nam een van mijn beste vriendinnen mee en samen we werden we heel hartelijk ontvangen bij de Portugees Nederlandse Marta. Stay tuned voor een uitgebreid verslag!

dejlig diary buienradarDat je net de hond wilt gaan uitlaten en dat het dan gaat regenen. Meestal check ik dan even hoe lang zo’n buitje ongeveer duurt en stel ik de wandeling nog even uit. Dat had nu niet zo veel zin, want dan had Cookie wel héél lang moeten wachten. Oeps!

dejlig diary bamiDe man houdt van scherp eten en ik ook. Ik was dan ook wel een beetje teleurgesteld in het formaat peper dat in het bami pakket zat. Kleiner dan mijn pink! En ik ben dus echt heel klein hè?

dejlig diary cookie en knuffelToen wij Cookie kregen, kochten wij deze beer voor haar. Ze heeft de oren van de beer geknabbeld, maar ze dat was waarschijnlijk uit liefde of zo. Zo schattig hoe ze soms met haar beer ligt te slapen. Kijk dat pootje dan, hoe lief!

dejlig diary waterleiding duinenAls je hier een keer in de omgeving bent, moet je echt gaan kijken in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Hier komt het drinkwater voor Amsterdam vandaan, maar het is ook echt een hele idyllische plek. Wij gingen er ’s avonds nog even een rondje doen en zo tegen zonsondergang komen dan alle dieren te voorschijn. Zwanen met babyzwaantjes, konijnen en herten. Achter elke boom komt er wel een te voorschijn, heel bijzonder en mooi.

dejlig diary tuin oudersWij gingen een weekendje house sitten op mijn ouderlijk huis. Mijn ouders wonen tegen de hoge veluwe aan en dit is de tuin. Die lag er een beetje tropisch bij met die heerlijke temperaturen van dit weekend.

dejlig diary terrasOp de terugweg naar huis, reden we langs vrienden die net naar Ouderkerk a/d Amstel zijn verhuisd om hun nieuwe huis aan de Amstel te bewonderen. We zaten nog even heerlijk met hun in de prachtige tuin om vervolgens thuis gekomen ook nog even lekker op ons terras te borrelen. Wat een heerlijke dag!

Dat waren mijn weken al weer. De komende week heb ik weer enorm veel blog gerelateerde dingen, dus daar ga je zeker meer over lezen.

Is je nog een foto extra opgevallen? Hoe waren jouw weken? Nog iets leuks gedaan? 

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.