TOP
dejlig 2 jaar
Editorial

Dejlig 2 jaar + Winactie

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Op een donkere december avond precies twee jaar geleden, besloot ik mijn eerste artikel op Dejlig online te zetten. Door omstandigheden had ik net mijn baan als filiaal manager van een afslank kliniek opgezegd en vriendinnen van me hadden me het zo vaak gezegd: ‘K, je moet weer gaan bloggen. En als je niet over je privé dingen wilt bloggen, blog dan over algemene dingen’. Zo gezegd zo gedaan. Ik had eigenlijk geen idee welke kant ik op wilde met Dejlig. Wat vond ik het leukst om over te schrijven? Recepten? Beauty? Of toch maar weer gewoon columns zoals ik meer dan 10 jaar lang op mijn vorige blog had gedaan? Om een lang verhaal kort te maken, vandaag bestaat Dejlig 2 jaar. Wie jarig is trakteert! Maar ik wil eerst nog even een kleine nabeschouwing doen van 2 jaar Dejlig. Lees je mee?

Dejlig 2 jaar

Inmiddels zijn we bijna 600 artikelen, niet te tellen zo veel reacties/mailtjes etc. en 5 lay-outs verder. Ik weet inmiddels dat ik het leuk vind om over diverse onderwerpen te schrijven en dat mijn kracht juist ligt, in het feit dat ik geen niche heb. De een komt hier voor lifestyle artikelen terwijl de ander de health blogs het allerleukste vindt en dan zijn er natuurlijk ook gewoon mensen die alles lezen.

Wat begon als een ‘ik zie wel waar het schip strandt’, is nu (bijna) een fulltime baan. Ik schaam me er totaal niet voor dat ik verdien met mijn site, ik ben er juist trots op dat ik steeds vaker benaderd word voor samenwerkingen. Dat ik uitgenodigd word voor events en dat, niet geheel onbelangrijk, dat ik ontzettend veel leuke collega bloggers heb leren kennen waar ik bijna dagelijks contact mee heb.

Als ik naar mijn oude blogs kijk, dan ben ik echt wel trots op de verschillen met vroeger en nu. Mijn foto’s zijn (al) zo veel beter geworden en ik merk dat ik met schrijven ook meer een eigen identiteit heb ontwikkeld. Maar… ik ben nog lang niet klaar. Het kan altijd beter.

Vorig jaar meldde ik trots dat ik meer dan 5.000 unieke bezoekers had, nu zijn dat er drie keer zo veel. De Facebookpagina had vorig jaar nog 500 likes en dat vond ik echt gigantisch. Niet te geloven dat dat er nu meer dan 1.300 zijn. Wat ben ik dankbaar. Wat ben ik trots. En wat vind ik het motiverend en lief dat er zo veel mensen meelezen, reageren en mailen. Ik had me voorgenomen geen privé dingen te delen hier, maar dat heb ik de laatste tijd toch gedaan en daar ben ik eigenlijk alleen maar blij om. Wat heb ik veel hartverwarmende berichten gekregen!

Net als vorig jaar, wil ik iedereen bedanken die dit jaar op bezoek is gekomen op Dejlig, die een reactie heeft achter gelaten of een mail heeft gestuurd. Of eigenlijk bijna iedereen, want over mijn laatste Let’s Talk, was niet iedereen even enthousiast ;). Maar over het algemeen waardeer ik het allemaal enorm en zijn jullie de motivatie om door te gaan.

Verder wil ik natuurlijk de mediabureaus en de pr bureaus waar ik veel mee werk bedanken. Dank voor het vertrouwen en de uitnodigingen. Dank dat jullie me de kans geven Dejlig nog verder uit te bouwen en te ontwikkelen.

Lieve Sophie Uljee, lief vriendinnetje, dank voor je maandelijkse succesvolle columns Fit by Fie! Je bent mijn kijkcijferkanon en terecht, want je schrijft supergoede columns.

Lieve Daniël Philipsen, rots in de webbouw branding, je bent de allerbeste! Dank dat je me elke keer weer helpt met het design en de technische vraagstukken van Dejlig.

Op naar nog veel meer Dejlig! Op naar het volgende jaar met nog veel meer dejlig(e) artikelen!

Winactie ‘Wie jarig is trakteert’

dejlig 2 jaar winactie

Laat ik eerst vertellen dat dit jaar uitgeluid gaat worden met een aantal winacties. Zoals je uitgebreid hebt kunnen lezen in Let’s Talk: Waarom een winactie op je blog (soms) niet leuk is? vind ik het vooral leuk om mijn vaste lezers of volgers te trakteren. Dus ben je een zogenaamde winactie toerist, maar volg je me al langer, dan maak je echt wel kans.

Deze allereerste winactie is niet gesponsord, ik vind het leuk om echt iemand op iets te trakteren. Dus… wat kun je winnen? Een bon naar keuze t.w.v. €40,- oftewel 40 euro shopping tegoed. Wil je een bon van de Douglas? Prima! Een bon van Fonq/H&M/Zara/Bol.com, het mag allemaal. Jij vertelt me waar je het bedrag wilt besteden en ik zorg dat je de bon krijgt. Overigens hoef je me dat nu niet te vertellen, dat wil ik pas weten als je gewonnen hebt.

Wat moet je hiervoor doen?

  1. Je volgt me op een van mijn Social Mediakanalen. Mocht je me bijvoorbeeld alleen op Twitter volgen, dan vind ik het leuk dat je me ook nog even ergens anders volgt, maar het hoeft niet.
  2. Je vertelt hieronder wat je het leukste artikel of leukste artikelen vond het afgelopen jaar en waarom.

En dat is alles. Op 24 december 2015 maak ik de winnaar op Facebook bekend.

Voorwaarden:

  • Je mag aan alle winacties die hier verschijnen meedoen.
  • Lees deze Let’s Talk nog even door voordat je reageert.
  • Lees sowieso even dit artikel voordat je reageert :).
  • Het is mijn winactie, dus ik kan de voorwaarden veranderen 😉
  • Mensen die frauderen op wat voor manier, of mensen die al tig keer hebben mee gedaan en me continu weer ontvolgen om me vervolgens weer te gaan volgen bij een nieuwe winactie zijn gediskwalificeerd. En ja, ik heb bij vorige winacties bijgehouden wie ermee doet, dus ik weet wie jullie zijn….
  • Ik zeg het nog maar een keer, maar mensen die de instructies en voorwaarden niet goed lezen doen automatisch niet mee.

Doe je mee met de winactie? Wat vond jij het leukste artikel op Dejlig? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

PS Vanmiddag komt er nog een artikel online!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.