TOP
De dag van Sophie Uljee
Editorial Lifestyle

de Dag van Sophie Uljee (Personal Trainer)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Sophie Uljee (1985) is sinds 2010 Personal Trainer. Ze studeerde af aan de PT Academy en de ALO. Sinds 2014 werkt ze als zelfstandig ondernemer onder de bedrijfsnaam Sophie Personal Training op locatie HealthCity Ladies Amsterdam waar ze klanten één op één begeleid op het gebied van sport, voeding en mental coaching. Dat Sophie fantastisch in haar werk is, heb ik aan den lijve ondervonden (letterlijk en figuurlijk) want zij zorgde er 3 jaar geleden voor dat ik superfit en -strak voor het altaar stond.
Ooit wilde Sophie de musicalwereld in en daarom studeerde ze ook 4 jaar aan de Amsterdamse Theater Academie. Toen was ze al meer aan het sporten dan aan het auditeren, dus was de keuze voor het PT’en snel gemaakt. Sophie heeft twee tegenstrijdige hobby’s: ze houdt van sporten én van slapen. Verder is ze verslaafd aan series, dol op festivals en op haar buurman die inmiddels al 8 jaar haar vriend is en waarmee ze samenwoont in Amsterdam. Vandaag laat Sophie aan de lezers van Dejlig zien hoe haar doorsnee dag eruit ziet. Kijk je mee?

De dag van Sophie Uljee 7:30

07:30

Morning! Normaal gesproken drinken Emil en ik vaak koffie in bed, maar vandaag ben ik vroeg uit de veren. Lekker met een kopje Nespresso achter mijn laptop een trainingsschema schrijven voor een nieuwe klant.
Voordat ik aan mijn koffie begin, drink ik een halve liter lauwwarm water om alles aan te vullen. Echt een aanrader!

de dag van Sophie Uljee Foodprep

08:30

Foodprep it is! Ik maak een eiwitshake van blauwe bessen, aardbeien, magere kwark, whey proteïne, chiazaad en water. Ik drink een groot glas als ontbijt. Verder bereid ik mijn lunch voor en neem dit mee naar de club. Voorbereiding is het halve werk!

De dag van Sophie Uljee foamrollen

9:00

Ik heb vandaag pas om 10:00 mijn eerste klant. Alle tijd om even te foamrollen. Ik heb de laatste tijd nogal last van overbelaste knieën (sportjunkie hè) en dit helpt me enorm.

de dag van Sophie Uljee favoriete shirt

10:00

De dag begint goed! Mijn liefste klantje draagt mijn favoriete shirt.. Betere reclame is er niet! Hierna nog twee personal training sessies en daarna een groepsles geven.

de dag van Sophie Uljee groepsles

de dag van sophie uljee microfoon

13:00

Ik gooi de rest van mijn eiwitshake erin en dan is het tijd om te knallen tijdens de High Intensity Bodyshape les die ik geef. Het is lekker druk en ik heb er zin in. Deze les bestaat uit cardio, interval, kracht en sprongkracht training, oftewel keihard zweten en kapot gaan.

de dag van Sophie Uljee ijzers smijten

14:30

Ik kan het niet laten.. Toch nog even zelf ijzers smijten voordat mijn volgende twee PT klanten komen.

de dag van Sophie Uljee lunchtime

15:30

Lunch time! Eigenlijk een beetje te laat want ik heb hongerrrr.. Veel groenten, en eiwitten. Vaak maak ik ’s middags een lekkere linzensalade maar vandaag ben ik voor makkelijk en snel gegaan.

de dag van Sophie Uljee quinoa trutje

19:00

Grrrrr… Regen en wind tijdens het fietsen naar huis. Gelukkig is Emil al thuis en staat de verwarming lekker aan. Tijd om te kokkerellen.

Oké, ik beken, ook ik ben een quinoa-trutje!

de dag van Sophie Uljee beentjes omhoog

20:30

Beentjes omhoog en even niks. Morgen weer een dag vol met trainingen.. Wat heb ik toch een top-baan! Zzzzzzlaap lekker..

Dit was de dag van Sophie Uljee. Woon jij in de buurt van Amsterdam en wil je een afspraak met Sophie maken? Dan kun je een mailtje sturen naar info@sophieuljee.nl of het kan via de website van HealthCity: *klik*. Bovendien kun je haar op Instagram volgen: @sophieuljee.

De foto’s in dit artikel zijn gemaakt door Sophie zelf.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen voor Sophie? Stel en deel ze gerust!

Vind jij het leuk om jouw dag een keer hier te delen? Stuur dan een mail naar info@dejlig.nl.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.