TOP
Editorial Lifestyle Personal

De Dag van Karen Gregory (Blogger & Media Consultant)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

‘Weet je wie je in de Dag van moet doen’, vroeg een vriendin mij. ‘Jezelf. Je lezers vinden het vast leuk om ook een keer jouw dag te zien’.
En kijk hier.. Vandaag in de dag van: mezelf.
Ik ben Karen Gregory (1974) en ik blog al meer dan 10 jaar. Als je mijn about pagina hebt gelezen, dan wist je dat al. Ik had vroeger een heel goed gelezen lifeblog en ik schreef voor het weblogmagazine About Blank (dat nu niet meer bestaat). Daarvoor interviewde ik onder andere bekende en bijzondere bloggers. Ik ben diverse keren genomineerd voor de Dutch Bloggies en Belgische B-Wards (bestaan ook allemaal niet meer) en ik scheef samen met 3 andere bloggers voor een gezamenlijk collectief. Inmiddels schrijf ik (bijna) dagelijks op Dejlig en geef ik in mijn vrije tijd ook nog wel eens media advies aan bedrijven. Ik heb in het verleden voor verschillende mediabedrijven zoals RTL en Sanoma gewerkt.
Samen met mijn man, kat en hond woon ik in Heemstede. En vandaag geef ik je een kijkje in een doorsnee dag van mijn leven. Kijk en lees maar mee…

IMG_4832

8:00

Een van de voordelen van voor jezelf werken, is toch wel dat je hoppakee vanuit je bed een paar uurtjes in pyjama kunt werken. Ik hou van in pyjama werken. Ik hou sowieso van comfy kleding, maar de hele dag in pyjama lopen, is toch een beetje gek. Misschien moet ik naar Tilburg verhuizen zodat ik de hele dag in een huispak kan rondlopen.

de dag van karen 9 uur am

9:00

Oh ik ben toch zo druk aan het werk. Zo ziet mijn bureau er uit. De werkplanner van de HEMA is mijn rots in de branding. Daar schrijf ik alle dingen op die ik per dag moet doen, en als er een taakje af is, gaat er een streep doorheen. Zo zie ik of ik een beetje op schema lig, of dat ik een beetje door moet werken. Ik hou van lijstjes maken en dat soort structuur. Vooral omdat ik stiekem een chaoot en een dromer ben en zo zorg ik er voor dat ik toch genoeg productieve dingen doe op een dag. Zelfkennis en zelfbescherming dus!

de dag van Karen half 10 am

9:30

De andere rots in de branding is toch wel koffie. ’s Ochtends drink ik altijd koffie, maar na de lunch krijg ik het niet meer weg en transformeer ik in een theeleut. Gek hè?

De dag van Karen 11 uur am

10:30

Nog zo’n voordeel van thuiswerken; gewoon je nagels kunnen lakken tussen het werken door achter de laptop. Zo af en toe kom ik een lakje tegen in mijn stash waarvan ik het bestaan vergeten was. Deze Gem (zo heet ‘ie) van Nubar bijvoorbeeld met grappige holografische glittertjes. De lak zit ergens tussen grijs, groen, bordeaux en roze in, heel mysterieus. En ja, mijn vorige lak zit er nog een beetje op. Soms heb ik echt moeite (lees; ben ik te lui) om die er helemaal goed af te halen.

De dag van Karen 12 uur

11:45

Nog even het Cookie monster uit laten want ik moet naar een persdag en een afspraak. Toch leuk, de herfst met al die vrolijke blaadjes.

De dag van karen 12:15

12:00

Tijdens het wandelen kom ik ook nog deze boom tegen. Over vrolijke blaadjes gesproken… Dit is toch werkelijk prachtig?! In een volgend leven word ik natuurblogger.

de dag van Karen half 1

12:15

Zo, mijn lipstick zit er op, mijn haar zit redelijk, klaar om naar Amsterdam te gaan. Eerst ga ik op de fiets naar het station, dus of mijn haar het eerste gedeelte van de ‘reis’ gaat overleven, is nog spannend. Leuk hoor krullen, maar niet als het vochtig weer is buiten en als het waait. Tenzij je echt heel dol bent op extreem messy hair coupe ragenbol.

de dag van Karen 12 uur 40

12:40

Ik moet overstappen op Haarlem. Dus wacht ik even op het perron. Pomptiedom.

De dag van Karen station Haarlem

En ik wandel een beetje over het perron, want ik ben helemaal niet ongeduldig en ik vind het station van Haarlem echt fascinerend. Kijk dan, deze wachtkamer van vroeger. De Derde Klasse had waarschijnlijk niet eens bankjes of hele harde bankjes.

de dag van karen 1 uur

13:00

Op de plaats van bestemming: Oona’s Welcome Days. Dit is een pers event van een pr bureau dat onder andere River Island, Wolford, Yves Rocher, Essentiels en heel veel andere merken vertegenwoordigt. Tijdens dit event zie je de collecties voor de lente en zomer 2015. Dat is wel een leuke afwisseling nu het buiten toch wat grauw en grijs begint te worden!

de dag van karen oona welcome days

Hoe leuk zijn deze accessoires! Ik ben verliefd op dat tasje rechtsonder. River Island is daar altijd zo goed in; leuke sieraden, tasjes, schoenen en fashionable kleding natuurlijk.
Op het event zijn ook allemaal lekkere hapjes en ik blijf daar ook lunchen. Het is altijd gezellig en goed geregeld bij de Oona’s!

14:30

Ik heb ook nog een afspraak in Amsterdam, maar daar heb ik geen foto van. Het is ook een mini bijpraat afspraak over iets waar ik verder ook niet al te veel kan uit wijden, want het is nu nog geheim. Oeeeh, spannend joh.

de dag van Kalverstraat

15:15

En nu ik er toch ben, ga ik meteen even naar de Kalverstraat waar de kerstverlichting al hangt. Eigenlijk hou ik niet van de Kalverstraat en toen ik in Amsterdam woonde, shopte ik er dan ook nooit, tenzij ik er echt moest zijn. Voor de Zara of River Island bijvoorbeeld. Ik heb nog een bon van River Island en die komt goed van pas, want er is net weer een nieuwe collectie binnen. Na lang wikken en wegen, kies ik een vest en blouse uit.

de dag van karen 16 uur

16:00

En ik ben weer op het station Heemstede waar mijn fiets gelukkig gewoon op me staat te wachten. Ik vind dat nog steeds bijzonder. In Amsterdam was het toch elke keer weer spannend of je fiets er nog wel zou staan.

de dag van Karen half zes

17:30

Ik doe nog wat boodschappen in het dorp en fiets naar huis. En wie kom ik daar tegen? Mijn leuke man en dito hondje! Het hondje is heel blij om mij te zien en de man ook wel een beetje.

de dag van karen 17 uur 35

17:35

En kater Bada Bing is ook blij om me te zien. Hij zit al bij de voordeur op me te wachten. Dat is nog eens gezellig thuiskomen.

de dag van karen kwart voor 6

17:45

Kijk dan hoe goed mijn nieuwe River Island matcht bij mijn enkellaarsjes! En het zit ook nog eens goed. Niet alleen in de winkel, thuis ook.

de dag van karen 18:45

18:45

Ik schil de piepers voor de tv want we eten hutspot. Aardappels schillen voelt altijd enorm ouderwets, maar zelf puree maken is nou eenmaal honderd keer lekkerder dan een pakje. Eigenlijk eten we bijna nooit aardappels, maar sinds we de Krat krijgen wel vaker, want daar zitten ze elke week wel in.

de dag van karen half 8 pm

19:30

En daar is de hutspot. Lekker met een scharrel runderrookworst en ambachtelijke mosterd. Allemaal uit de Krat. Het recept van deze hutspot vind je binnenkort ook hier.

de dag van karen 21 uur

21:00

Er moet een voorstel de deur uit, dus ik werk nog wat. En ik kijk een beetje TV met poes en hond gezellig naast me op de bank. Lekker kneuterig. Dat past wel bij deze Hollandse avond met hutspot.

de dag van karen half 11 pm

22:30

Ik ben hartstikke moe en dus duik ik redelijk op tijd mijn bedje in. Ik heb het luisterboek ontdekt en vind dat heerlijk rustgevend voor het slapen. Of eigenlijk val ik na tien minuten al in slaap. Morgen weer een dag! Welterusten.

Dit was mijn dag. Een klein kijkje in mijn leven. Heb je nog vragen en/of opmerkingen voor mij? Deel ze gerust!

Vind jij het leuk om jouw dag een keer hier te delen? Stuur dan een mail naar info@dejlig.nl

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.