TOP
mijn dagelijkse beauty producten
Beauty

Mijn dagelijkse Beauty Producten

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Soms verbaas ik mezelf. Vandaag laat ik je mijn dagelijkse beauty producten zien en toen ik de items op een rij legde om te fotograferen, dacht ik: “Jemig, dat zijn er best veel”. En dan zijn het ook nog producten die ik op een doordeweekse dag draag als ik verder geen (belangrijke) afspraken heb en ik heb de huidverzorgings- en haarproducten nog buiten beschouwing gelaten. Als ik een leuk feestje heb, of een zakelijke afspraak, dan trek ik er er nog meer beauty thingies uit de kast. Dit zijn de producten van mijn dagelijkse natuurlijke niets aan de hand routine, de producten waarmee ik mezelf omtover tot natural beauty *kuch*. Welke dit zijn? Ik ga je ze laten zien. Kijk je mee?

dagelijkse beauty producten de basisEven een kleine opmerking, voordat we gaan beginnen, het is een beetje een zoekpuzzel geworden, omdat ik pas achteraf bedacht dat de cijfers nu door elkaar staan. De volgorde van de cijfers is namelijk ongeveer de volgorde van gebruik. Dussss.

1. MAC prep + prime CC Crème SPF 30: Deze gebruik is als primer, want zo is hij mij ook verkocht op Schiphol. Ik had haast, je kent het wel. Te snel moeten beslissen dan later bedenken: “Mwoi”. Hij dekt absoluut niet goed genoeg voor een cc cream, hij is heel geel (voor mij wel goed) en maskeert wel enorm goed roodheid en daar gebruik ik hem dus ook voornamelijk voor. Ik smeer hem vooral op bepaalde plekken zoals mijn wangen, voorhoofd en kin.

2. Clinique Superdefense CC Cream SPF 30 in de kleur light medium: In de zomer en lente gebruik ik deze dus als ‘foundation’. Ik vind hem ontzettend goed dekken en een mooie glow geven. De crème is al een keer voorbij gekomen in deze One of my Faves.

3. Daarna smeer ik mijn oogschaduwbasis op en dat is nu NYC City Proof 24HR Eye Primer. Om heel eerlijk te zijn, ik vind hem deze al te best. Maar mijn Urban Decay oogschaduw basis (heel veel hartjes voor die) is op en ik ben te zuinig om ‘m bij Beautybay.com na te bestellen omdat ik even wil wachten totdat ik meer producten nodig heb uit de UK. Anders moet ik namelijk verzendkosten betalen en daar heb ik geen zin in. Ik had er eerst een van de Etos geprobeerd en die was helemaal dramatisch. Deze van NYC rult en klontert en doet haar werk ook niet zo goed, maar beter dan die van Etos. En waarom hebben drogisterij merken bijna geen oogschaduw primers in hun assortiment? L’Oréal, Bourjois, kom daar eens mee!

4. Mijn concealer is de Double Wear Stay in Place Flawless Wear Concealer van Estée Lauder in de kleur light medium 02. Ik heb hem echt al heel lang en hij is heel zuinig in gebruik. Het is een enorm fijn product. Hij concealt beter dan die van YSL en de kleur is echt precies goed. Deze ga ik zeker weer kopen als ‘ie op is.

5. De MAC 150 is mijn poederkwast. Het is echt een heerlijke kwast, de haren voelen prettig aan en prikken niet, hij neemt genoeg poeder op, hij verdeelt en blendt mooi en hij ligt lekker in de hand. Hij had van mij alleen net iets groter gemogen. Dat vind ik nog fijner.

6. Mijn bronzer is de Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder Nr. 30 van Chanel. In de lente en zomer gebruik ik geen finishing powder (die heb ik ook van MAC trouwens), maar ik doe gewoon wat bronzer op de plekken waar je bronzer poedert. Ik heb hem al pan geraakt en het is dus bijna tijd voor een nieuwe. Ik denk dat ik dan weer terug ga naar een bronzer van Guerlain. Van dat merk vind ik de bronzers altijd zo prachtig.

mijn dagelijkse beauty producten de ogen7. Voordat ik aan mijn ogen begin, check ik of ik nog wat overbodige haren in petto heb. Dat doe ik met mijn Tweezerman. Ik heb er meerdere maar deze zit in mijn dagelijkse bakje. Ik denk dat ik hem misschien al 10 jaar heb. Hij is veel feller roze dan op de foto, en ik word er nog altijd vrolijk van. Wat zal ik er eens over zeggen? Sinds ik twintig jaar terug mijn eerste Tweezerman kocht, heb ik nooit meer een andere pincet aangeraakt zelfs. Tweezerman is de Rolls Royce van de pincetten en alles wat daarna komt, zijn Lada’s.

8. Tijd voor de ogen. Ooit kocht ik tijdens een opheffingsuitverkoop van een drogist dit oogschaduwkwastje. Het merk is er vanaf gesleten, dus ik kan je niet meer vertellen waar ‘ie van is, maar het is een ontzettend fijn kwastje. Hij is lekker breed en ik kan er heel snel mijn hele oog mee in een basiskleur poederen.

9. Dit is echt mijn lievelings oogschaduw palette; de Urban Decay Naked Basics. Ik gebruik het echt elke dag. Alle kleuren zijn goed, maar er zijn drie kleuren die ik het meest gebruik en die nu bijna op zijn. Tijd voor een rebuy dus. Dit palette is trouwens ideaal om mee te nemen op vakantie. Je kunt er een daglook, maar ook een stevigere avondlook mee maken en ik gebruik het poeder soms ook voor mijn wenkbrauwen.

10. Dit wenkbrauwborsteltje en kwastje in één is van Anastasia en het is de nr. 12. Once you go Anastasia you’ll never go back. Dit is echt het fijnste wenkbrauwtooltje ever. Het kwastje is lekker strak, maar verdeelt goed en de spooley is gewoon heel fijn. Dikke vette aanrader.

11. Mijn wenkbrauwpoeder is ook van Anastasia en ik heb de kleuren Dark Brown. Er zitten twee kleuren in het doosje en normaliter blend ik die door elkaar. Ik vind de donkere kleur namelijk wel bij me passen, maar ik vind hem te donker. Meestal gebruik ik de lichte kleur.

12. Ik ben een beetje raar met oogmake-up. Soms heb ik een bruinachtige look qua kleren en soms zwartachtig. Afhankelijk van mijn outfit kies ik mijn kleur eyeliner. Deze van 24/7 Glide-On Eye Pencil van Urban Decay heb ik dus in meerdere kleuren en dit is de bruine, de kleur Demolition. Neem van mij aan dit is echt de beste lip pencil ter wereld! Ik ben verliefd op deze! Als het een man was, zou ik ermee trouwen (als ik niet al getrouwd was natuurlijk). Als je hem op hebt gedaan, blijft hij namelijk zitten waar je hem hebt achtergelaten. Hij loopt niet weg, gaat nergens heen, het pigment is prachtig. Deze koop ik elke keer weer, maar dat is bijna niet nodig, want hij is ontzettend zuinig in gebruik.

13. Voor een wakkere en open blik heb ik voor onder mijn ogen een huidkleurig potlood van Chanel in de kleur Clair #69. Deze heb ik in dit artikel ook ooit al laten zien. Wederom een van mijn favoriete producten. Het is een prachtige nude kleur, blijft prima zitten en ik heb dit potlood denk ik al drie tot vijf jaar want hij gaat maar niet op.

14. Een tijdje geleden ben ik van ‘m vreemd gegaan, maar daar heb ik spijt van en toen heb ik hem toch maar weer terug gekocht: de le Volume de Chanel mascara in de kleur 10 (zwart). Misschien is dit al mijn vijfde of zesde. Ik vind het echt de beste mascara, in principe klontert hij niet, hij geeft je wimpers veel volume, een mooie krul en hij maakt ze lekker lang. Chanel le Volume I love you!

15. Ik zei het al, in principe klontert mijn mascara niet, maar mocht dat toch het geval zijn, dan heb ik altijd mijn metalen laschcomb van Tweezerman paraat. Ook fijn om je wimpers mee te kammen voordat je je mascara opdoet trouwens.

mijn dagelijks beauty producten lippen, blush en parfum16. Mijn blush brush is gewoon van Essence. Ik had een duurdere van Mac, maar die ben ik kwijt geraakt. Deze is op zich prima hoor, hij pakt genoeg blush op de kwast, maar ik vind de haren misschien net iets te los.

17. Als ik een blush mee zou moeten nemen naar een onbewoond eiland, zou het absoluut de Orgasm van Nars zijn. Vandaar dat ‘ie ook in mijn dagelijkse bakje zit natuurlijk. Deze blush is voor mij precies de goede kleur namelijk peach met een gouden shimmer. Je ziet er ontzettend gezond uit als je hem opdoet. Het is best een prijzig product en in Nederland niet verkrijgbaar (ik heb de mijne uit de VS mee laten nemen), maar je doet er echt jaren mee. Ik tenminste wel.

18. Als ik nog wat droge plekjes in mijn gezicht heb, of ik wil wat glans op mijn wenkrauwbot dan smeer ik Elizabeth Arden Eight Hour Cream. Ook zo’n product wat maar niet op gaat, maar waarvan ik inmiddels misschien al wel de 10e tube heb gekocht. Ook heerlijk voor op je lippen trouwens en je hebt geen lipgloss meer nodig. Er ligt ook een tube op mijn nachtkastje, want ik smeer het ’s nachts ook op mijn lippen.

19. Deze heb je ook al eens voorbij zien komen in de One of my Faves: de Kiehl’s Lip Balm #1. Mijn lip balms wisselen, maar als ik geen kleurtje op mijn lippen wil, dan smeer ik meestal deze. Er ligt meestal ook wel een tubetje naast mijn laptop en er zit altijd een extra tube in mijn tas.

20. Momenteel ben ik enorm van de Clarins Instant Light Natural Lip Perfector op mijn lippen. Ik vind dit echt zo’n ontzettend fijne lipgloss. Hij plakt niet, geeft een bescheiden kleurtje en voelt heerlijk aan. Ik heb hem ook in het roze, maar dit is de abricot kleurige nummer 3.

21. In de lente en zomer heb ik altijd een compleet ander geurtje dan in de winter en herfst. Dan heb ik meestal Love van Chloe, maar nu spray ik met veel liefde Lancaster Sol Da Bahia Eau d’été. Dit luchtje kocht ik afgelopen zomer toen ik naar Mexico ging en dat was echt een heerlijke vakantie. Daarom zal ik dit geurtje ook wel zo lekker vinden, maar het is heel fris en zomers, een beetje zoet (kokos, citrus, vanille en bloemen) en het vlekt niet in de zon omdat er geen alcohol in zit, dus het kan ook gewoon mee naar het strand.

Dit is mijn waslijst aan dagelijkse beauty producten. Heb jij producten die je zelf ook gebruikt of waar je benieuwd naar bent? Wat voor producten gebruik je zelf?

Ik ben heel benieuwd! Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.