TOP
dag zou willen ruilen
Lifestyle Personal

5 vrouwen met wie ik wel een dag zou willen ruilen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Vroeger, ja dat klinkt heel bewaard, had ik hier een rubriek over vrouwen die ik bewonder: Women who changed the World. Je probeert eens wat. Sommige rubrieken zijn succesvol, andere weer minder. Deze rubriek werd redelijk goed gelezen, ik ben er zelf nog heel enthousiast over, er komt nog steeds veel google verkeer op binnen, maar het koste me zo veel tijd. Ik ging een soort van journalistiek onderzoek naar die vrouwen doen en ik ben ook nog al slecht in ‘kill your darlings‘, wat erin resulteerde dat het ellenlange artikelen werden. Dus ja.. ik ben er mee gestopt. Toch vind ik het af en toe best interessant om na te denken over de vrouwen die ik bewonder of door wie ik gefascineerd ben. In wiens schoenen zou ik wel eens een dagje willen staan? Om te kijken wat ze doen, wat ze eten, wat ze lezen, hoe ze naar de wc gaan, hoe vaak ze gebeld worden, hoe ze met hun eventuele kinderen omgaan en ga zo maar door…5 vrouwen met wie ik wel een dag zou willen ruilen. Wie dat zijn? Ik vertel het je…stay tuned

Linda de Mol

Echt een enorme bewondering heb ik voor haar. Het lijkt alsof alles dat ze aan raakt in goud verandert, maar zelf vertelde ze in een interview ooit dat dat wel meevalt en dat ze ook heus wel eens missers heeft. Ook dat vind ik zo goed aan haar; ze is gewoon lekker eerlijk en oprecht. Tenminste.. zo komt ze op mij over. Botox? Waarom zouden we daar over jokken? Onzeker over je maat? Ook Linda is dat! En ja, dat is een trucje, dat begrijp ik ook wel, maar het trucje werkt wel en mijn sympathie heeft ze. Linda is een succesvolle vrouw zonder intimiderend te zijn.

Linda is de woman next door waar ik volgens mij prima een glas wijn mee kan drinken. Maar heeft ze wel tijd voor dat glas wijn? Hoeveel tijd besteedt ze waaraan? Wat doet zij als ze ontspant? Hoe gaat ze om met haar bekendheid? Ik zou het graag een keer willen meemaken.

Koningin Maxima

Maxima, die ik op de een of andere gekke manier toch altijd prinses blijf noemen i.p.v. koningen, daar heb ik wel bewondering voor, maar ik ben niet zo idolaat van haar zoals zo veel mensen wel zijn, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik vind het een hele charmante vrouw en ik heb bewondering voor wat ze doet. Bovendien is het echt een power vrouw, maar ik ben gewoon niet zo’n koninklijk huis fan.

Toch zou ik best een dagje willen Maxima’en. Wat doet ze op een dag? Waar ontbijt ze mee? Hebben ze allemaal bediening in huis, of juist helemaal niet? Hoe gaat ze met de prinsesjes om?Heeft zij en haar gezin ook wel eens een huispak zondag en dat ze dan allemaal lekker de hele dag Netflixen met een dekentje en de open haard aan? Wat maakt ze als ze zelf kookt? Hoe doet ze tegen haar man? Ik heb wel eens gehoord dat ze best een kattekop is? Wordt ze niet moe van dat protocol? Wordt ze niet moedeloos van al dat zwaaien, altijd maar blij moeten doen en handjes schudden? Gaat ze nog wel eens naar de bioscoop? Of uit eten? Juicht ze voor haar dochters bij de hockey? Is het niet lastig om steeds maar weer bodygards bij je te moeten hebben? Wat leert ze haar dochters? Allemaal vragen die ik zo graag een keer beantwoord zou willen zien!

Madonna

dag zou willen ruilen madonna

Halloooo! Jeugdheldin! Mijn hele kamer hing vol met Madonna en uit de Popfoto en Hitkrant knipte ik haar foto’s om in mijn agenda te plakken. Zij was mijn stijlicoon, mijn idool, mijn alles. Ze heeft echt een dikke vette stempel op mijn jeugd geplakt, al waren mijn ouders er niet zo enthousiast over dat ik opeens ook in minirok met kanten topjes over mijn bh en ladders in mijn panty de straat op wilde. Dat mocht dan ook niet. En daar reageerde ik dan weer op met: ‘Papa don’t preach’.

Maar goed..inmiddels is Madonna, hoewel goed geconserveerd met een beetje hulp van de plastisch chirurg, wel een beetje over haar houdbaarheidsdatum heen qua jeugdigheid. Toch wil ik graag een dagje in haar schoenen staan. Eet ze echt alleen maar sla en superfoods? Hoeveel sport ze? Hoe denkt ze? Waar lacht ze om? Wie zijn haar minnaars? Waarom wil ze zo jong blijven? Wat doet ze op een dag? Ze fascineert me nog steeds. Wie wil er nou niet een dagje Madonna zijn?

Oprah Winfrey

Over power vrouwen gesproken… Die Oprah..dat is me er eentje. Die heeft het uitgevonden! De meest succesvolle mediavrouw ooit en dat begon allemaal met haar eigen show. ‘En kijk nu eens allemaal onder je stoel, want wat zit daar? Ooooh het is de sleutel van een nieuwe Ferrari.. en dat voor de hele zaal.’ Hoe heerlijk moet het zijn om dat te kunnen doen. Daar is deze winactie pinda’s bij natuurlijk.

Maar ik ben dus heel benieuwd als je Oprah bent, ben je dan volmaakt gelukkig? Ik vind ergens altijd dat haar ogen een beetje triest staan. Alsof ze een zware last met haar meedraagt en dat doet ze natuurlijk ook, want ze heeft een dramatische jeugd gehad, maar toch? Ze lijkt ook zo zen te zijn? Als je naar haar shows kijkt? Ze heeft ongeveer elke zelfhulpboek gelezen lijkt me. En dat is natuurlijk niet het enige waar ik benieuwd naar ben. Hoe zie je dag er uit als je zo’n media tycoon bent? Waar maak je je druk om? Waar lach je om? Wie zijn echt haar vrienden? En is ze nou van de vrouwenliefde of niet? Ik wil het weten.

Kim Kardashian

Om te weten hoe het is om iemands schoenen te staan, wil niet zeggen dat je die persoon ook daadwerkelijk bewondert. Laten we dat vaststellen met z’n allen. Bovendien denk ik dat Kim’s design schoenen niet echt makkelijk lopen… Je kunt ook een lichte fascinatie voor iemand hebben. Dat heb ik met Kim Kardashian en dat is niet op een positieve manier. Het is niet aardig om onaardig over mensen te spreken of schrijven en al helemaal niet als je diegene niet echt kent, maar er zijn maar weinig mensen die ik zo irritant vind als Kimmie K. en haar man Kanye.

En daarom wil ik het ook weten: Maakt ze echt 1.200 selfies per dag? Is ze een leeghoofd of stiekem een slimme zakenvrouw? Hoe houdt ze het uit met narcist Kanye? Of is ze zelf ook een narcist en kunnen ze samen in een vaasje? Zit ze elke dag bij de visagist en kapper? Wat draagt zij als comfy outfit? Spuit ze groeihormonen in haar ass? Waarom lacht haar kind nooit? Vindt ze zichzelf belangrijk of juist niet? Belt haar assistent echt paparazzi als ze ergens naar toe gaat zodat ze er al zijn om haar te fotograferen? Baalt ze ervan als een van haar zussen meer succes heeft? Vindt ze zichzelf ook niet een beetje belachelijk doen?

Zo veel vragen..zo weinig antwoorden. Ik zou het zo graag een keer willen meemaken! Linda, Madonna, Maxima, Oprah en Kim, mag een dagje met jullie ruilen? Of op z’n minst een keertje meelopen?

Met wie zou jij een keer dag willen ruilen? Ik ben benieuwd! 

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

P.S. Tamara, met jou wil ik natuurlijk ook wel een keer dag ruilen 😉

Foto Maxima © Marcel Alsemgeest, Foto Madonna © Amy Nichole Harris, beiden via Shutterstock.

Volg je Dejlig al op Bloglovin?

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.