TOP
dag dejlig
Editorial

Dag Dejlig… hallo… ?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Bijna 1000 blog posts… bijna 10.000 reacties. Een half miljoen unieke bezoekers. Bijna een miljoen pageviews, maar ik had in de beginmaanden nog geen google analytics, dus waarschijnlijk zijn het er gewoon een miljoen ;). Laten we het daar maar lekker op houden. Dejlig bracht me veel mooie dingen. Dejlig liet me van mijn hobby mijn beroep maken, maar na ruim drie jaar vind ik het tijd voor wat nieuws. En… volgens mij vind jij dat ook getuige de resultaten van de grote Dejlig enquête. Daarom schrijf ik vandaag Dag Dejlig… hallo… ? Spannend hè? Stay tuned.. want ik vertel je waar ik vanaf morgen te vinden ben en waarom..

*Tromgeroffel*

Dag Dejlig… hallo Karenz.nl Karenz. met een puntje aan het eind? Waarom dat? Nou…dat ga ik je vertellen. Karen is natuurlijk mijn naam en enz. staat voor enzovoort. 1 + 1 = 2. Ik wilde een persoonlijke blognaam, Karen.nl was natuurlijk al weg en ik vond eurekaren.nl, karenpassent.nl & quartierkaren.nl toch niet zo leuk. Ja, over twee van die namen heb ik heel even nagedacht 😉 Maar toen kreeg ik toch dat eurekaren gevoel en had ik ‘m opeens.

Logo & Design

karenz. logo blog

En… ben je al gaan kijken? Zoals je ziet is het design op Karenz. hetzelfde gebleven. Het is expres zo gebleven vanwege de herkenbaarheid en omdat ik het zelf gewoon echt een mooi design vind. Basic, overzichtelijk en persoonlijk in één en ook weer niet 1000 in een dozijn.

Het logo is wel veranderd. Ik heb maar liefst 3 logo’s laten ontwerpen: Een met roodborstjes (Robins), een met een klaproos (mijn lievelingsbloem) en dit logo. Graag wilde ik iets bloemerigs laten terugkomen, maar het moest ook strak en volwassen zijn. Normaal ben ik niet zo van de bling bling, maar het rosegoud (mijn lievelings) stond zo mooi bij het grijs, dat ik in overleg met de ontwerpster voor deze kleur heb gekozen. Betreft het logo?De k staat natuurlijk voor Karen en de ampersand voor enzovoort. Het paardebloemenpluizenbolletje met de wegvliegende pluisjes symboliseert het enzovoort. De nieuwe tagline van mijn blog is ‘the story continues‘. Want na 16 jaar bloggen, gaat het verhaal ook hier weer verder…

Wat kun je van Karenz. verwachten?

Hetzelfde, maar dan anders. Meer persoonlijkheid, maar ook Cindy, Maris en Loes besloten dat ze op het nieuwe adres blijven bloggen. De Peaks komen gewoon weer terug op maandag (alleen vandaag dus even niet) en de Saturdays Stories ook een keer in de twee weken op zaterdag, maar voor de rest geen vaste volgordes en vaste dagen dat er blogposts verschijnen. Mezelf kennende zal er wel bijna dagelijks gepost worden, maar ik wil niet dat ‘vast ligt’. Eigenlijk wil ik mezelf dat niet meer opleggen.

Ik wil mezelf sowieso niet meer zo veel gaan opleggen. Als ik zin heb om een health artikel te schrijven dan doe ik dat gewoon. Maar het kan ook zo maar zijn dat er 2 beauty artikelen achter elkaar verschijnen. Je gaat wel meer columns lezen (en ook oude columns, daar liggen er namelijk nog 1000 van op de plank), meer editorials, meer opinie en meer Karen(z.).

Ik heb er ontzettend veel zin in en ik hoop je dan ook te verwelkomen op mijn nieuwe webadres Karenz. Maar niet zonder afscheid te nemen van Dejlig.

Dejlig bedankt!

Wat heb ik van je genoten. Wat heb ik veel van je geleerd. Wat heb ik een leuke mensen door jou leren kennen. Wat weet ik goed wat ik wel en niet wil in bloggen door jou. Wat weet ik inmiddels wat ik wel en niet kan in bloggen door jou. Wat gigantisch trots ben ik op je geweest. Wat heb ik veel met je bereikt. Wat heb ik vaak je naam moeten spellen. Wat heb ik vaak moeten uitleggen wat je betekent en hoe je Dejlig uitspreekt. En wat word ik nu ik dit zo typ toch stiekem emotioneel.

Dejlig wat was je leuk! Maar ik ga nu weer terug naar waar ik ooit begon. Desalniettemin… ik ga je missen.

(En de langere lezers weten wat ik daarmee bedoel).

Ik drink graag een glaasje virtuele champagne met je in de reactiebox om Dejlig uit te zwaaien en Karenz. te verwelkomen.

Dag Dejlig… hallo Karenz.

En dan hoor ik natuurlijk ook graag: Wat vind je van de nieuwe naam, het nieuwe logo en de nieuwe oude start? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Karen

P.S. Jij hoeft verder niets te doen. Je kunt gewoon nog Dejlig intypen dan word je automatisch doorverwezen en op Karenz. zijn gewoon alle oude blogs nog te lezen. Easy peasy!

Follow my blog with Bloglovin

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.