TOP
cocoonen met Koeka
Home

Cocoonen met Koeka (hoe belangrijk zijn accessoires voor je inrichting!?)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Handje omhoog als je dol bent op cocoonen! Ik weet niet hoe het met jou zit, maar sinds ik moeder ben geworden, woon ik zo ongeveer op mijn bank. Ik vind het heerlijk om lekker te kroelen met mijn zoontje, liedjes voor hem te zingen of in een spaarzaam half uurtje even lekker een tijdschrift of boek te lezen. ’s Avonds heerlijk netflixen met mijn man onder een dekentje? I’m in! Het is dan ook heel fijn om een lekker plaid en mooie kussens op de bank te hebben liggen. Gelukkig heeft mijn favoriete babymerk Koeka ook een prachtige home collectie. Vandaag vertel ik je in dit artikel Cocoonen met Koeka meer over de producten en waarom ik er zo van geniet. Stay tuned!

Cocoonen met Koeka

cocoonen met koeka kroelen met robin

Net zoals een broek of een trui lekker moet zitten, vind ik het ook belangrijk dat een bank lekker zit en een plaid goed aanvoelt. Dit plaid Vermont heeft precies de juiste grootte en bestaat uit mooie materialen waardoor ‘ie heerlijk is om onder te nestelen. De plaid is 130 bij 170 cm en je kunt er lekker met z’n tweeën of drieën onder of op zitten.

Knuffelbaar

cocoonen met koeka ka en robin

Kijk nou hoe lekker deze plaid eruit ziet! De teddystof maakt ‘m heerlijk knuffelbaar en warm. Robin zit nu in een fase dat hij continu aan verschillende stofjes voelt. Je kunt je wel voorstellen dat deze plaid een groot succes en dat die kleine handjes dol op deze stofjes zijn.

Wat ik ook belangrijk vind, is dat stoffen duurzaam zijn. Met kinderen en huisdieren in huis moet je nou eenmaal vaker wassen, dan is het wel fijn dat spullen ook daadwerkelijk gewassen kunnen worden en er mooi uit blijven zien. De producten van Koeka zijn van zulke goede materialen dat ze na tig keer wassen eruit blijven zien als nieuw. Prettig is dat.

de Combinatie van Kleuren en Materialen

cocoonen met koeka robin op de bank

In onze inrichting vinden we het leuk om materialen en accessoires te combineren. Het kussentje links komt uit Istanbul en kochten we tijdens ons eerste tripje samen weg. Het middelste kussentje kreeg ik ooit van een vriendin en het kussentje rechts is ook van Koeka en komt uit de Trento collectie. Ik vind de kleuren zo mooi terugkomen in de rest van de meubels en accessoires. De kleur Sapphire van het plaid zie je ook weer terug in het kussentje uit Istanbul en dat silver grey van het kussentje staat zo mooi zacht bij de rest.

cocoonen met koeka overview

Dat oud grijsgroen staat prachtig bij onze oud roze / Magnolia verf op de muren en het komt ook weer terug in een van de mandjes en het andere kussentje.

Wat ik vooral ook heel leuk vind om te zien is hoe je inrichting een totaal ander look kunt geven door te spelen met accessoires. Een plaid en een paar kussenhoesje kunnen al zo veel doen!

Een ‘nieuwe’ look creëren

home tour het zitgedeelte de bank

Als je kijkt naar deze ‘oude’ foto uit de home tour, dan zie je heel goed wat voor verschil een ander plaid en kussentje kan maken… Door te spelen met kleur en materialen lijkt het alsof er veel is veranderd aan de inrichting, terwijl dat dus niet zo is. Wat kleuren alleen al kunnen beteken voor je interieur! Grappig om te zien toch?

Wanneer je je inrichting beu bent, maar geen budget hebt voor nieuwe meubels, kun je dus net zo goed wat accessoires veranderen. Daarmee creëer je op een goedkopere manier hetzelfde effect. Door te kiezen voor mooie materialen en kleuren kun je een oude bank weer lekker laten aanvoelen; letterlijk en figuurlijk.

Vind jij het ook zo lekker om te cocoonen? Kende je de home collectie van Koeka al? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Koeka.

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

7 COMMENTS
 • YuStSoMe
  3 jaar ago

  Ooooooh nou dit is ook een Sonja kleedje! Ik wil er nu al 1. Voel me niet zo lekker en dan is een knuffeldeken een uitkomst!

 • *Raises hand* Ik ben ook dol op cocoonen. Wij hebben er ook zo’n heerlijke bank voor, daar passen we met de hele familie wel op hoor! En wat leuk, ik wist helemaal niet dat Koeka ook een home collectie had, ik ben dol op Koeka!

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Wat heerlijk zo’n grote bank! En dat was ook een beetje bedoeling van deze campagne: Mensen laten weten dat er ook een home collectie is.

 • Desirée
  3 jaar ago

  Oh yes, ik vind accessoires heel erg belangrijk in het interieur. Mooie spullen van Koeka. Wishlisted! ^^ (En wat zijn jullie toch schattig samen, de liefde spat er vanaf!)

 • Kirsten
  3 jaar ago

  Grote plaids zijn echt top vind ik, dus ik kan me voorstellen dat deze van Koeka op dat vlak helemaal aan mijn vereisten zou voldoen 😉

 • marije
  3 jaar ago

  Oooh die plaid ziet er geweldig uit zeg. Niet alleen de kleur maar ook het materiaal. Sinds ik ziek ben, leef ik op de bank met warme dekentjes.

 • Jacqueline
  3 jaar ago

  Die plaid ziet er heerlijk uit! Ik moet veel plat liggen op een dag, vanwege mijn gammele bekken. En als je stil ligt, krijg je het sneller koud, dus trek ik altijd wel een dekentje over me heen. Ik heb een quilt die door mijn moeder gemaakt is, maar die begint er al wat versleten uit te zien.

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.