TOP
Clinique Bijenkorf Swap Event
Beauty

Beauty Tip! Clinique Bijenkorf Swap Event

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Oooh ik heb toch zo’n leuke Beauty Tip voor je! Als je een beetje beauty liefhebber bent en je hebt net als ik een zwak voor het mooie beauty merk Clinique, dan moet je dit als muziek in de oren klinken. Clinique organiseert namelijk op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 november het exclusieve Clinique Bijenkorf Swap Event. Tijdens dit event kan je als bezoeker één beauty product van een willekeurig merk omruilen voor eenzelfde soort beautyproduct van Clinique. Hoe leuk is dat? Clinique is namelijk van mening dat het veranderen van één product in je huidverzorgingsroutine een verschil kan maken voor je huid. Zoals ik al schreef, ben ik zelf fan van Clinique. Ik laat je een aantal mooie producten van dit merk zien die ik zelf graag gebruik. Stay tuned

3 Stappen Plan

Clinique Bijenkorf Swap Event 3 stappen plan

Deze producten ben ik nu aan het testen. Ooit in een ver verleden had ik ze al geprobeerd, maar de formule is vernieuwd. Je reinigt je huid met zeep, daarna gebruik je lotion waarmee je het laatste vuil en dode huidcellen van je huid haalt waarna je huid als herboren voelt. Echt.. de lotion prikt een beetje, maar daarna voelt je huid zo schoon. Als laatste stap gebruik je een vochtinbrengende lotion om je huid te hydrateren. Voor elke soort huidtype is er een systeem.

High Impact Kajal Eyeliner

Clinique Bijenkorf Swap Event High impact kajal eyeliner

Deze is in de kleur blackened brown oftewel bruin dat bijna zwart is. Je kunt er heel precies een lijntje mee zetten om je ogen en je hoeft je geen zorgen te maken dat dat lijntje ergens heen gaat zonder jouw toestemming. Het blijft gegarandeerd zitten waar het zit en het pigment is prachtig.

Clinique Superdefense CC Cream

Clinique Bijenkorf Swap Event clinique superdefense cc cream

Hallelujah! De Clinique Superdefense CC Cream daar heb ik al een keer heel uitgebreid over verteld. Het is one of my faves en ik koop ‘m ELKE keer weer. Dit is denk ik al mijn 8e exemplaar. Dikke vette aanrader dus. Past precies bij mijn huidtype en maskeert vervelende plekjes. Ik gebruik hem onder m’n foundation, maar ook stand alone als ik geen zin heb om me uitgebreid op te maken.

Clinique Colour Pop Lipstick

clinique color pop lipstick

Wat een liefde voel ik voor deze lipstick. De colour pop lipsticks zijn primer en lipstick in één. De substantie voelt heerlijk fluweelzacht aan op je lippen en ze blijven prachtig zitten en glanzen. Dit is de kleur Blushing Pop, een mooie bruin/rood/oranje achtige kleur die overal goed bij staat! L.O.V.E.! Ook voor de andere kleuren trouwens.

Het Swap Event vindt plaats in de Bijenkorf van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven. De inschrijving is € 25,00 en daarvoor krijg je een prachtige goodiebag met daarin € 30,- aan Clinique producten mee. Bovendien krijg je natuurlijk ook nog het geruilde beautyproduct mee naar huis. Goede deal! Op het event zijn diverse Clinique experts die je huid- en kleuradvies kunnen geven en natuurlijk onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Ken jij producten van Clinique? Zo ja, wat is jouw favoriete product? En is dit event iets voor jou? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Vond je dit leuk om te lezen? Dan vind je dit misschien ook interessant?

* Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking en bevat producten die ik heb gekregen.

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

8 COMMENTS
 • Yvonne
  3 jaar ago

  Ik heb ook een aantal Clinique prodcuten die ik erg fijn vind in gebruik. En ik ga zeker naar de swap.

 • Tineke
  3 jaar ago

  Hey! ‘k Ben ook Clinique fan. Helemaal fijn met mijn allergie voor parfum:-)
  Ik was aan het googlen op die omruilactie en kwam zo op je blog terecht. Kan bij de Bijenkorf niets meer vinden, maar ik herinner me dat ik er een mailing van heb ontvangen. Heb jij een linkje toevallig?

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Hi Tineke, ik heb het even nagevraagd bij het PR bureau, maar er moet nog wel een link online staan. Ik heb het alleen niet voor je? sorry!

 • Josine
  3 jaar ago

  Wat gaaf! Ga jij er heen?
  Ik gebruik regelmatig de 7 days scrub en ik heb de mini’s voor als ik op reis ben, handig om mee te nemen. De lipsticks vind ik ook erg fijn, mooie subtiele kleuren.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Nee, ik ga niet. Ik heb helaas echt geen tijd 🙁

 • Kim
  3 jaar ago

  Oh zo leuk dit! Helaas woon ik helemaal in Groningen anders was ik zeker even langsgegaan!

 • Wauw, mooie kleur van die lipstick, staat je prachtig! Ik gebruik eigenlijk nooit wat van Clinique, heb ooit eens zo’n 3-stappen setje gehad. Beviel op zich prima, maar heb nu weer andere producten in gebruik. Jammer dat de Bijenkort zo ver weg is, vind het wel een goede deal!

 • De Blushing pop lipstick is mooi hè? Vooral dat hij mat is, vind ik fijn. En het is helemaal mijn kleurtje :). Sowieso hou ik van Clinique, het was mijn eerste merk qua foundation toen ik tiener was :).

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.