TOP
Bobbi Brown Pale Mauve Creamy Lip Color
Beauty

Bobbi Brown Pale Mauve Creamy Lip Color (verzorging, glans en dé nude tint bij uitstek)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Een tijdje geleden kocht ik mijn eerste Bobbi Brown lipstick. Ik ben een enorme lip producten addict, maar het rare was dat ik nooit eerder een lipstick van dit merk had geprobeerd. De Bobbi Brown Pale Mauve Creamy Lip Color bracht daar verandering in. Toevallig probeerde ik ‘m uit bij de Douglas en werd meteen verliefd. Door deze lipstick denk ik erover om de rubriek One of my Faves weer nieuw leven in te brengen, want deze lipstick is absoluut een van mijn favorieten. Of eigenlijk niet eens een van, het is mijn favoriet. Ik vertel je er meer over…

Bobbi Brown Pale Mauve Creamy Lip Color swatchJe had het al in de titel kunnen lezen maar deze lipstick is gewoon voor mij dé nude tint bij uitstek. Het is echt een hele bescheiden kleur, als je ‘m swatcht dan kun je het al zien, het is licht roze met extreem veel glans. Op mijn hand lijkt het wel een vers litteken, vind je niet? De Bobbi Brown Pale Mauve komt uit de creamy lip color lijn. Er zijn nog veel meer van dit soort mooie kleurtjes verkrijgbaar.

Bobbi Brown Pale Mauve Creamy Lip Color karenMaar als je dan echt op m’n lippen kijkt, dan zie je bijna niet meer het roze terug. De bleek roze kleur maakt je lippen gewoon echt nét wat mooier. Het geeft een mooie glans en het verzorgt je lippen ook nog eens. De houdbaarheid is echt heel goed, hij blijft wel een paar uur zitten en je voelt ook echt dat ‘ie op je lippen zit, maar niet op een vervelende manier. Het plakt niet.

Bobbi Brown Pale Mauve Creamy Lip Color 2Dit is echt zo’n kleur die veel mensen mooi zal staan. Een your lips but so much better! kleurtje dat niet alleen mooi staat, maar tegelijkertijd je lippen ook nog hydrateert en zacht maakt. Een hele subtiele kleur voor elke dag. Het enige nadeel dat ik aan de lipstick kan noemen, is dat ik de geur niet je-van-het vind. Niet dat ‘ie een penetrante geur heeft, het is gewoon een beetje een niks geurtje. Ergens vind ik bij zo’n luxe lipstick het toch ook wel fijn als er een lekker geurtje aan zit, maar dat is volledig persoonlijk. Andere mensen hebben juist liever een niks geurtje. Maar verder geef ik deze lipstick echt een dikke 9! Ik vind het echt een heerlijk lip product.

De Bobbi Brown Pale Mauve Creamy Lip Color is voor ca €27,- te koop bij Douglas of bij de Bijenkorf (*).

Houd jij van dit soort bescheiden subtiele kleurtjes? Ben je ook fan van nudes of heb je liever een meer uitgesproken kleur op je lippen? Ik ben benieuwd?

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Disclaimer

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

14 COMMENTS
 • Annette
  3 jaar ago

  ow pretty hoor, ik houd enorm van dit soort kleurtjes. Ik heb nog niets van Bobbi Brown, toch eens kijken als ik bij de Bijenkorf in de buurt ben de volgende keer.

 • Desirée
  3 jaar ago

  Oehhhh, staat je mooi!

 • Het staat je prachtig! Een kleur waar ik zelf ook voor zou gaan :).

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   En een kleur die jou ook goed zou staan (en nu rijmen onze reacties) 😉

 • Frederique
  3 jaar ago

  Wat een super tof kleurje inderdaad. Ben ook wel benieuwd hoe hij bij mij staat. Naturel is wel heel mooi, maar of het mij ook staat..
  xx Frederique

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Volgens mij zou zo’n kleurtje jou ook heel mooi staan!

 • Kirsten
  3 jaar ago

  Vervolg op vorige reactie: Nevermind, heb de foto gevonden. Hij was gewoon nog niet geladen. Staat je inderdaad goed!

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Is dat probleem ook meteen opgelost. Dank je. 😉

 • Kirsten
  3 jaar ago

  Goede review. Ik zie in de reacties dat veel mensen hem je practig zien staan. Ik moet eerljk zeggen dat ik geen foto in het artikel zie waar je hem op hebt. Ligt dit nou aan mij? :’ D

  Ik ben meer fan van oog make-up dan lipproducten, maar toch leuk hier ook eens wat over te lezen.

 • Marsha
  3 jaar ago

  Klinkt als een fijn lip product, mooi kleurtje ook! -x-

 • Mooi inderdaad, staat je prachtig! Ik heb zelf eigenlijk nog nooit een lipproduct van bobbi brown geprobeerd, zal de volgende keer bij Douglas eens kijken!

 • Kiss & Make-up
  3 jaar ago

  Yep, twee duimen omhoog van mij, mooi!

 • Jolinda
  3 jaar ago

  Staat jou mooi, die naturel look! Doe mij maar wat meer kleur! Ik wil graag zien wat ik erop smeer ?

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.