TOP
bloggers christmas favorites
Lifestyle

Bloggers Christmas Favorites! (met de favoriete kerstnummers, -films & commercials van bloggers)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

De 10 grootste Kersthits aller tijden? Of mijn 10 favoriete Kerstfilms? Of wat dacht je van 10 mooie Kerst Commercials? Het is allemaal al voorbij gekomen op Dejlig. Maar hé… Kerst films, kerstliedjes en kerst commercials… het blijft leuk om te lezen, horen en zien toch? En dus vroeg ik aan mijn zeer gewaardeerde en vooral ook favoriete blog collega’s wat nou precies hun favoriete Kerstliedje, Kerstfilm en Kerst Commercial is. Vandaag lees je de resultaten in dit blog artikel Bloggers Christmas Favorites! Benieuwd naar de favorieten van Tamara, Judith, Linda, Elise Joanne, Aranka, Annemieke, Cynthia, Joyce, Lindsay, Saskia, Geertje, Margo, Anne-Marie, Bregje, Josine en Josan? Stay tuned.. hier komen ze…

Bloggers Christmas Favorites!

Kerstnummers

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Laat ik maar beginnen met, wat mij betreft, de mooiste… Want wat ben ik blij dat Tamara van The Mommy Diaries ‘Fairytale of New York‘ van the Pogues noemt als favoriet. Laat dat nou net ook mijn lievelings zijn.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Pentatonix, ik had er nog nooit van gehoord, maar sinds Linda van Mamaliefde en Josan van Good Girls Company deze band noemden als de mooiste kerstmuziek, ben ik ook om. Wat geweldig zeg. Liefde voor dit soort muziek. Annemieke van Lady Lemonade tipte ook nog vooral de versie van Hallelujah. Die staat bij haar op repeat en bij mij nu ook.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Last Christmas van Wham blijft een grote favoriet. En terecht natuurlijk. Cynthia (Lady Lemonade) en Lindsay (Lindsay Vallen) vertelden allebei dat ze deze klassieker de beste aller tijden vinden.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Nog een bekende favoriet: Driving home for Christmas van Chris Rea. De lievelings van Joyce van Mamsatwork en Bregje (Bregblogt). Logisch!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Iets verder terug in de tijd, maar wat Geertje (Lifesabout) betreft is Have yourself a merry little Christmas een van de mooiste klassiekers en daar kan ik het alleen maar mee eens zijn.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Why couldn’t it be Christmas every day? vraagt Bianca Ryan zich af en daar is Margo (Hetismarg) het helemaal mee eens. Bovendien is het haar favo liedje.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Nog zo’n leuke! Ik word altijd enorm vrolijk als ik dit nummer hoor en Anne-Marie van My Happy Kitchen ook, want het is haar favoriete kerstnummer.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Heel eerlijk… Ik heb het idee dat Maria nog al een draak is? Met d’r alimentatie vragen voordat ze ooit getrouwd was. Maar door deze Karaoke versie van haar nummer, steeg ze weer een beetje bij mij in achting (niet dat dat haar ene moer kan interesseren, maar goed). All I want for Christmas is in ieder geval een dikke vette hit en ik heb ook altijd het idee dat dat het eerste kerst nummer op de radio is en met dat nummer Kerst aangaat. Je komt er helemaal van in de kerstsfeer en het is het favoriete nummer van mijn leuke blog collega’s Elise Joanne, Saskia (Twinkelbella) en Josine (the Bigger Blog).

Kerstfilms

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Favoriete kerstfilm? De sneeuwman riep Judith van Hip & Hot. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik ga er met Kerst zeker even de tijd voor nemen om ‘m te bekijken.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Nog twee films die ik zelf niet gezien heb, maar die ik nu wel graag wil bekijken: Niko 1 en Niko 2. Het zijn de favoriete films van Linda (Mamaliefde). Overigens vraag ik me wel af of het echt kinderfilms zijn? De trailer lijkt me best eng voor kids?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Home Alone behoort ook de klassiekers (ja alle 12 ja) en het is de favoriet van Elise Joanne en Annemieke (Lady Lemonade). Jeugdsentiment! Geen kerst zonder Home Alone. En weet je trouwens dat Donald Trump ook in een van de films een cameo speelt?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

De dames van Lady Lemonade, Annemieke en Cynthia, vullen elkaar niet alleen prima aan op hun blog, ook zijn ze eensgezind over deze film: Mickey’s Magical Christmas. Ja, die mag ook zeker niet in het lijstje ontbreken. Ook leuk om met de kinderen te bekijken.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Joyce (Mamsatwork) noemt dezelfde favoriet als de mijne: A Christmas Carol (Scrooge) is echt mijn all time favorite. En dan vooral deze versie.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Er is ook een versie van Scrooge met Jim Carrey en hoewel ik Jim echt een topper vind, vind ik deze film How the Grinch stole Christmas, met daarin Jim en Gossip Girls’ Taylor Momsen als klein meisje, veel leuker als kerstfilm! Het is de favoriete film van Margo (het is Marg) en Josan (Good Girls Company) .

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Mijn persoonlijke tweede favoriet (en misschien ook wel een van mijn favoriete films ever) is Love Actually. Gelukkig noemen Anne-Marie (My Happy Kitchen), Lindsay (Lindsay Vallen) deze film ook als lievelings, zodat ‘ie nu in dit rijtje voorbij komt.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Nog zo’n topper: The Holiday. Liefde voor die film en voor Jude, Kate, Jack en Cameron trouwens. Ik houd zo van die acteurs. Deze film kwam verdiend in dit rijtje terecht door Bregje (Breg Blogt), want het is haar beste en sinds ze deze film zag, doet ze trouw Mr. Napkinhead tijdens de kerstdis.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Edward Scissorhands, met de legendarische Johnny Depp, noemt Saskia (Twinkelbella) op als favoriet. Ik heb hem al een hele tijd niet gezien, dus dank voor de reminder Sas. Wel fijn voor Amber dat Johnny deze tools niet aan had toen hij haar op niet zo’n aardige wijze liefkoosde (of zou het toch niet gebeurd zijn?).

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Josine (the Bigger Blog) haar favoriet is a Nightmare before Christmas. Nog een voor op het kijklijstje. Ik weet niet eens of ik hem nou ooit gezien heb of niet. Waarschijnlijk niet dan?

Kerst Commercials

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Linda’s favoriete kerst commercial? Die van Merci. En ja, in die mierzoete commercial kan ik me gek genoeg dit seizoen ook altijd heel goed vinden.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Aranka’s lievelingscommercial is die van Coca Cola met de trucks en Tamara en Anne-Marie kunnen zich daar in vinden, want het is ook hun favoriete ad.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Margo is ook van de Coca Cola commercial, maar vindt deze versie dan nog net een tikkeltje mooier. En ook Josine wordt heel blij van deze reclame. Ik zelf trouwens ook. Ik heb altijd het idee dat ik iets goeds moet gaan doen voor een vreemde als ik ‘m zie.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Bregje raakt emotioneel van deze commercial en bij mij komt deze ook echt binnen. Dat is echt mijn angstbeeld, om zo’n ouder te worden. Goed dat ze daar aandacht aan besteden.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

John Lewis maakt elk jaar weer een parel van een kerst commercial. Die van dit jaar is de favoriet van Joyce en I love it too! En door deze reclame wil ik ook een trampoline in de tuin. We hebben al een vos die af en toe op bezoek komt, dus die kan er dan ook gebruik van maken.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Geertje en Saskia vinden deze reclame prachtig. Hij doet mij aan mijn grootouders denken, dus ik word er per definitie gelukkig en weemoedig van. Alsof die teddyberen echt mensen zijn. Heel knap gemaakt!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Over opa’s gesproken… Lindsay’s lievelings commercial is deze en ook ik krijg daar een brok van in mijn keel. Het is overigens dezelfde Duitse supermarktketen als de commercial die Bregje aanraadde, dus we waren het er over eens dat de Duitsers best mooie commercials kunnen maken.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

En dan prop ik er stiekem ook nog een van mezelf tussen; deze Poolse commercial met bovendien ook nog eens een opa in de hoofdrol (ik zie een thema, opa’s scoren), is echt het kijken waard.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Josan noemt deze commercial van Sainsbury haar mooiste en daar ben ik het ook mee eens. Die stond niet voor niets vorig jaar in mijn favorieten lijstje. Het is trouwens gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Dat maakt het nog indrukwekkender.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Uit chauvinisme voeg ik deze commercial ook nog even toe. Want hé…. in Nederland worden toch ook fantastische commercials gemaakt? Deze van Lidl vind ik heel sprekend en aandoenlijk.

En dat waren ze! De Bloggers Christmas Favorites. Lieve dames, ontzettend bedankt voor jullie bijdrages!

Wat is jouw favoriete kerstnummer, -film en commercial? Ik ben benieuwd!

En ik wens je natuurlijk alvast een prachtige Kerstavond en heerlijke Kerstdagen. Op Dejlig verschijnen gewoon artikelen, dus blijf vooral komen als je tussen de kalkoen, gourmet, worstenbroodjes en kerstkransjes nog wat tijd over hebt.

Liefs,
Karen

Uitgelichte foto © Rawpixel.com via Shutterstock.

Volg je Dejlig al op Bloglovin?

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.